עבור לתוכן

Battlefield Bad Company 2 - הדיון הראשי.

לאיזה קלאס/תפקיד אתם הכי מתחברים ? 783 הצבעות

1. 1. לאיזה קלאס/תפקיד אתם הכי מתחברים ?

אנא התחבר או הירשם על מנת להצביע לסקר זה.

Featured Replies

פורסם

גם שם לרוב יש לי 100+ למרות שברשימת שרתים כתוב 50 במקרה הרע.

יש לי בעיה נוספת, המשחק קורס כל כמה דקות (freeze של הצליל והתמונה) והאפשרות היחידה שלי היא להפעיל את המחשב מחדש. קראתי באינטרנט וניראה כאילו זה התנגשות, כרגע מחקתי את הדרייבר של ATI (לסאונד דרך HDMI), מחקתי את הדרייבר של הכרטיס קול המובנה ומחקתי את כל רכבי הסאונד שהופיעו לי במערכת הפעלה ולא היו פעילים. מה שנשאר זה הרמקולים והאוזניות שכל פעם אני משתמש באחד אחד.

מחר אני אראה אם זה באמת עזר, בכל מקרה אשמח אם תביאו לי רעיונות נוספים לאולי יפתרו את הבעיה.

• תגובות 7.8k
  • צפיות 667.6k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה

משתתפים בולטים בדיון

פורסם

מזל טוב, ברוך הבא למועדון ה ''לא נוכל לשחק בלי לקנות כרטיס קול חדש''

פורסם

הצלחתי לסיים משחק בלי שזה יקרה, שיחקתי עוד כמה דקות בשרת אחר והכל היה טוב,הייתי בטוח שזהו הבעיה עברה ואז היה פריז :P

למישהו יש פיתרון? אם לא מה הכרטיס קול הזול ביותר שיש שיעבוד עם המשחק, אם אפשר ב 100 או פחות אפילו יותר טוב :lol:

פורסם

תנסה את מה שהצעתי לפני כמה עמודים (בדרייברים של רילטק).. לי זה פתר את הבעיה.

פורסם

מזל טוב, ברוך הבא למועדון ה ''לא נוכל לשחק בלי לקנות כרטיס קול חדש''

שיט יואוווו הרגע קניתי תמשחק מה אני חייב ליקנות כרטיס קול?? עם אני ישחק עם אוזניות יהיו בעיות?

פורסם

אני מצטער להגיד לך

אבל המחשב לא יודע מה אתה מחבר לו, אוזניות או רמקולים

מבחינתו אפילו תדחוף לשם את ה%עין שלך וזה לא מעניין אותו

אף אחד גם לא יכול להגיד לך אם יהיו בעיות

זה המחשב שלך

תבדוק ותראה

פורסם

מראש ההגדרות היו מוגדרות לאיכות הכי גרועה וזה לא עזר...אתמול מחקתי הכל והיום התקנתי את הגירסה האחרונה של הדרייבר של רילטק. שיניתי הגדרות וכרגע ניראה שזה עובד.

נשאר רק בעיה אחת, גם בשרתים של ישראל הפינג הכי נמוך שיש לי הוא 180, אין דברים עובדים ברקע (בחלק מהזמן יש במחשב השני איזה משחק MMO פתוח עם חנות אבל זה אף פעם לא הפריע בעבר). ניסיתי גם לפתוח פורטים, לנתק את האינטרנט וכל שאר הפתרונות הרגילים. אני באורנג' ותשתית של הוט, יש רעיונות/המלצות?

פורסם

מראש ההגדרות היו מוגדרות לאיכות הכי גרועה וזה לא עזר...אתמול מחקתי הכל והיום התקנתי את הגירסה האחרונה של הדרייבר של רילטק. שיניתי הגדרות וכרגע ניראה שזה עובד.

נשאר רק בעיה אחת, גם בשרתים של ישראל הפינג הכי נמוך שיש לי הוא 180, אין דברים עובדים ברקע (בחלק מהזמן יש במחשב השני איזה משחק MMO פתוח עם חנות אבל זה אף פעם לא הפריע בעבר). ניסיתי גם לפתוח פורטים, לנתק את האינטרנט וכל שאר הפתרונות הרגילים. אני באורנג' ותשתית של הוט, יש רעיונות/המלצות?

אחי תגיד אני עובד עם כרטיס מובנה ובאמצצעות הדרייבר הסיסי של ה WIN7 צפוי להיות לי בעיות? כדי להוריד תדרייבר? וגם החברה שלי זה רילטק זה אומר שגם לי יהיה את זה?

פורסם

תנסה לשחק ככה, אם תיהיה בעיה תוריד ותשנה את ההגדרות.

פורסם

תנסה לשחק ככה, אם תיהיה בעיה תוריד ותשנה את ההגדרות.

אבל הסיכוי שזה יקרה לי גדול כי זה RELATEK לא? ומה יעזור לשנות הגדרות זה בעיה בכרטיס קול לא?

פורסם

לי יש REALTEK ואין שום בעיה עם זה.

פורסם

תודה על התגובות

עכשיו תיראו זה רק לצורך בדיקה, חבר שלי הביא לי בדיסק און קי שלו את הבד קומפני 2 פרוץ, אני יודע שאסור לבר פה על פרוץ אבל זה רק לבדיקה כי זה ממש חשוב לי,אז סתם שיחקתי בסינגל איזה שעה ולא היה לי שום פריז,זה אומר שבמקורי שעכשיו הסטים מוריד לי אותו יש סיכוי שיהיה?

או שאין סיכוי ביגלל כי בפרוץ לא היה לי שום פריז, או שאין קשר ביכלל?

פורסם

הבדיקה הזו לא שווה שום דבר, הבעיה היא לרוב ב MP ולא בשחקן יחיד, במקורי לפעמים יש בעיות שאין בגנוב (אתה מוזמן לקרוא על CALL OF DUTY BLACK OPS) ויצאו למשחק הרבה מאוד עדכונים ויכול להיות שאחד מהם גרם לבעיה. אני למשל שיחקתי ב BETA של המשחק ולא היה לי אפילו פעם אחת פריז, במשחק המלא כן היה לי.

פורסם

הבדיקה הזו לא שווה שום דבר, הבעיה היא לרוב ב MP ולא בשחקן יחיד, במקורי לפעמים יש בעיות שאין בגנוב (אתה מוזמן לקרוא על CALL OF DUTY BLACK OPS) ויצאו למשחק הרבה מאוד עדכונים ויכול להיות שאחד מהם גרם לבעיה. אני למשל שיחקתי ב BETA של המשחק ולא היה לי אפילו פעם אחת פריז, במשחק המלא כן היה לי.

תגיד שהמשחק ירד לי אני מקבל תפאטץ האחרון עם המשחק? או שאני צריך להתקין לבד?

ובקטע של העידכונים וזה ששיחקתה בבטא אתה מתכוון ל BLACK OPS?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים