פורסם 2010 באפריל 1815 שנים אם הגבת מהר "אחרי הכיבוי של הרכב" זה מצוין,אם התמהמת זה לא טוב. בעיקרון אם לא נפלת על קטע של זכות קדימה ולא נסעת מהר/לאט מדי. ולא היה לך בעיות על חניה ,אין סיבה שלא תעבור. דוקא אני בטסט השני דיברתי כל הנסיעה עם הטסטר אני אישית עברתי בשני בגלל חניה מעצבנת שלא הלכה לי בטסט הראשון ,למרות שיש טסטרים שמעבירים למרות שלתלמיד לא הלך לו בחניה.
פורסם 2010 באפריל 1815 שנים ישר הנעתי אחרי שנכבה, ולגבי זכויות לא היו בעיות עם זה וגם לא נסעתי לאט או מהר מידי איפה שאפשר לעלות לשלישי העלתי
פורסם 2010 באפריל 1815 שנים זה שהטסטר לא נגע בברקס\הגה ולא אמר שום דבר זה לא אומר כלום, הוא עדיין יכול להפליץ משהו כמו "עודף ביטחון עצמי" או שלא הסתכלתה במראה.
פורסם 2010 באפריל 1815 שנים ^תעשה לי טובה אל תדחוף את האף שלך לתוך עיניינים של משפחות אחרות, טוב אחי?סליחה עם העלבתי.שיהיה בהצלחה עם הטסט, אני מקווה שתעבור בראשון.
פורסם 2010 באפריל 1815 שנים מחבר תודה רבהתגידו, מה אתם אומרים על גיר רובוטי? זה אפשרי להשיג מכונית כזאת ביד שנייה במחיר נמוך אבל מאלה עם הקלאץ' הכפול?
פורסם 2010 באפריל 1815 שנים תודה רבהתגידו, מה אתם אומרים על גיר רובוטי? זה אפשרי להשיג מכונית כזאת ביד שנייה במחיר נמוך אבל מאלה עם הקלאץ' הכפול?כן, מקס' 10,000
פורסם 2010 באפריל 1815 שנים מחבר בסוף עברתי את הטסט בהצלחה קולולולולו[br]פורסם בתאריך: 18.04.2010 בשעה 22:30:50כן, מקס' 10,000באמת?
פורסם 2010 באפריל 1915 שנים מחבר טוב שלא צריך רישיון גם למחשבים כי אז היית נותן לי את אותה התשובה בפורום מפרטי מחשבמה הקשר? אני רק רוצה לדעת בכללי. אם לאף אחד אין מושג אני פשוט אשאל בcarsforum או משהו כזה
פורסם 2010 באפריל 1915 שנים קולולולולו[br]פורסם בתאריך: 18.04.2010 בשעה 22:30:50באמת?אתה שפוי ? גיר רובוטי מגיע רק במכוניות חדשות
פורסם 2010 באפריל 1915 שנים טוב שלא צריך רישיון גם למחשבים כי אז היית נותן לי את אותה התשובה בפורום מפרטי מחשבמה הקשר? אני רק רוצה לדעת בכללי. אם לאף אחד אין מושג אני פשוט אשאל בcarsforum או משהו כזההוא התכוון, כשתגיע לגשר אז תחצה אותו... או במילים אחרות, לאן אתה בדיוק ממהר?חוץ מזה, אם אתה ממש רוצה לברר מחירים פשוט תסתכל בלוחות ב- YAD2 ותסנן לפי גיר הכי פשוט..יש לך שם גם מחירון ....ובאתר הזה אתה יכול לראות מחירים של מכוניות חדשות:http://auto.co.il/
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.