עבור לתוכן

Battlefield Bad Company 2 - הדיון הראשי.

לאיזה קלאס/תפקיד אתם הכי מתחברים ? 783 הצבעות

1. 1. לאיזה קלאס/תפקיד אתם הכי מתחברים ?

אנא התחבר או הירשם על מנת להצביע לסקר זה.

Featured Replies

• תגובות 7.8k
  • צפיות 672.8k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה

משתתפים בולטים בדיון

פורסם

פשש... אולי הם מכינים את הקרקע לויאטנם שבטח תתומחר באופן שערורייתי והם יתרצו את זה שעד עכשיו "הכל" היה חינמי... ;D

פורסם

שלום, יש לי בעיה בהתחברות לשרתי המשחק, בשעות היום הוא לא מתחבר רק בשעות הלילה המאחרות בסביבות 5-6 בבוקר אני רק מצליח לשחק! וזה קורה מאז שעברתי לאינטרנט אל חוטי! רק נזק זה עשה לי! גם הגלישה לא הכי טובה יש תקיעות לפעמים תגובה איטית, יש לי ראווטר של TP-LINK ואין לי מושג איך משתמשים בו הבנתי שאולי אני צריך לפתוח פורטים (אין עושים זאת?!) העוצמה של החיבור עומדת על 3 קווים מתוך 5..מכיוון שהראווטר בסלון ואני מחובר ע"י USB ADAPTER, חשבתי אולי אם ארכוש כרטיס רשת עם אנטנה יפתור לי את הבעיה, זה נכון?

אבל עדיין אני כן מצליח להתחבר למולטיפלייר של COD:MW2 ולשאר משחקים..רק בBFBC2 הוא לא מצליח להתחבר לשרתים, אבל לSTATS שלי הוא כן מצליח..זה לא מוזר??

יש פתרון תכני כמו ל"טפל"בראווטר בהגדרות שלו וכדומה או שזה רק עיניין של חומרה?? :nixweiss:

למה לעזא.. אתה מחובר אל-חוטית ..

4 דברים אליך :

1. תחבר את המחשב ליד הראוטר .

2. תזרוק כבל עד הראוטר .

3. תביא את הראוטר אליך . ( אם אין לך כוח ללכת עד אליו :silly:)

4. תלוי גם איזה ספק / תשתית אתה נמצא כי יש אינספור בעיות ( תעבור על כמה דפים אחורה תבין שלא רק לך יש בעיות עם עדכוני סטטוס וכדומה..)

בכל מקרה ..

זה נכון העניין ?! -> שרוצים לצלוף במישהו צריך לקחת בחשבון את סטיית הכדור ? ( המשחק הזה ככה עובד ? או שזה עניין של פוקסים - או פינג טוב חחח ) ?

כי זה מתיש לירות במישהו עם סניפר ובסוף לגלות שאתה לא פוגע בו בדרך הרגילה .. :-\

פורסם

בסרטון עם הקמפר רואים את ה-SPECTAT, נראה נחמד.. חבל שזה עולה כסף :)

בני- מעולה!!

פורסם

זה נכון העניין ?! -> שרוצים לצלוף במישהו צריך לקחת בחשבון את סטיית הכדור ? ( המשחק הזה ככה עובד ? או שזה עניין של פוקסים - או פינג טוב חחח ) ?

צריך לקחת את עניין נפילת הכדור בחשבון כשצולפים. הקטע המפגר עם המשחק הזה, שהיא קיימת אך ורק עם רובי הצליפה. כבר היו לי מקרים שכשעשיתי שימוש ב ABAKAN/M16A2 בשילוב כוונת X4, הצלחתי להוריד ממרחקים אנשים די בקלות, כשכיוונתי לראש.

פורסם

מישהו ניסה את זה פעם ? אתמול יצא לי לירות 20 כדורים של M24 לראש מ200 מטרים,והוא פשוט לא רוצה למות..

אם יש לכם את הבעיה של היריה ( אתם יורים והבן אדם לא מת):

זה פשוט תאמת ,אתם צריכים להוסיף את שני השורות האלו -

SettingsManager.floatSet GSDefaultLatencyCompensation 0.0450000

SettingsManager.U32Set GSInterpolationTime 45

לקובץ של gamesettings.ini נמצא ב מסמכים>BFBC2 תוסיפו אותו בין השורות האלו -

IntroPlayed=1

[GstPersistence]

למשל :

IntroPlayed=1

[GstPersistence]

תשימו את זה בשני המסמכים - gamesettings.ini וsettings.ini .

בקובץ של settings.ini תשימו את זה בסוף של המסמך.

לפני שאתם מנסים את זה אתם צריכים לשנות את המספר ב

לסרברים שאתם משחקים למשל אני משחק בסרברים שיש להם נגיד פינג 100 אז אני יעשה כך :

SettingsManager.floatSet GSDefaultLatencyCompensation 0.1000000

SettingsManager.U32Set GSInterpolationTime 100

יובל מפורום כלשהוא..

פורסם

בכל מקרה ..

פינג טוב זה כמובן חשוב, אם פינג גבוה אתה עלול לראות מישהו, אבל למעשה בגלל לאג הוא כבר כמה מטרים משם או הכי גרוע - מת.

ביריה עם סנייפר(ועם כל נשק במשחק) צריך להתחשב בזמן שלוקח לכדור להגיע ובנפילת הכדור, מה שהופך את עניין הצליפה לעניין קשה אבל גורר אחריו המון נובים שמתקמפרים באיזה שיח מסריח(חרוז) ומשתמשים ב 20 כדורים כדי להוריד איש אחד, ובינתיים הקבוצה שלהם מפסידה ולא אכפת להם.

פורסם

מישהו ניסה את זה פעם ? אתמול יצא לי לירות 20 כדורים של M24 לראש מ200 מטרים,והוא פשוט לא רוצה למות..

אם יש לכם את הבעיה של היריה ( אתם יורים והבן אדם לא מת):

זה פשוט תאמת ,אתם צריכים להוסיף את שני השורות האלו -

לקובץ של gamesettings.ini נמצא ב מסמכים>BFBC2 תוסיפו אותו בין השורות האלו -

IntroPlayed=1

[GstPersistence]

למשל :

IntroPlayed=1

[GstPersistence]

תשימו את זה בשני המסמכים - gamesettings.ini וsettings.ini .

בקובץ של settings.ini תשימו את זה בסוף של המסמך.

לפני שאתם מנסים את זה אתם צריכים לשנות את המספר ב

לסרברים שאתם משחקים למשל אני משחק בסרברים שיש להם נגיד פינג 100 אז אני יעשה כך :

SettingsManager.floatSet GSDefaultLatencyCompensation 0.1000000

SettingsManager.U32Set GSInterpolationTime 100

יובל מפורום כלשהוא..

זה כבר לא רלוונטי.

וגם שזה היה רלוונטי זה לא עבד...

צריך לקחת את עניין נפילת הכדור בחשבון כשצולפים. הקטע המפגר עם המשחק הזה, שהיא קיימת אך ורק עם רובי הצליפה. כבר היו לי מקרים שכשעשיתי שימוש ב ABAKAN/M16A2 בשילוב כוונת X4, הצלחתי להוריד ממרחקים אנשים די בקלות, כשכיוונתי לראש.

כן רק מה שמצחיק\עצוב זה שבנשקים הרגילים אין נפילת כדור..

פורסם

לא מתחבר בכלל לשרתים ?? או שמעיף אותך אחרי כמה דקות? איזה הודעה אתה מקבל ? האם לכלל השרתים אתה לא מצליח להתחבר.

אם תחבר את המחשב בכבל ישירות למודם זה יעבוד תקין? איזה ספקית אינטרנט יש לך?

רק אחרי שענית על שתי השאלות האחרונות יהיה ניתן אולי לדעת מאיפה נובעת הבעיה..

כן הוא בכלל לא מצליח להתחבר לשרתים! הוא מחפש ומחפש עוברות אפילו מספר דקות! וכלום!! בסוף לפעמים הוא מציג לי הודעה שהוא לא מצליח להתחבר לשרת של EA. אני מחובר בHOT UFI ובזק בינלאומי.

פורסם

ג'ונסון, למה ת'סטלן קפרע?... זה בדיוק מה שכתבתי. :cool2:

פורסם

מה קרה כפרע שחכתי אז את ה +1 ורשמתי את מה שאתה רשמת בניסוח ג'ונסוני :cool2:

פורסם
:cool2:
פורסם

פינג טוב זה כמובן חשוב, אם פינג גבוה אתה עלול לראות מישהו, אבל למעשה בגלל לאג הוא כבר כמה מטרים משם או הכי גרוע - מת.

ביריה עם סנייפר(ועם כל נשק במשחק) צריך להתחשב בזמן שלוקח לכדור להגיע ובנפילת הכדור, מה שהופך את עניין הצליפה לעניין קשה אבל גורר אחריו המון נובים שמתקמפרים באיזה שיח מסריח(חרוז) ומשתמשים ב 20 כדורים כדי להוריד איש אחד, ובינתיים הקבוצה שלהם מפסידה ולא אכפת להם.

אני בדיוק עובד על זה .. ;)

בדרכ זה 400 כדורים להוריד מישהו חחח

אה ואיך שכחתי ..

הדבר הכי טיפשי זה שאני משגר על מישהו RPG או טיל מסויים לא משנה , טנק או כתף ..

הבנ*ונה לא מת !!! איך זה יכול להיות !!1 זה אמור להרים אותו לראונד הבא :screwy::facepalm:

כל פעם אני אוכל סרט על זה , איך עשו משחק כל כך מטומטם בקטע כל כך נובי ..

כנל רימונים .. מזכיר לי כמו CS .. הרמונים שם זה ליופי .. עושה בום אבל אפחד נפגע .. ::)

פורסם

^

כי משום מה משתמשים החליטו שזה "חזק מידי" ולכן EA הורידו לו את הכוח, וזה לא רק RPG זה הכל ביחד, מורטר, גוסטב, מטול.

בקיצור הרסו את הערך האמיתי של המשחק הזה.

פורסם

כל הטילים מורידים 100. שזה אמור בעצם להוריד אויב, אלא אם כן יש לו BODY ARMOR. אז לא משנה אפילו אם תפגע לו בפנים עם הטיל.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים