פורסם 2010 באפריל 2315 שנים מאז השדרוג קורה יותר מדי שהוא לא מוצא לי שרתים בכלל, כמו עכשיו מחפש שרתים ואז אומר connection has been lost. מעצבן!
פורסם 2010 באפריל 2315 שנים עד היום כל מי שהתלונן על הבעייה שאתה מתאר היה מחובר לבזב"ל.אתה יכול בקש גיימר ל24 שעות לראות אם זה עוזר.
פורסם 2010 באפריל 2315 שנים אתה מפעיל את הסטים כאדמין?? לאעכשיו הפעלתי כאדמין ואני רואה פינג, אבל אני לא יכול להפעיל אותו כאדמין בשולחן עבודה,אני יכול להפעיל אותו כאדמין רק מהתיקייה שבה סטים מותקן.
פורסם 2010 באפריל 2315 שנים גם ב BF2142 היו לי ביות כאלו, אבל פחות חמורות שהיה מתנתק כול 15-45 דקות,אבל ב BFBC2 זה החמיר לכול 3 דקות...נראה לי אני ינסה להשיג גיימר.
פורסם 2010 באפריל 2315 שנים לפעמים יש משחקים כאלה מגעילים. הנה לדוגמא משחק שהיה לי בשרת שלכם (לא נגד או משהו דומה לזה). מישהו שתל מטען ב-MCOM אז כמובן שרצתי לכיוון לנטרל אותו. מה האבסורד? באותו רגע הורדתי מסוק ונטשו כמה אנשים משם. כל הקבוצה רצה לעברם בשביל להרוג בחור או שניים בזמן שאני היחיד שרץ בכיוון ההפוך להגן על ה-MCOM. חוסר עבודת צוות לגמרי. =\
פורסם 2010 באפריל 2315 שנים עכשיו הפעלתי כאדמין ואני רואה פינג, אבל אני לא יכול להפעיל אותו כאדמין בשולחן עבודה,אני יכול להפעיל אותו כאדמין רק מהתיקייה שבה סטים מותקן.לא לא, אין סיבה לתת כל כך הרבה כוח לסטים.תעשה קיצור דרך על שולחן העבודה לקובץ שנקרא BFBC2Game.exe ותגדיר אותו כ-Run as admin בטאב שנקרא Compatibility (לסמן אותו ב-V)ככה אתה לא מסתבך כל פעם ופשוט עושה דאבל קליק.
פורסם 2010 באפריל 2315 שנים ^^ לא קראת את החלק שהוא כבר מפעיל את המשחק כאדמין ואז הוא לא ראה פינגים?? ואיזה "כוח" אתה בדיוק נותן לסטים ??
פורסם 2010 באפריל 2315 שנים מה שאני לא אוהב בסטים זה שאני חייב להיות אונליין כדי להפעיל חלק מהמשחקים :-\
פורסם 2010 באפריל 2315 שנים מה לא ידעתם שכל ממשלות הצללים ששמעתם עליהן מכל תאוריות הקונספרצייה מנוהלות ע"י סטים? ("-לא" -"איזה פאטתיים!")יש לו כבר מספיק כוח לסטים הזה...מה עלי להגיד כדי לקבל גיימר בחינם מבזב"ל?
פורסם 2010 באפריל 2315 שנים וזהו? והגיימר חינם? נחמד... אבל ניראה לי שאם אני אגיד להם שאני אתנתק אז הם יגידו "סבבה" כי כבר צעקתי על כמעט כל נציג שם בתמיכה הטכנית ;Dאז אולי אני אחסוך לעמי את השורה של ההתנקתות ויזהו אותי לפי הקול
פורסם 2010 באפריל 2315 שנים אני בחברה אחרת לא רק קיבלתי גיימר אלא גם במחיר זול יותר ממה ששילמתי קודם בלי גיימר.אני לא מתלהב מזה, אני בעיקרון רציתי גיימר כדי לבדוק אם זה משפיע על משהו אחר שהייתה לי בעיה איתו וחשבתי שזה קשור לספקית. אני כבר לא יודע :]
פורסם 2010 באפריל 2315 שנים חחח אני מרגיש מיוחד שיש לי חיבור רגיל של 1.5MB ואין לי ניתוקים וגם אני חייב לציין שה 870 MCS זה נשק מפלצתי לגמרי פשוט היתמכרתי שילוב מנצח ENGENEER + 870 MCS !!!
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.