פורסם 2010 באפריל 115 שנים חחחחח...ג'וני למה מחקת מהחברים ? האמת שניסיתי למחוק משתמשים אחרים אבל זה מחק לי אותך ואת german
פורסם 2010 באפריל 115 שנים אני לא יודע למה אבל יש לי זמני טעינה מטורפים במשחק,יש לי מחשב סבבה ואצל כל החברים שלי המשחק כבר נטען ממזמן..מה יכול להיות הבעיה?האינטרנט שלי 5 מגה.
פורסם 2010 באפריל 115 שנים תמיד אצלי אחרי שנגמר משחק אחד, והבא נטען. אז כאילו אצלי נטען אחרון. כולם כבר רצים במפה. ויש לי מחשב אחלה. =\בכל אופן, תגידו איך אני יכול לדעת כמה חיים שלי? כמה אני צריך להיות ליד המד-פק עד שאני יתרפא?
פורסם 2010 באפריל 115 שנים מחבר שנעלם לגמרי הדם על המסך-זה אומר שהתמלא לגמרי מד החיים .איאפשר לראות מד חיים ,אבל אפשר לדעת זאת לפי כמות הדם בצדי המסך , פשוט תשחק ותתרגל לזה.לפני שאתה נהרג שים לב על כמות הדם..............דבר שהייתי משנה דחוף במשחק [בלי קשר לתקלות]זה זמן החלפת נשקים או לכוונת זה קצת איטי - זה משחק רשת חייב לעשות את זה באופן מהיר יותר.כפי שהיה בכל הסידרה - כנראה עוד שנה המשחק יהיה מושלם.
פורסם 2010 באפריל 215 שנים אני לא יודע למה אבל יש לי זמני טעינה מטורפים במשחק,יש לי מחשב סבבה ואצל כל החברים שלי המשחק כבר נטען ממזמן..מה יכול להיות הבעיה?האינטרנט שלי 5 מגה.זה לא קשור להארדיסק או למחשב, לא לחיבור אינטרנט זה בעיה שיש בכרטיסים של ATI.הפתרון הזמני והכי טוב שמעתי זה פשוט להגדיר את הגרסה של DIRECTX על 9 וזה מקצר את זמני הטעינה..
פורסם 2010 באפריל 215 שנים יש טעם לקנות אותו אם אני לא אוהב מולטיפלייר? אף פעם לא הבנתי מה הכיף במולטיפלייר אתה רק נכנס לשרת וכבר מת... כולם נגד כולם.
פורסם 2010 באפריל 215 שנים מחבר יש טעם לקנות אותו אם אני לא אוהב מולטיפלייר? אף פעם לא הבנתי מה הכיף במולטיפלייר אתה רק נכנס לשרת וכבר מת... כולם נגד כולם. איזה שטויות , אולי תקרא קצת על המשחק בדף 1 . לא כולם נגד כולם, ולא מתים ישר שמתחברים לשרת ,ועם יש כאלה - אז שילמדו לשחק. אבל אל תקנה -אתה מאלה שלא נועדו לשחק משחק רשת.
פורסם 2010 באפריל 215 שנים לפעמים אני נהנה לשחק בשרתים של הארץ, במיוחד בגלל הפינג ולפעמים יש אחלה עבודת צוות. אבל לפעמים אני מרגיש כאילו כל שחקן שני הוא סנייפר וכולם מתקמפרים רצח. =\
פורסם 2010 באפריל 215 שנים אממ...השרת של HWZONE מת או משהו?בHISTORY הוא מופיע לי כאפור ואני לא מוצא אותו בחיפוש
פורסם 2010 באפריל 215 שנים השרת ירד, כנראה אולי לצורך תחזוקה, זה קורה לפעמים שהשרת נופל. נקווה שהוא יחזור בקרוב! מה שכן, מה הולך עם השרת הזה? הפינג שלי על פי מה שכתוב הוא 140-150, ובהתחלה לא חוויתי לאגים, אבל לאחרונה אני חווה לאגים בשרת הזה וזה משפיע בעיקר כי אני לא מספיק להגיב ומישהו כבר הורג אותי! מה שכן, התחלתי לקחת את המשחק באמת ביותר קלילות, הכל בשביל הכיף! ובזכות זה יחס ההריגות\מיתות שלי עלה ב0.2 נקודות
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.