פורסם 2010 במאי 1015 שנים ^^ועל זה נאמר: למי איכפת?!?!?!אין לך מה לעשות חוץ מלבדוק STATS של שחקנים אחרים?? למי איכפת מזה בכלל?
פורסם 2010 במאי 1015 שנים דווקא יש לי מה לעשות. והאמת שאני לא באמת הלכתי ובדקתי את זה, סתם מישהו פתח נושא ב-Vgames עליו אז אמרתי נעדכן קצת. ועוד משהו... תפסיק להתנפל על אנשים חחחחחחח
פורסם 2010 במאי 1015 שנים לא רוצה , זה כיף... ;Dוברצינות , זה באמת לא מעניין אף אחד , הוא כבר לא רצוי בשרת שלנו ובהרבה שרתים אחרים - שיהיה לו לבריאות רק לא אצלנו...
פורסם 2010 במאי 1015 שנים חבר'ה כמו בדיון של Modern Warfare 2, גם כאן כמויות הספאם נגררות לכמות מטרידה.אני יודע שאתם מרגישים מגובשים ובגלל זה מתחילות הודעות off-topic כמו בעמודים האחרונים.אבל אתם חייבים לכבד את המשתמשים האחרים בדיון שרשומים אליו, מקבלים עדכון על תגובות חדשות בשביל לקרוא הודעות מיותרות.בא לכם להמשיך לצחוק ולפטפט? בשביל זה יש מסנג'ר / הודעות פרטיות.הדיון הוא של Battlefield, לכן תיצמדו לנושא.
פורסם 2010 במאי 1015 שנים שחרור הפאץ' נדחה לשלב מאוחר יותר השבוע (ככל הנראה בסופ"ש) -https://twitter.com/bazajaytee/status/13717611493
פורסם 2010 במאי 1015 שנים שידחו אותו כמה שיותר... אני צריך להגיע לפלטינום בAN94 כל עוד הוא OP ! חח איזה ממזר. טוב שהזכרת לי.
פורסם 2010 במאי 1015 שנים שידחו אותו כמה שיותר... אני צריך להגיע לפלטינום בAN94 כל עוד הוא OP ! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
פורסם 2010 במאי 1015 שנים רגע, אבל הוא שואל אותך אם לעדכן, אז אם אתה מדלג על העידכון הוא עדיין נשאר אצלך OP? חחחחח וואי אם כן אני לא מעדכן עד שאני משיג פלאטינום.
פורסם 2010 במאי 1015 שנים נראה לך באמת שתוכל להתחבר לשרת אם הגירסה של המשחק שלך לא תואמת את העדכון האחרון??
פורסם 2010 במאי 1015 שנים זה שהוא לא ידע לא אומר שהמשחק לא עודכן אצלו... בכל מקרה , מוזר מאוד , זה לא אמור להיות אפשרי.... (וכמובן ש"אמור" זה שם של דג)
פורסם 2010 במאי 1015 שנים זה אפשרי ועוד איך, אם אתה לא מריץ את העידכון כאדמין אז הוא פשוט לא יורד ואתה ממשיך למשחק.לצערי שוב ניתקלתי בבעיית חומרה חמורה, להתראות עד שהיא תפתרביינתיים, כל מי שמבין בלוחות אם של ATI מוזמן לעזורhttp://hwzone.co.il/community/index.php?topic=460174.0
פורסם 2010 במאי 1015 שנים מספיק שאתה עושה קיצור דרך לקובץ BC2GAME.exe ולא ל Updater (שאוטומאטית דוחף את עצמו לספריית Games ב All Programs), אתה יכול לשחק שנים בלי שהקליינט שלך יתעדכן.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.