עבור לתוכן

התחברות ממחשב מרוחק לרשת ביתית קיימת

Featured Replies

פורסם

יש לי רשת בייתית בבית שיש מחשב ששם מאוחסנים קבצים

אני צריך להתחבר למחשב הזה מרחוק(מחשב שלא מחובר למחשב הביתי אלא רק לאינטרנט) כך שתיקיות שמשותפות ברשת יראו כתיקיות ברשת גם במחשב השני שאני אוכל להעביר קבצים.

איך אני יכול לעשות את זה בדרך פשוטה?

פורסם

^^ HFS אדירה ואני משתמש בה יום יומית באופן אישי כבר כמה שנים טובות מאז שהמליצו לי עליה לראשונה (כאן)

ואני ממש מבסוט ממנה - אפילו תרמתי כמה דינרים למפתח שלה כאות תודה.

היא מצויינת לשיתוף קבצים אקראי דרך LAN או דרך האינטרנט כשאין לך זמן וכח להתעסק בשיתוף תיקיות מסורבל של WIN במקומות ציבוריים וכו'

ואפילו מצויינת לשימוש קבוע כשרת קבצים ע"ג HTTP עם הרשאות מתקדמות.

אבל אני לא יודע אם היא מתאימה לכל אחד ולפי מה שפותח הדיון ביקש אני חושב שיותר מתאים לו משהו בכיוון openvpn או hamachi

או כל פתרון VPN חינמי מאובטח אחר.

כך הממשק להעברת קבצים יישאר הממשק המוכר של WIN (תיקיות משותפות ברשת מקומית \ וירטואלית).

מה שמאוד חשוב לחלק מהאנשים (קשה להתרגל לממשקים חדשים) ומקל על העברה של כמות קבצים גדולה

(ממשק ה upload של HFS לא הכי נוח אם מדובר בהרבה קבצים)

אגב, אם מדובר בנפח מידע של עד 2GB אז אני מאוד מאוד ממליץ לפתוח חשבון חינמי ב dropbox ולהתקין קליינט על המחשבים הרלוונטים.

- זה הפתרון הכי נוח שאני מכיר לסנכרון מידע בין מחשבים באינטרנט בצורה כמעט שקופה למשתמש.

https://www.dropbox.com/ - פותח הדיון - צפה בסרטון בדף הראשי ותוכל להבין אם זה מתאים לך או לא.

(יש גם המון "טריקים" נוחים שאפשר לעשות עם dropbox)

פורסם
  • מחבר

בואו נלך צעד צעד

ני אסביר לכם את המצב

יש לי מחשב במשרד ואני צריך שלגבות ממנו מידע באופן אוטומטי כל יום

השאלה שלי היא אם יש תוכנה שתשלח תיקייה מסויימת כל יום בשעה קבועה מראש למחשב בבית למקום קבוע

תודה רבה

פורסם

לפי התיאור שלך, יכול להיות ש-DROPBOX מתאימה לך יותר. שחק עם שתי התוכנות ותראה מי מתאימה לך יותר.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים