פורסם 2010 באוקטובר 115 שנים אבל עדיין לא שנת 2012יא ספאמרים לא יכולתם להתאפק? עכשיו כולנו נמות מוקדם מהרגיל!
פורסם 2010 באוקטובר 115 שנים מישהו שמע על המצב onslaught ?לפי מה שהבנתי זה 4 שחקנים ביחד ברשת בקמפיין נגד המחשב בכמה רמות.מישהו יכול לתקן או לפרט יותר?בינתיים זה ל-PS3 ו-XBOX 360, האם זה יצא גם ל-PC?
פורסם 2010 באוקטובר 115 שנים הבטיחו לפני 4-5 חודשים שיהיו סקינים חדשים לכמה מהנשקים ( SPECACT - בתשלום ) ואז גילו שזה גורם לקריסות במשחק אז נראה לך שיהיה ONSLAUGHT??.את הONSLAUGHT ככול הנראה לא יביאו לגירסת הPC לפי מה שזכור לי מהפעם האחרונה שקראתי על איזה איפשהו...הוא אקסקלוסיבי לקונסולות...
פורסם 2010 באוקטובר 115 שנים גם על ה-SPECTACT שמעתי...בכל מקרה, יהיה הגיוני שזה יבוא עם ההרחבה של ויאטנם.
פורסם 2010 באוקטובר 115 שנים בכל מקרה, יהיה הגיוני שזה יבוא עם ההרחבה של ויאטנם.זו הטעות שלך , כשמדובר בEA שום דבר לא הגיוני ולגבי וויטנאם , אם הם לא יוסיפו תיקונים לבאגים הרציניים במשחק אני אפילו לא אשקול לקנות אותה.צצים בתקופה הקרובה מספיק משחקים שימלאו את הזמן הפנוי...
פורסם 2010 באוקטובר 115 שנים כולם פה מדברים על באגים במשחק ואני לא מבין מה הם רוצים...איזה באג רציני כבר יש שאני עוד לא שמתי לב אליו?סך הכל המשחק כל כך מהנה שאפשר להגיד עליו רק דברים טובים...
פורסם 2010 באוקטובר 115 שנים הבאג היחיד שמפריע לי לשחק באופן שאני נהנה זה הבאג עם הצ'אט שנהיה חצי מסך יותר כחול. כל השאר או שלא נתקלתי או שנתקלתי ולא שמתי לב אז לא אכפת לי. כל השאר אחלה מבחינתי. D=
פורסם 2010 באוקטובר 115 שנים ^^ כמה זמן אתה משחק במשחק?? למעלה מחודש. וגם בבאג שנזכר מעליי אפילו לא נתקלתי... תן דוגמא לבאג רציני, אולי אני אשים לב אליו
פורסם 2010 באוקטובר 215 שנים אי אפשר לדקור מאחורה, לפעמים אתה צריך לדקור מישהו 5 פעם עד שהוא מת. גם כשאני הולך מסע דקירות, זה נראה כאילו הוא דוקר, אבל הוא לא דוקר.
פורסם 2010 באוקטובר 215 שנים אי אפשר לדקור מאחורה, לפעמים אתה צריך לדקור מישהו 5 פעם עד שהוא מת. גם כשאני הולך מסע דקירות, זה נראה כאילו הוא דוקר, אבל הוא לא דוקר. דווקא אני מת על לדקור. אני עושה את זה ככל האפשר, ותאמין לי שאין עם זה שום בעיות. אולי אתה פשוט לא מכוון טוב, או לוחץ על הדקירה מאוחר מידי. ובמשחק הזה אתה צריך ללחוץ מוקדם יותר לפני שדוקרים. המשחק הזה נורא ריאליסטי ומשוחק על פי חוקי הפיזיקה. דווקא הדברים שנראים הכי לא הגיוניים, הם הכי מציאותיים.
פורסם 2010 באוקטובר 215 שנים חחח אבל זה לא העניין, הוא מראה שהוא דוקר והוא לא דוקר, ולפעמים, השחקן היריב דוקר אותי כשהוא איזה מיליון מטרים ממני.פעם אחת דקרתי מישהו מרחוק, 5 מטר לפחות ואני אפילו לא מבין איך זה קרה.
פורסם 2010 באוקטובר 215 שנים רגע אז אתה אומר שאם טנק מודרני (לא הברדלי) יפגע במסוק עם פגז, המסוק לא יפול?!
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.