פורסם 2010 במאי 2015 שנים היום נגמרה לי ההתחייבות לבב"ל, הם שלחו לי את התנאים שלהם לחידוש העסקה, ואחד התנאים הוא הגבלת ההורדה וההעלאה ל65GB, בתשלום 'קנס' במידה ואחרוג מהנ"ל. [לא בדיוק קנס, תשלום נוסף, מה שמאוד לא מקובל עלי]רציתי לדעת האם יש ספקית שלא תגביל אותי ושהמחירים שלה סבירים?לפני שנה וחצי בב"ל ענתה לקריטריונים האלה, אבל עושה רושם שזה כבר לא המצב.דבר נוסף, אני לא יודע מי אחראי לכך, אבל הייתי מוגדר לחיבור ללא חייגן, בלי לשאול או להודיע לי העבירו אותי לחיבור עם חייגן, כשהתקשרתי לבב"ל הם אמרו לי שהוט אחראים לכך, אין לי מושג למה, למישהו יש הסבר?
פורסם 2010 במאי 2015 שנים לי אישית אין בעיות עם http://018.co.il/ והמחיר מצויין ממה שבדקתירק קח בחשבון שאם אתה מתעניין בחבילת הטריפל של הוט לא תוכל לקבל מהירות 12 מגה ב018
פורסם 2010 במאי 2115 שנים לי אישית אין בעיות עם http://018.co.il/ והמחיר מצויין ממה שבדקתירק קח בחשבון שאם אתה מתעניין בחבילת הטריפל של הוט לא תוכל לקבל מהירות 12 מגה ב018איך החיבוריות שלהם לשרתים בחו"ל? נתקלת בבעיות traffic shaping בביטורנט אצלם?
פורסם 2010 במאי 2115 שנים תגלית מטורפת: אקספון הם ספק משנה ובעצם יש להם ניתוב BGP אחד לבזק בינ"ל.אני מקווה שזה מספיק מובן.
פורסם 2010 במאי 2115 שנים אקספון ואורנג' קונות את הרוחב פס שלהן מקבוצת בזק, מה שאומר שבעיות יופיעו אצל שלושת החברות באותו זמן.
פורסם 2010 במאי 2115 שנים מחבר המסקנה של זה היא שאם יש לי בעיה שלא קשורה למחיר כבר עדיף לי להישאר עם בב"ל?
פורסם 2010 במאי 2115 שנים traffic shaping קיים אצל כולם, בלעדיו אי אפשר לנהל רשת רב שכבתית כמו שצריך.
פורסם 2010 במאי 2115 שנים אקספון ואורנג' קונות את הרוחב פס שלהן מקבוצת בזק, מה שאומר שבעיות יופיעו אצל שלושת החברות באותו זמן.אני מהמר שבעיות יופיעו תחילה אצל לקוחות בזק בלבד ורק בלית ברירה יגיעו לאקספון ואורנג'מהסיבה שבזק כמו כל חברה מתעדפת לקוחות לפי גודל.
פורסם 2010 במאי 2215 שנים מחבר אז אני חוזר ושואל, יש טעם בלהתחבר לספקית אחרת מטעמים שהם לא מחיר?ועל מי אתם הייתם ממליצים?הספקית שאני חשבתי עליה היא אקספון.שאלה נוספת;מבחינת בעיות טכניות, יש טעם לעבור לADSL?
פורסם 2010 במאי 2215 שנים אני באופן אישי עם 012הם לא עושים לי שום בעייה נכון לעכשיו..אבל חשוב לציין שאני לא משתמש בשיתוף קבצים
פורסם 2010 במאי 2215 שנים ^^^ממש לא נכון, הכל שאלה של מיקום. במקומות ישנים עדיף בזק, במקומות חדשים ההבדלים קטנים מאוד, בכל מה שבאמצע עדיף כבלים. בחורים גם עדיף כבלים ברוב המקרים.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.