עבור לתוכן

9800SE, דרייברי אומגה וכל מה שבינהם - דיון מרוכז

Featured Replies

פורסם

טוב אני קונה...

אני רוצה להשיג את הכרטיס אפילו מחר !

מישהו יודע על חנות שמוכרת את הכרטיס של הרקולס באיזור תל אביב עד 1500 שקל ?

תודה רבה מראש.

נ.ב

יש איזה אתר שמרכז מחירים ממלא אתרים בעיקר של מוצרי חומרה ומסדר לך אותם לפי המחיר מהזול ליקר, מישהו יודע איך קוראים לו ?

ולא, לא HWZONE :)

• תגובות 478
  • צפיות 51.9k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה

משתתפים בולטים בדיון

פורסם

הדריברים של אומגה יכולים לעשות משהוא ל GF4MX שלי ? כי ראיתי שיש גם אומגה ל GFים.

פורסם

כן. לג'יפורס3 שלי הוא נתן תוספת ביצועים אדירה במשחקים.

פורסם

מה קורה כשמסירים את הדרייברים?

אני מניח שזה לא יכול לסגור את הצינורות בחזרה, נכון?

פורסם
  • מחבר

למה לא? זה שינוי תוכנתי ולא צריבת ביוס

נ.ב

יש איזה אתר שמרכז מחירים ממלא אתרים בעיקר של מוצרי חומרה ומסדר לך אותם לפי המחיר מהזול ליקר, מישהו יודע איך קוראים לו ?

ולא, לא HWZONE :)

www.zap.co.il

פורסם

אז זאת אומרת שגם אם ה4 צינורות הנעולים פגומים והכרטיס מתנהג מוזר אחרי שפותחים אותם תמיד אפשר להתקין את הקטליסט הרגיל והכרטיס יחזור לעצמו?

פורסם
  • מחבר

אם היית מסתכל בעמ' 4 היית יודע

טוב,

ניסיתי את הרכישה החדשה שלי עם הדרייברים של אומגה... לא כל כך הולך.

יש בעיות בתצוגה, אפילו סתם בשולחן העבודה. ניסיתי להוריד מהירות שעון - לא עזר, זאת לא בעיית חום.

קיצור, ארבעת הצינורות המבוטלים, מבוטלים מסיבה טובה בכרטיס שלי :)

אבל אל תקחו את זה קשה, מישהו אחר אמר לי שזה עובד לו נהדר (אחד החבר'ה שעובדים בחנות שמוכרת את הכרטיסים - אז קחו את זה עם קמצוץ מלח), אז זה משחק רולטה. מי שרוצה להמר 1450 ש"ח - ת'פדל.

נ.ב.

זה לא שהכרטיס הזה רע איך שהוא:

http://www.farkash.org/3dmark1.jpg

http://www.farkash.org/3dmark2.jpg

והוא עדיין AIW, למרות שהטיונר לא עובד בגלל DirectX 9.

פורסם

היי, אחרי שקראת 10 עמודים באמת מרתקים תורי הגיע.. לא ממש הבנתי איך הכל פועל... בכל העמודים אין הסבר ממש רציני....

אז ככה... יש לי PowerColor 9700 Non Pro שקניתי מזיגזג שהיה להם את המבצע של ה-1300ש"ח.... יש מצב שהכרטיס יוכל לעבור את המוד? אם כן מה תיהיה תוספת הביצועים? והאם יש דרך שהכרטיס פשוט לא יפעל אחרי המוד? [אין לי שקל כרגע להחליף...]

תודה,

מתן.

פורסם

ה9700NP מתשמש ב8 צינורות עיבוד לכן שום סופט מוד לא יעזור (כי אי אפשר לעשות לו אחד כזה.)

אולי הדרייברים יוכלו לתתשיפור ביצועים בעזרת האופטימיזציות שלהם אבל הם לא ישנו את אופן הפעולה הפיזי של הכרטיס.

פורסם

עדיין לא הבנתי עם יכול להגרם נזק לכרטיס בעקבות שימוש שלא עבד בדריוורים.

אני מתכוון נגיד מישהו התקין לא עבד והחזיר את הדריוורים הרגילים של הכטליסט חזרה הכטיס יחזור לעבוד רגיל?

פורסם
  • מחבר

קרא את התגובה האחרונה שלי שצוטטתי את נמסיס. לא פעל לו, החזיר לרגיל והכל טוב

ה9700NP מתשמש ב8 צינורות עיבוד לכן שום סופט מוד לא יעזור (כי אי אפשר לעשות לו אחד כזה.)

אולי הדרייברים יוכלו לתתשיפור ביצועים בעזרת האופטימיזציות שלהם אבל הם לא ישנו את אופן הפעולה הפיזי של הכרטיס.

הוא הופך ל9800. איך? לא יודע, אבל ככה כתוב גם בהתקנת הדרייברים עצמם וגם כאן - http://www.ocfaq.com/softmod/faq.php

omega-r.png

פורסם

אנשים, בבקשה בבקשה תעזרו...

אני מחפש אתר שבבירור רואים מוד ל9800PRO מ ה9800SE של הרקולס, כן ה AIW.

תראו, בשביל 50 שקל מקבלים גם AIW ואולי גם קירור יותר טוב, ככה שמקבל הבחינות זה יותר משתלם.

אבל... אם אין מצב שההרקולס יתקרב לPW לאחר המוד אני פשוט לא אקנה אותו ואני מאמין שעוד הרבה אחרים שגם כמוני מתלבטים יחשבו פעמיים, אז... אם מישהו יכול למצוא אתר עם ביקורת או דיון בפורום שמישהו אומר שבפירוש הצליח לבצע את המוד בהצלחה אני ממש ממש אודה לו.

ד"א, כבר חפשתי ולא מצאתי זה למה אני מבקש.

פורסם

אני מכיר בן אדם שיש לו את ההרקולס הזה והוא הצליח לעשות לו את המוד (זה שמהחנות של נועה בכל מקרה)

פורסם

וזה מצליח בדיוק כמו הPOWER COLOR ?

עד עכשיו זה נראה כאילו לPW יש 100% הצלחה

פורסם
  • מחבר

דיפדוף אחרוה בדיון הזה היה מוצא לך כמה שהצליחו

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים