פורסם 2010 באפריל 1915 שנים מחבר תודה על התשובותואני סך הכל רציתי ללמוד על עוד משהו במקום לפתוח דיון אחר, אני לא ממהר לשום מקוםאם הייתם שואלים איך בלקהוק עובד לא הייתי אומר לכם לכו תעשו קורס טיס 3 שנים פשוט הייתי מסביר את הקטע הטכניבכל מקרה יש מכוניות ישנות יד שנייה ביד2 שעולות 20 אלף, לזה התכוונתי במחיר זולאני מניח שהן מאלה שהגיר הרובוטי שלהן מעפן, אבל כל עוד זה נכון שהן כמו אוטומטיות אבל חוסכות יותר דלק אז זה מצוייןמבינים? בגלל הקטע של הדלק לא רציתי בהתחלה לעשות בכלל רישיוןתגידו שאני מדבר שטויות, לא בוגר, סע בתחבורה ציבורית לא מעניין אותיאני לא טחון שאני יכול לממן את הכמויות של הכסף שהולך על הדלקלאבא שלי היתה אוטומטית שאכלה לו דלק כמו לא יודע מה, מאז שהוא עבר לידני הוא לפחות רואה משהו מהכסף שהוא מרוויחמה לעשות שאני חושב לעתיד מעכשיו ואני לא אוהב ללמוד דברים בדקה ה90
פורסם 2010 באפריל 1915 שנים לא, זה אחד הדברים הטובים שיש.הרובוטי עם 2 קלאצ'ים החדשים מצויינים ויותר טובים גם מאוטומט וגם מידני, התלונות היו על הרובוטיים הישנים עם קלאצ' אחד כמו בטויוטה קורולה (למרות שאני נוהג על טורולה קורולה עם הקלאצ' הרובוטי הישן וחושב שהוא אחלה אם לומדים להסתדר איתו)
פורסם 2010 באפריל 1915 שנים מחבר שוב תודהאז לסיכום, גיר רובוטי חדש עם קלאץ' כפול=סבבה. אבל לא זמין במכוניות ישנות יותרהשאלה אם הקיקים של הרובוט הישן הם המטרד היחיד ושכן יש חסך בדלק
פורסם 2010 באפריל 1915 שנים אין "גיר רובוטי ישן", הדברים האלו צצו רק ב 2006 בשוק הרחב. עם 20 אלף שקל אתה לא קונה שום רכב שנת 2006.תשכח מגיר רובוטי, חפש לך אוטו במצב טוב שנת 2001-2003 ידני וסגור עניין.
פורסם 2010 באפריל 1915 שנים אכן לא בדיוק הסברתי את עצמי טוב, הגיר הרובוטי הפחות מתקדם שעשה את הקיקים, נמצא לדוג' בקורולה 2008מה שממש לא בתקציב שלך
פורסם 2010 באפריל 1915 שנים אין "גיר רובוטי ישן", הדברים האלו צצו רק ב 2006 בשוק הרחב. עם 20 אלף שקל אתה לא קונה שום רכב שנת 2006.תשכח מגיר רובוטי, חפש לך אוטו במצב טוב שנת 2001-2003 ידני וסגור עניין.+1 קנה לך רנו קליאו B מנוע 1.4 גיר ידני הילוכים כיפים!! לא אוכל דלק
פורסם 2010 באפריל 1915 שנים מחבר כל המכוניות שמתחילות פה מ22 אלף הן חרא?http://www.yad2.co.il/Cars/Car.php?AreaID=&ModelID=&SubModelID=&FromYear=&UntilYear=&Auto=9&fromPrice=&untilPrice=&Info=&SubSubModelID=0&OwnerID=&fromKM=&KM=&fromEngineVal=&untilEngineVal=&EngineTypeID=&fromHand=&Hand=&Order=price&Desc=&Page=7או שהאנשים שפרסמו סתם עשו רובוטית בזמן שהמכונית בכלל אוטומטית?
פורסם 2010 באפריל 1915 שנים מחבר אהההנו טוב יש מצב שאני אלך בסוף גם ככה על תיבת הילוכים ידנית כי אני מתחיל לאהוב את הקטע של ההילוכים וההרגשה של המנוע שאני משנה הילוך
פורסם 2010 באפריל 1915 שנים מחבר יש מצב אבל למשל אני צריך לחכות עד יום רביעי בשביל השיעור הבא של הנהיגה ואני מת כבר שיגיע ומה שאני כל הזמן חושב עליו זה ההחלפה של ההילוכים אז אולי זה לא כזה נורא
פורסם 2010 באפריל 1915 שנים אני ממליץ לך שתתעקש שרוב הנסיעה תהיה בעיר ולא מחוץ לעיר.הרבה תלמידים מתלהבים מהנסיעה מחוץ לעיר על 90-110 קמ"ש ו,לא מבינים שזה בזבוז שיעור ורווח למורה.אין כמו נהיגה בעיר עם עצירות החלפת הילוכים והורדתם כל מספר רגעים,תמרורים/זכות קדימה וכו'.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.