פורסם 2010 במאי 515 שנים הכי מעצבן זה שאתה מכוון את המרגמות על קבוצה ניכרת של אנשים, נישאר עוד פיפס קטנצ'יק עד המטח ואיזה חבר צוות עובר מולך והורס לך הכל, כי עד שתכוון פעם שנייה כל הקורבנות יתפזרו במפה
פורסם 2010 במאי 515 שנים מוזרכל ההריגות שלי עם הMORTAR היו שכיוונתי סתם לאדמה או אבן איפה שהם מתחבאים וזה כבר יהרוג אותםלא חייב לכוון ישירות על השחקןאבל אם זה טנ אז הכי טוב לכוון עליו זה נכון.
פורסם 2010 במאי 515 שנים זה לא כזה משנה, אמנם הרדיוס קבוע (6 מטרים) אבל הפגזים נופלים בצורה רנדומלית. קורה שכמה פגזים נופלים במכה אחת בנקודה אחת על מישהו והוא מת במקום, וקורה שהפגזים כלל לא פוגעים בו (והוא בתוך הרדיוס, אפילו במרכז).
פורסם 2010 במאי 515 שנים אני חושב שאם אתה מכוון את הארטילריה על מטרה וריבוע הקטן נהיה אדום עד סוף הטעינה אז ההפגזה היא מרוכזת.אם אתה סתם מטיל על שטח בלי אויב/טנק/עמדה ספציפית שהריבוע נהיה אדום , ההפגזה היא מפוזרת...
פורסם 2010 במאי 515 שנים אני חושב שאם אתה מכוון את הארטילריה על מטרה וריבוע הקטן נהיה אדום עד סוף הטעינה אז ההפגזה היא מרוכזת.אם אתה סתם מטיל על שטח בלי אויב/טנק/עמדה ספציפית שהריבוע נהיה אדום , ההפגזה היא מפוזרת...יש מצב שאתה צודק,http://denkirson.xanga.com/722757523/bad-company-2/שימו לב שיש רדיוס של מטר ורדיוס של 6 מטר..כשאתה מכוון על אויב והנקודה של המורטר צבועה באדום זה רדיוס של מטר ושזה לא על אויב זה רדיוס של 6 מטר...ד"א מישהו יודע איזה קוטר הפגזים האלו?
פורסם 2010 במאי 515 שנים לא יודע , פעם ראיתי את הפגזים נופלים בכיוון מסוים - התחילו בנק' מסוימת והגיעו בקו מסוים לנק' אחרת כמה מטרים קדימה ופעם ראיתי שזה נפל רנדומלית וברדיוס שגדול מ6 מטר...אני חושב שה6 מטר זה רדיוס אפקטיבי של כל פגז...
פורסם 2010 במאי 515 שנים הנקודה אדומה בכל מקרה כאשר אתה מסומן בידיוק על אויב.. אני לא חושב שזה קשור.אולי ה-splash damage של פגז הוא 1m אבל הרדיוס של כל הארטילריה הוא 6m. זה הסבר יותר הגיוני.
פורסם 2010 במאי 515 שנים יש לי שאלה...מתי שאני יורה על טנק חץ,אני צריך גם לכוון עליו עם הRPG או שלא משנה אם זה יהיה בסביבות הטנק וזה עדיין יפגע?
פורסם 2010 במאי 515 שנים אתה צריך להנעל על המטרהשים את הצלב של הטיל על הריבוע האדום הקטן של הטרייס ואחרי כמה שניות תראה שמופיע לך מתחתיו המרחק למטרה במטריםאז אתה יכול לירות ולשכוח, או לירות ולברוחלבחירתך
פורסם 2010 במאי 615 שנים לכל הצלפים שפה, הרי לכם שיא ;D http://www.nypost.com/p/news/international/sniper_kills_qaeda_from_mi_away_sTm0xFUmJNal3HgWlmEgRL כמה נק' Marksman זה? כמעט 2500 מטר
פורסם 2010 במאי 615 שנים [move]פ-ס-י-כ-ו-פ-ט-י[/move] באמת מדהים, אני זוכר שראיתי 2 צלפים אמרקאים שניסו לירות ממרחק של מייל והם אמרו שהסטייה כל כך גדולה אני לא רוצה לתאר לעצמי איזה סטייה הוא חישב... בכתבה רשום שהוא גם אמר שהיה לו מזג אויר מצויין, ראייה טובה כמעט בלי רוח. באמת כל הכבוד מרשים ביותר. הסניפר שבו הצלף השתמש, Accuracy International AWM -מזכיר קצת את הגול לא? התחמושת, .338 Lapua Magnum על פי ויקיפידה, עשו חישוב על ידי מחשב של הסיטואציה והכדור נפל 120.95 מטר!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! לפני שהוא פגע במטרה. וזמן התעופה היא כ6.017 שניות :eek2: :eek2: :eek2: :eek2: :eek2: :eek2: :eek2: :eek2:
פורסם 2010 במאי 615 שנים האמת שלא כזה מטורף אחד אחרי השני כי אחרי שפגעת במישהו כבר אתה יודע מה הכיוון ואיפה לכוון.אם הוא פגע בהם בירייה אחת, ניסיון אחד זה מרשים.
פורסם 2010 במאי 615 שנים יש לי דרופים ל1-2 FPS ותקיעות בתחילת טעינת המפה ואחרי כמה שניות זה מסתדר, איך מסדרים את זה?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.