פורסם 2010 ביולי 915 שנים כל הכבוד! ל-N0_0B. דרך אגב, לא ישנתי איזה יום. העייפות עושה את שלה, מה שמצחיק, זה שראיתי מישהו ואני רץ מאחוריו וחושב שהוא מהקבוצה שלי, הוא מסתובב ותוקע בי סכין. יא גיי בן ארי... בטח עייפות :-*
פורסם 2010 ביולי 1015 שנים יופי, כמעט המפרט של המחשב הבא שלי סגור, עוד כמה ימים ואני אוכל לשחק איתכם, התגעגעתי!!!
פורסם 2010 ביולי 1015 שנים התמונה השניה הייתה מתי שצנחתי מהמסוק וצנחתי בול על העץ, חיסלתי אותם שם כמו זבובים, קבר אחים עשיתי שם..
פורסם 2010 ביולי 1015 שנים איך אני שונא את הנובים האלו שמשנים קבוצה רק בגלל שהם מפסידים.איך אני שונא את אלא שרואים שאין באלאנס (לא מספרי) ויוצאים על אלו שעוזבים קבוצה.
פורסם 2010 ביולי 1015 שנים הכל היה בסדר, קבוצות שוות, רק שאנחנו מפסידים, ואחריי שהסיבוב מסתיים, הם מחליפים מהר קבוצה.
פורסם 2010 ביולי 1015 שנים זוכרים את זה? ... ... את שתי הראשונות אני מזהה... בראשונה אני זוכר שהחלטנו לעשות שם מסיבת סנייפרים ואז פתאום הופיע עוד סקוואד שלם... והשנייה זו אחת הspawn points היותר מוצלחות שנתקלתי בהן, כמו נינג'ות קפצנו עליהם
פורסם 2010 ביולי 1015 שנים איזה עצבים מביא לי המשחק הזהכמה חודשים של משחק בלי ניתוקיםמאתמול בבוקר אני לא יכול לשחק יותר מ5 דקותכל פעם מתנתק
פורסם 2010 ביולי 1015 שנים גם אני באותו סרט (12 מגה הוט+נטוויז'ן) - מאתמול בלילה העבירו אותי לחיבור עם חייגן אחרי שהייתי עם MPLS. היום יצא לי לשחק בלי ניתוקים אבל אני לא תולה תקוות בפתרון הזה...עכשיו בנוסף לזה נוספה לי "בעיה" נוספת - מאז העדכון - פתאום בלי סיבה כלשהי - המשחק קופא לי לחלוטין עם סאונד משובש ורק ריסטרט מציל אותי...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.