פורסם 2010 ביוני 615 שנים :spam: :spam: :spam: :locked: :locked: השרת של HWzone בקושי נהיה פעיל לאחרונה, אני מתחבר, אבל אחריי איזה 5 דקות אף אחד לא מגיע. גם אחריי 20 דקות, וזה בשעות הצהריים.
פורסם 2010 ביוני 615 שנים בטח שעות הצהריים, אנשים בעבודה או לימודים... למי יש זמן פנוי בצהריים?? וביום רביעי אתה יכול להתחבר?? אין לך איזו בגרות בספרות או משהו ??? (או שרק אני פה מי"א)? או שפשוט בגיל 27 מסיימים את הבגרויות
פורסם 2010 ביוני 615 שנים כי בGamer וvgames זה ילדים קטנים שמבריזים מבית הספר כדי לירות בעוד אפסים עם הטילים שלהם והמטול רימונים... אבל נשים את זה בצד.מה זה Real People?
פורסם 2010 ביוני 615 שנים בטח שעות הצהריים, אנשים בעבודה או לימודים... למי יש זמן פנוי בצהריים?? וביום רביעי אתה יכול להתחבר?? אין לך איזו בגרות בספרות או משהו ??? (או שרק אני פה מי"א)? או שפשוט בגיל 27 מסיימים את הבגרויות אתה מדבר עליי??(או אליי?) אני את הבגרויות שלי סיימתי ילדון... (כנראה עוד לפני שידעת מה הפירוש של המילה "בגרויות" ) לי יש עוד שבועיים תקופת מבחנים באוני' אבל נעבור גם אותה...
פורסם 2010 ביוני 615 שנים מיס האקס? אתם בטח מתכוונים מישאקס. אני מנחש שקוראים לך מיכאל. חחח דרך אגב התמונה חזקה.
פורסם 2010 ביוני 615 שנים mishax=miss hacks לפי מילון אופריסה בן שושן... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
פורסם 2010 ביוני 615 שנים לא ברור לי ואף מכעיס עד מאוד בני מעכשיו אתה צריך לשים את הסימול הזה, © אחרי כל פוסט
פורסם 2010 ביוני 615 שנים הנה מישהו עם קצת מושג בintellectual propertyגניבת ידע היא גניבה לכל דבר !ואם כבר בגניבות עסקינן...מה חדש בעניין הפאטץ' ?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.