עבור לתוכן

Battlefield Bad Company 2 - הדיון הראשי.

לאיזה קלאס/תפקיד אתם הכי מתחברים ? 783 הצבעות

1. 1. לאיזה קלאס/תפקיד אתם הכי מתחברים ?

אנא התחבר או הירשם על מנת להצביע לסקר זה.

Featured Replies

פורסם

סוגיה עתיקה ומרתקת.

לקוחות 014 - לעבור לחבילת גיימר, להחליף ספקית, או לשחק עד 15:00-16:00 כל יום ו/או החל מ 00:30.

לקוחות נטוויז'ן 013 - להחליף ספקית, מאחר וגם ללקוחות גיימר זה קורה.

אתה צוחק בדבריך ?

כי זה עצוב מאוד !!

• תגובות 7.8k
  • צפיות 672.7k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה

משתתפים בולטים בדיון

פורסם

אני חושב שזו אחת הפעמים היחידות שאני שמח שאני ב-012.

פורסם

אתה צוחק בדבריך ?

כי זה עצוב מאוד !!

ומה המסקנה לגבי בזק בינלאומי?

פורסם
אתה צוחק בדבריך ?

אתה מוזמן לבדוק בדפים ישנים יותר של הת'ראד הזה. הנושא הזה דוסקס כבר אינספור פעמים.

המסקנה לגבי בזב"ל (014) כבר נרשמה.

פורסם

ומה המסקנה לגבי בזק בינלאומי?

בזק בינלאומי=בזב"ל=014

שלושה דרכי התייחסות לאותה חברה.

פורסם

סוגיה עתיקה ומרתקת.

לקוחות 014 - לעבור לחבילת גיימר' date=' להחליף ספקית, או לשחק עד 15:00-16:00 כל יום ו/או החל מ 00:30.

לקוחות נטוויז'ן 013 - להחליף ספקית, מאחר וגם ללקוחות גיימר זה קורה.

[/quote']

אצלי זה 24/7 :-[

ד"א, "בזב"ל" זו בדיחה פרטית של הקהילה או שזה אשקרה הרשי תיבות של בזק בין לאומי?

פורסם

שום בדיחה. זה פשוט קצר יותר מלרשום בזק בינלאומי.

פורסם

כל הקהילה פה ירתה גוסטבים בVGAMES הרגע :lol:

או שזה היה רק ALPHA

פורסם

רק אני הרגתי אותך. :cool2:

פורסם

נמאס כבר לדבר על הבעיות אינטרנט האלו, בבקשה רוני תוסיף את זה לעמוד הראשי, גם ככה משתמשים חדשים לא טורחים לקרוא אותו אבל ככה נפנה אותם ישר לעמוד עם כל התשובות.

012 FTW :xyxthumbs:

פורסם

:hizuk:[br]פורסם בתאריך: 11.07.2010 בשעה 06:13:31

http://www.youtube.com/watch?v=vbWWZkDGJnI

חבורת אנשים קורעת מצחוק חח.

אח איזה כייף לשחק בSQAUD. הלוואי ולא היו לי בעיות עם בזק וSQUAD לשחק איתו ;D

פורסם

אתה מוזמן לבדוק בדפים ישנים יותר של הת'ראד הזה. הנושא הזה דוסקס כבר אינספור פעמים.

המסקנה לגבי בזב"ל (014) כבר נרשמה.

אז איך זה הגיוני ש-012 "פתאום" טובה יותר ?

הרי אפילו בסטים רשום שהחברה המפגרת הזאת עושה בעיות עם הסטים .. רשום במפורש בעיות עם 012 SMILE ..

מה קרה פתאום ?

וכולם אמרו שבבזק הכל בסדר ..

איזה ביאוס זה , עכשיו בגלל משחק מזורגג אני צריך לעבור שוב פעם ספקית ..

ולשים חבילת גיימר זה יעזור לי במשהו או שזה סתם חרטא ?

נ.ב זה לא הגיוני שחבר אחר משחק באותו שרת במשחק עם תשתית ADSL עם בזב"ל ומשחק ללא בעיות ..

פורסם

בבזק הכל היה בסדר, גמאני בבזק וכשהמשחק יצא היה משהו כמו חודש שלא יכלתי לשחק יותר מחמש דקות. אבל אז פתאום משהו קרה ויכלתי לשחק בלי ניתוקים בערך חודשיים שלושה. עכשיו התחיל החופש, הרבה צוציקים נישארים בבית ותופסים פס וכמו כל חברת אינטרנט חזירה בארצינו בזק מושיבה אותך ועוד חמש איש על פס אחד ככה שאף אחד לא מקבל את נפח התעבורה שהוא משלם עבורו.

גם לי התחילו בעיות חיבור, לאגים מטורפים, והרבה הרבה WTF... הדרך היחידה זה להתקשר לבזק ולדרוש חבילת גיימר, אם הם יתחילו לדחוף לך אותה בכסף תאיים שאתה תעזוב אותם ותעבור לנטוויז'ן. לרוב הם מביאים אותה בחינם או תחת הנחה... תלוי ביכולת שלך לצעוק :xyxthumbs:

פורסם

בבזק הכל היה בסדר, גמאני בבזק וכשהמשחק יצא היה משהו כמו חודש שלא יכלתי לשחק יותר מחמש דקות. אבל אז פתאום משהו קרה ויכלתי לשחק בלי ניתוקים בערך חודשיים שלושה. עכשיו התחיל החופש, הרבה צוציקים נישארים בבית ותופסים פס וכמו כל חברת אינטרנט חזירה בארצינו בזק מושיבה אותך ועוד חמש איש על פס אחד ככה שאף אחד לא מקבל את נפח התעבורה שהוא משלם עבורו.

גם לי התחילו בעיות חיבור, לאגים מטורפים, והרבה הרבה WTF... הדרך היחידה זה להתקשר לבזק ולדרוש חבילת גיימר, אם הם יתחילו לדחוף לך אותה בכסף תאיים שאתה תעזוב אותם ותעבור לנטוויז'ן. לרוב הם מביאים אותה בחינם או תחת הנחה... תלוי ביכולת שלך לצעוק :xyxthumbs:

יש שיעורי פיתוח קול בשביל זה?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים