פורסם 2003 בספטמבר 2722 שנים כמה שחיכינו לשחק במשחק הזה על המחשב, עכשיו כשהוא סוף סוף הגיע, זוועה.הרגע שיחקתי כחצי שעה ופשוט נמאס לי כבר מכל השטויות של המשחק אז מחקתי.איפה להתחיל.. בגראפיקה בטח, היא פשוט נראת כיאילו אחי הקטן שיחק עם צבעי פנדה והתחיל למרוח אותם עם האצבעות. זה פשוט מגעיל, שום טקסטורה לא נראת כמו שצריך. AA ו AF לא עוזרים בגרוש, אגב.נמשיך בכל שזה מקרטע לא משנה מה עושים, זה פשוט מקרטע!בקטעי אקשן הכי מסכנים זה זז על 10 פריימים מקסימום, ושלא תגידו שזה המערכת שלי, אתם מוזמנים לבדוק את המפרט.ובכלל.. לפני כשבועיים שיחקתי אצל חבר שלי את Halo ארבע שעות שלמות על X-Box, היה כיף לא נורמאלי. לא האמנתי איך הזמן זז. על המחשב... מגעיל.בכל מקרה, אכזבה מצד מייקרוסופט, במיוחד אחרי שהם שיחררו לאחרונה כ"כ הרבה משחקים מצויינים (RalliSport Challenge, Freelancer וכו').
פורסם 2003 בספטמבר 2722 שנים הנה כמה תמונות שעשיתי ...זה לקוח ממפות של ה MP , אני אפילו לא מצליח להפעיל את ה SP כי כל הזמן קורס המשחק ה"נפלא" הזה ...
פורסם 2003 בספטמבר 2722 שנים מה אתה בוכה? זה כן המערכת שלך..אתה משחק משחק עם 256 מגה זכרון וזה הדרישות מינימום שלו...
פורסם 2003 בספטמבר 2722 שנים well the game runs ok here and my system is weaker except for the memory, geil 256x2 golden dragon 433mhz @ 333mhz (current motherboard doesn't support more, upgrade is imminent). but my halo makes half transparent objects, like glass, 100% transparent (meaning invisible). not to mention that now it decide not to run any more, tried uninstall and reinstall doesn't work. well it's a beta, and microsoft's non the less.
פורסם 2003 בספטמבר 2722 שנים זה כבר לא גרסת בטא .והתופעות שאם מציינים בדרך קורות שחברה מחליטה להעביר משחק מקונסולית משחקים ל PC.
פורסם 2003 בספטמבר 2722 שנים גם אצלי זה קורה,והקרבות שם זזים לאט--לא מאוד אבל לאט.אם ניקח לדוגמא את UT2003 שיש לו גראפיקה הרבה יותר טובה מ-halo ששם הקרבות יותר גדולים ומסובכים,פועל הרבה הרבה הרבה יותר טוב... אבל כעקרונית אני די אוהב את halo למחשב
פורסם 2003 בספטמבר 2722 שנים הבטא היה עד היום למי שהשיג את המשחק בדרכים לא חוקיות.. ה 30 זה יום שחרור הרשמי של המשחק המלא, והוא הוצג בתערוכה למי שהיה שם.. בכל מקרה, המשחק במקור נכתב לחלונות, עם טיפה אילתורים (XBOX זה מלעשה מחשב PC מאולתר שמריץ קרנל של חלונות 2000...) בכל מקרה, לדעתי הוא משחק טוב ומהנה אך בכל זאת חסר חלק מהקסם של קונסוליה.. נב. לא סתם הוא נבחר למשחק השנה בין כל משחקי הקונסולות..
פורסם 2003 בספטמבר 2722 שנים בגלל שבמקור הוא יובא מהקונסולות הוא לא שווה יריקה? אכזבת השנה?בעצמך אמרת שהוא משחק טוב ומהנה אז מה הקטע?
פורסם 2003 בספטמבר 2722 שנים יחסית לגרפיקה של המשחק הוא עובד ממש חרא. הגרפיקה באמת מגעילה אבל סה"כ אהבתי את הרעיון של המשחק
פורסם 2003 בספטמבר 2722 שנים יש לי 9700PRO 512MBומעבד ATHLON XP 2000והמשחק מקרטע [glow=red,2,300]מאוד[/glow] גם בלי AA וAFושאני מדליק אותם אז בכלל בקושי אפשר לשחק..
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.