עבור לתוכן

שרת Bad Company 2 באוויר (32 שחקנים) - הפרטים המלאים !

האם להשאיר את ה Killcam (הכוללת גם Spawncam) או לבטל? 834 הצבעות

1. 1. האם להשאיר את ה Killcam (הכוללת גם Spawncam) או לבטל?

• להשאיר
    • לבטל (אני מודע לכך שגם ה Spawncam מתבטלת)

אנא התחבר או הירשם על מנת להצביע לסקר זה.

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

חבל להמשיך לטחון את זה, חברים. דקסטר נבעט לשבוע, ופה זה מסתיים.

• תגובות 279
  • צפיות 30k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה

משתתפים בולטים בדיון

פורסם

בימים האחרונים צד את עיני שחקן נוסף בשם NOAM529 שהרג אותי כמה פעמים ובכולם זה היה עם מטול.

פורסם
  • מחבר

הוא כבר חטף באן לאיזה ככה, יחזור על זה שוב - יחטוף עוד אחד. פעם שלישית זה יהיה קבוע.

פורסם

אתם זריזים :xyxthumbs:

אבל אני מתפלא איך GAZA ALLA לא בבאן, שיחקתי נגדו עכשיו דקה והריגה ראשונה שלו עלי הייתה מטול.

פורסם

אם תתן לו באן, מחר זה יהיה בדף הבית של YNET ככתבה ראשית

פורסם

סגר ברצועה זה סגר ברצועה , לא יכול להיות שהוא מתגנב במנהרות כדי לשחק בפורט וואלדז :lol: :lol: :lol:

פורסם

אם תתן לו באן, מחר זה יהיה בדף הבית של YNET ככתבה ראשית

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

so true it makes you wanna cry :'(

פורסם

אז אני בבאן ו GAZA לא בבאן ..... ואלא לאן הגענו .. הבן אדם אדם הזה גרם לי לשחק מלוכלך הוא כזה מגעיל :bash:

פורסם

פעם אחת שיחקתי איתו והוא טוב בסקוואד

פורסם

אז אני בבאן ו GAZA לא בבאן ..... ואלא לאן הגענו .. הבן אדם אדם הזה גרם לי לשחק מלוכלך הוא כזה מגעיל :bash:

זה עושה אותך מגעיל כמוהו

אתה צריך ללמוד לשחק , לא איך לא לשחק ולעשות אותו דבר...

על פי מקורות בשב"כ גאזה כבר קיבל 2 באנים, זמניים...

השמועה אומרת באן שלישי גלידה...

אבל יכול להיות שלא שמעתי טוב

זה היה קרוב לM-Com שהתפוצץ

פורסם

manu89 הוא עוד שחקן שצריך להכנס לרשימה, הוא מאוד מחובר לגוסטב שלו :(

פורסם

אני חושב שפעם אחת גרמתי לmanu89 לעזוב את השרת , כל פעם שהראש שלו צץ החוצה הוא קיבל HS עם הM95 עד שנמאס לו לשחק... :lol: :lol: :lol:

הוא בהחלט שחקן "מלוכלך"...

לגבי ALLA , הייתה לי אמירה גזענית אבל אני אשמור אותה לעצמי כי זה לא ראוי אבל אם הוא לא מכבד את חוקי השרת ויושב עם קופסת תחמושת ויורה ב40 מ"מ אז הוא צריך לקבל באן...

פורסם

המצחיק הוא, שבגלל החוק התחלתי לשחק עם התוסף שוטגאן במקום ה40MM ומאז כל assault כמעט שהרג אותי עשה זאת עם 40MM :s07:

פורסם

השוטגאן זה דר@ק... לא חושב שהרגתי איתו פעם אחת בקרב קרוב

עדיף כבר רימון עשן, למיסוך צלפים והסרת trace darts

פורסם

בטח.. תוסף ה-smoke זה תענוג. הוא מועיל כ"כ הרבה!!

להסיר trace זה עוד כלום, זה לא משהו שקורה בכל מפה ובתדירות גבוהה. הדבר הכי רציני שאפשר לעשות עם smoke מודגם היטב בסרטון הבא- ובערוץ של אותו משתמש ניתן לראות עוד סרטונים של שימוש ב-smoke.

וכמובן שאפשר להשתמש בעוד הרבה מקרים, לאו דווקא בשביל להתקדם. היו הרבה מקרים שחבר לקבוצה שלי השתמש בזה.. ואם לא היו הרבה פיצוצים וכדורים עפים.. הייתי נותן לו ח"ח.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים