עבור לתוכן

מארזים מעניינים..פרטים בפנים

Featured Replies

פורסם

ממש לא.

אני לא קונה את זה. זה שאקנה הרבה יותר קטן.

cl_tx10_01.jpg

עריכה: הימני הוא זה שבתמונה למעלה, אני קונה את האמצעי. (פאנלים קדמיים)

• תגובות 123
  • צפיות 159.9k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

סוף נובמבר :)

• 3 שבועות מאוחר יותר...
פורסם

שלום, זה המארז שאני קניתי ואני מאוד מרוצה ממנו.

logo.gif

מפרט זה הורכב ב - www.1pc.co.il - רשת חנויות א&א מחשבים

Case: LIAN-LI Midi Tower PC-60FNB Aluminum Black ₪ 636 x 1

----------------------------

סה"כ מחיר : 636.00

פורסם

ומה מעניין בו בדיוק mary22?

נראה לי התבלבלת זה לא מדור המלצות מארזים ??? מה גם שרק נתת לינק לחנות ולא צילום של המארז שלך או משהו מעניין שבתוכו...

פורסם

שלום, זה המארז שאני קניתי ואני מאוד מרוצה ממנו.

.

מפרט זה הורכב ב - www.1pc.co.il - רשת חנויות א&א מחשבים

Case: LIAN-LI Midi Tower PC-60FNB Aluminum Black ₪ 636 x 1

סה"כ מחיר : 636.00

לא רואה בו שום דבר מעניין ,הוא עולה כמעט 650 שקל רק בגלל שהוא מאלומניום ,רק ארבע מגירות לHDD ,יש מעט מאוד מקומות למאוררים,הוא דיי מכוער ,ולפי התמונות אין באמת אפשרות לסידור כבלים טוב .. בסביבות ה450-500 יש את הCM690 II Advanced , ויש עוד מארזים כמוהו עם תכונות דומות ,גם יש את ה400R של CORSAIR אבל יקר ממארזים בקטגוריה שלו .

פורסם

עזוב זה משתמש שתול שלהם >:( קראתי בדיון אחר שיש בתקופה האחרונה המלצות פיקטביות לחנות הזאת וכנראה שזה עוד אחד ממעשי ידיהם...

אחרת היא/הוא לא היו שמים קישור לאתר של החנות הזאת ובלי שום הסבר על שם מה ההמלצה.

פורסם

עזוב זה משתמש שתול שלהם >:( קראתי בדיון אחר שיש בתקופה האחרונה המלצות פיקטביות לחנות הזאת וכנראה שזה עוד אחד ממעשי ידיהם...

אחרת היא/הוא לא היו שמים קישור לאתר של החנות הזאת ובלי שום הסבר על שם מה ההמלצה.

אכן... זה לא תגובה אותנטית.

וחבל שהחנות עושה כאלה חרטות כדי "לקדם" את עצמה.

• 2 שבועות מאוחר יותר...
פורסם

לאחרי הרבה חפושים מצאתי מלך מארזי הגיימרים לדעתי cooler master casmos sport אחלה מארז שיש היום קשה למצוא אותו כי נחטף מזמן ו גם יקר מארז איכותי אלמיניום ללא פלסטיק עמיד ו גם אטום לגמרי לרעשים הרבה אפשריות קירור מים ו אוויר אחלה מארז יש הרבה סלטים להוספת fan controler ו עוד הרבה אפשריות החסרון שלון אולי אם היה מבפנים שחור היה מגניב

פורסם

לאחרי הרבה חפושים מצאתי מלך מארזי הגיימרים לדעתי cooler master casmos sport אחלה מארז שיש היום קשה למצוא אותו כי נחטף מזמן ו גם יקר מארז איכותי אלמיניום ללא פלסטיק עמיד ו גם אטום לגמרי לרעשים הרבה אפשריות קירור מים ו אוויר אחלה מארז יש הרבה סלטים להוספת fan controler ו עוד הרבה אפשריות החסרון שלון אולי אם היה מבפנים שחור היה מגניב

אמממ קצת חיקוי של קורסיר שלדעתי יותר יפה אבל בטח גם יותר יקר.

פורסם

סוף נובמבר :)

נדחה. שביזות... :(

• 3 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

HAF X Nvidia Edition

צעצועי פלסטיק יקרים ומיותרים, בגרסה ירוקה.

8zpguw.jpg

24g3ym8.jpg

21505e1.jpg

בתוך יש I7E , SABERTOOTH X79, 560 TI

פורסם

הNvidia Edition היחיד שעוד נראה בסדר היה הCM690 המקורי ,קצת ירוק וסמל קטן של Nvidia לא הזיקו ,אבל זה כבר מוגזם ,פלסטיק בגוון של ג'לי זוהר ממש לא עושה חסד עם המארז הזה.

• 3 שבועות מאוחר יותר...
פורסם

אמממ קצת חיקוי של קורסיר שלדעתי יותר יפה אבל בטח גם יותר יקר.

המארז הראשון של קורסייר (Obsidian 800D) יצא כשנה וחצי אחרי Cosmos S.

כשהקורסייר יצא הוא היה יותר מתקדם ומשתלם, אבל גם CM התקדמו מאז.

פורסם

עדיין, אני חושב שקורסייר לוקחים בענק את קולר מסטר. הם כאילו תמיד צעד אחד קדימה באיכות ובעיצוב. אולי מלבד הקוסמוס 2 אבל האמת למרות כל הפיצ'רים שלו אני עדיין חושב שזה מארז מגושם ומכוער. עדיף 800D anyday.

• 3 שבועות מאוחר יותר...
פורסם

caselabs זה פשוט מארז משוגע,לא מהעולם הזה...כמה הגובה שלו מטר וחצי,משקל?רוחב?,מדהים

חבל שאין אותם בארץ

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים