פורסם 2010 בספטמבר 2915 שנים כל הכיף ב recon זה להסתער ולעשות HS's, באמת לא מבין את כל הקאמפרים האלה.
פורסם 2010 בספטמבר 2915 שנים חבר'ה, רק נעשה סדר כאן, אח שלי שיחק בשעות האחרונות ועשה לי פאדיחות עם ההריגות שלו, ראוי לציין שאני לא שיחקתי!
פורסם 2010 בספטמבר 2915 שנים חחח הכי מעצבן ללכת קרב סכינים עם רמות 20, לא משנה מה תעשה תמיד תצא מופסד.
פורסם 2010 בספטמבר 2915 שנים אם הרמה שלך נמוכה משלהם זאת בעיה לנצח אותם בקלותאתה יכול לנסות להשיג ציוד יותר טוב עם סטטים טובים ואז אולי תצליח לשגר על פער הרמות ולצמצם את כמות הmiss
פורסם 2010 בספטמבר 3015 שנים שאלה שאני שואל הרבה אנשים (לא אתם) ולא קיבלתי תשובה טובה.מה ההבדל בין סדרת BFBC ל-BF הרגיל?
פורסם 2010 בספטמבר 3015 שנים מחבר איזה הבדל יש?כמובן שזה לא יהיה בדיוק אותו משחק [אותם נשקים וכדומה ] .. אבל הבסיס הוא אותו משחק -לכן זה אותה סידרה.
פורסם 2010 באוקטובר 115 שנים אם הרמה שלך נמוכה משלהם זאת בעיה לנצח אותם בקלותאתה יכול לנסות להשיג ציוד יותר טוב עם סטטים טובים ואז אולי תצליח לשגר על פער הרמות ולצמצם את כמות הmissלא קשור לזה, גם אם תדקור אותם 5 פעם והם ידקרו אותך, הם יקחו לך GOLD.בגלל זה אני נכנס לאיזה סיבוב ואז כל פעם אני אומר לעצמי זהו אני גומר אותם אני גומר אותם, בסוף יוצא שדוקרים אותי 50 פעם ואני דקרתי 70.ושתבין הם גם לוקחים GOLD חחחח...
פורסם 2010 באוקטובר 115 שנים לא קשור לזה, גם אם תדקור אותם 5 פעם והם ידקרו אותך, הם יקחו לך GOLD.בגלל זה אני נכנס לאיזה סיבוב ואז כל פעם אני אומר לעצמי זהו אני גומר אותם אני גומר אותם, בסוף יוצא שדוקרים אותי 50 פעם ואני דקרתי 70.ושתבין הם גם לוקחים GOLD חחחח...וואי זה בעיה אחי, אני מציע שתשמור את הGOLD בGUILD BANK כשאתה הולך לדקור אויבים
פורסם 2010 באוקטובר 115 שנים תגידו, מה הקטע של הנשקים הנעולים? לפעמים שאני נכנס לשרת אז אין בכלל נשקים (רק הבסיסיים ביותר) ולפעמים יש. באג בשרת עצמו או בשרתי EA? אגב: יש לי היום יום הולדת 21!!!
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.