פורסם 2010 במאי 915 שנים זה מזעזע והיה צריך למנוע את התופעה הזאת עוד מראש. שני התאומים האומללים יחיו חיים מחרידים ומלאי סבל, בגלל זוג "הורים" הומואים שהחליטו שזה מגניב לגדל ילדים.
פורסם 2010 במאי 915 שנים אז מבחינתך אם תשמע מביה"ס שהילד שלך מתעלל בילד בגלל שההורים שלו זוג הומוסקסואלי,אתה תגיד לו כל הכבוד ותטפח לו על השכם?
פורסם 2010 במאי 915 שנים אני לא מסכים אם ההחלטה שבית הדין הרבני (כי הילדים כבר קימיים וזה רק יפגע בהם עוד יותר) אבל צריך להיות חוק שימנה מהדברים האלו לקרותזוג הומואים/לסביות לא מסוג להוליד ילד אז אם הם רוצים שימצו אבל גם זה לדעתי בעיה כי ילד מבחינת ההתפתחות שלנו כמין , זה לא מצב נורמלי שהוא גדל עם הומואים - זה פשוט לא טבעילפני שתקפצו עלי, אין לי שום דבר נגד לסביות/הומואים וכו.. פשוט לא צריכים להיות להם אפשרות כזוג לגדל ילדים רק כדי לספק את יצר האבהות/אמהות שלהם
פורסם 2010 במאי 915 שנים ^^^למה, כי יש איזשהו בטחון שילדים לזוג הורים "נורמליים" (גבר ואישה) יגדל להיות בן אדם נורמלי?תסתכל על כל הזוועות שמתגלות כל יום ביומו בחדשות, על ילדים (ומבוגרים) שאונסים, רוצחים, גונבים, דוקרים, תוקפים, מתעללים וכד'.מן הסתם, רובם (אם לא כולם) הם ילדים להורים "נורמליים". אז איך אתה מסביר את זה?אין סיבה שזוג הומואים/לסביות לא יגדלו ילדים, או יביאו לעולם ילדים (באמצעות תרומת זרע/ביצית).אם לזוג הורים "נורמלים" יש את האופציה לגדל לילדים או להביא לעולם ילדים (בין אם בדרך "רגילה" או באמצעות תרומת זרע/ביצית במקרה של חוסר יכולת רפואית)אז מדוע שהומואים/לסביות לא יוכלו להביא ילדים לעולם?מילא אם תרומת זרע/ביצית הייתה אסורה גם לזוגות הטרוסקסואליים, אבל מאחר והיא לא,למה לא לאפשר לזוגות הומוסקסואליים להביא ילדים ככה לעולם?עריכה:איך אתה יכול להתיימר לכתוב: "אין לי שום דבר נגד לסביות/הומואים" ואח"כ לטעון שצריך להיות אסור שהם יביאו ילדים לעולם?
פורסם 2010 במאי 915 שנים חשוב גם להדגיש כי ברוב המוחלט של המקרים אחד מבני\בנות הזוג המאמץ מהווה גם הורה ביולוגי לילד. מהבחינה הזו, אין הבדל בין זוג כזה לזוג שנעזר בתרומת זרע\אם פונדקאית בגלל בעיות פוריות או זוג ובו ילדים מנישואין קודמים.ההבדל מסתכם בכך שלהורים של אותו ילד יש העדפה מינית שונה. ה"נזק" היחיד שעשוי להגרם לילד הוא שהו יגדל להיות פחות הומופוב מהממוצע בדורו.ודבר אחרון - Milford, ממך אני מופתע. באמת. ציפיתי לתשובה כזו מרוני, לא ממך... "חיים מלאי סבל"? יותר מילד להורים החולים במחלות תורשתיות קשות, ש"החליטו שזה מגניב לגדל ילדים" למרות שהם יירשו את המחלה? נרקומנים? שתיינים? אלימים? מזניחים? חולי נפש? חד הוריים (מוזכר כאן רק למקרה שמישהו יתלונן על "העדר דמות אב\אם במשפחה)? גרושים שנשאו מחדש ועכשיו מעדיפים את ילדיהם ה"משותפים" החדשים? אם חייו יהיו מלאי סבל, זה יהיה רק בגלל היחס שהוא יקבל מאנשים כמוך. ממש נבואה שמגשימה את עצמה...
פורסם 2010 במאי 915 שנים ^^^ המ... יש הרבה נכון בטיעונים שלך, נראה שכתבתי מתוך דעות קדומות תזכיר לי פעם הבאה שאני רואה את רוני להביא לו כאפה עם התגובה שלך. ישר כוח.
פורסם 2010 במאי 915 שנים מחבר זה מזעזע והיה צריך למנוע את התופעה הזאת עוד מראש. שני התאומים האומללים יחיו חיים מחרידים ומלאי סבל, בגלל זוג "הורים" הומואים שהחליטו שזה מגניב לגדל ילדים. ??? בוא ותן הסבר לאמירה הזו בבקשה.
פורסם 2010 במאי 915 שנים אז מבחינתך אם תשמע מביה"ס שהילד שלך מתעלל בילד בגלל שההורים שלו זוג הומוסקסואלי,אתה תגיד לו כל הכבוד ותטפח לו על השכם?איך הגעת למסקנה המטומטמת הזאת?
פורסם 2010 במאי 915 שנים ודבר אחרון - Milford, ממך אני מופתע. באמת. ציפיתי לתשובה כזו מרוני, לא ממך... "חיים מלאי סבל"? יותר מילד להורים החולים במחלות תורשתיות קשות, ש"החליטו שזה מגניב לגדל ילדים" למרות שהם יירשו את המחלה? נרקומנים? שתיינים? אלימים? מזניחים? חולי נפש? חד הוריים (מוזכר כאן רק למקרה שמישהו יתלונן על "העדר דמות אב\אם במשפחה)? גרושים שנשאו מחדש ועכשיו מעדיפים את ילדיהם ה"משותפים" החדשים? לא יודע אם "יותר" מילד להורים החולים במחלות תורשתיות, נקרומנים חולי נפש וכו'... אבל כן, פחות או יותר באותה רמה.הילדים יסבלו, זאת המציאות בשטח וכל ההתייפיפות שלכם לא תעזור לילדים האומללים שיגדלו עם זוג הומואים שיעוותו להם את כל תקופת הילדות, כאשר תהיה לזה השפעה, כנראה קשה, על חייהם הבוגרים, אותם ייתכן שהם יאלצו לבלות אצל פסיכולוגים.ושום מילה על זה שהילדים האחרים בגן/בית ספר יתעללו בהם נפשית ואולי גם פיזית.(הדביל שטען שאני תומך באותם ילדים - אתה דביל. זה לא משנה את העובדה שזה יקרה)
פורסם 2010 במאי 915 שנים תסלחו לי אבל אני מסכים איתוויש לכם בעיה חמורה שאם נגיד עמרי אמר דבר אחד אתם ישר אומרים שהוא גם בא להגיד משהו אחרהוא סך הכל הציג עובדה שבאמת הילדים ידפקו כי יהיה להם מסובך להבין למה אצל אחרים זה לא ככה ואצליהם זה כן ככהאיך זה בדיוק מצביע על זה שהוא מתכוון לפגוע בילדים כאלה ולחנך את הילדים שלו לנהוג כלפיהם ברוע?
פורסם 2010 במאי 915 שנים לא יודע אם "יותר" מילד להורים החולים במחלות תורשתיות, נקרומנים חולי נפש וכו'... אבל כן, פחות או יותר באותה רמה.הילדים יסבלו, זאת המציאות בשטח וכל ההתייפיפות שלכם לא תעזור לילדים האומללים שיגדלו עם זוג הומואים שיעוותו להם את כל תקופת הילדות, כאשר תהיה לזה השפעה, כנראה קשה, על חייהם הבוגרים, אותם ייתכן שהם יאלצו לבלות אצל פסיכולוגים.יש לך ראיות לזה?
פורסם 2010 במאי 915 שנים תזכיר לי פעם הבאה שאני רואה את רוני להביא לו כאפה עם התגובה שלך. ישר כוח. +1e99999 ^^^ המ... יש הרבה נכון בטיעונים שלך, נראה שכתבתי מתוך דעות קדומות ישר כוח!
פורסם 2010 במאי 915 שנים ומה עם ילדים שההורים שלהם מכים אותם? או מתעללים בהם מינית? או מתעללים בהם נפשית?ואני בטוח שזה שהם הצאצאים של הורים הטרוסקסואליים ממש יעזור להם במקרה הזה...אתם שטוענים שילדים כאלה יהיו במצב פחות טוב מילדים אחרים אינכם יותר מאשר הומופוביים במידהכזאת או אחרת, עד כמה שתטענו שזה לא המצב.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.