פורסם 2009 בדצמבר 715 שנים עם DX10 אני מסכים, אבל DX11 מהווה קפיצה גדולה מאד. השאלה היא כזו, אתה מוכן לשלם עוד 500 שקל כדי שתקבל עוד איכות מהפעלת פילטרים על פני כרטיס 4670 למשל, אז אני מוכן לשים עוד 500 שקל על מנת להנות מאפקטים ויזואלים שמשפרים את הגראפיקה קצת יותר מאשר החלקה של קצוות.
פורסם 2009 בדצמבר 715 שנים היום התחלתי לשחק במשחק עצמו ולא בדמו משחק נהיגה הכי טוב ששחקתי פשוט כיף לנסוע בשטחים עשו עבודה מעולה באיך שהשטח נראה העצים והצמחים נהרסים שנוסעים עלייהם הפיזיקה של הרכב שהוא עובר במים ונוסע על כביש שבילים וכו הכל מורגש ושונה והנסיעה שהשותף שלך אומר לך אינפורמציה על הסיבוב הבא זה לא היה בדמו וזה שולט אחלה של משחק באמת שווה קנייה
פורסם 2009 בדצמבר 715 שנים למישהו יש מושג למה המשחק לא זז לי על המפרט בצד?אני נכנס לאיך שהוא מעלה את ה press enter to start זה זז על 2-5 fpsכוללל בתוך התפריט אפילו לא ניסיתי לשחק.. ואין בשום מקום לבדוק הגדרות גרפיקהיש מושג?
פורסם 2009 בדצמבר 715 שנים בתוך ההגדרות של הגרפיקה יש כלי באנצ'מרק ויש גם ריבוע שמופיע בו הFPS באותו רגע...
פורסם 2009 בדצמבר 715 שנים למישהו יש מושג למה המשחק לא זז לי על המפרט בצד?אני נכנס לאיך שהוא מעלה את ה press enter to start זה זז על 2-5 fpsכוללל בתוך התפריט אפילו לא ניסיתי לשחק.. ואין בשום מקום לבדוק הגדרות גרפיקהיש מושג?תן לזה 2 דקות, זה מסתדר, זה באג עם ATI, יש HOTFIX באתר (ATI) שאמור לפתור את זה, אבל לא טרחתי, זה מסתדר מעצמו מהר.
פורסם 2009 בדצמבר 715 שנים בתוך ההגדרות של הגרפיקה יש כלי באנצ'מרק ויש גם ריבוע שמופיע בו הFPS באותו רגע...אין לי בכלל כפתור של options או משהו...ולזה שמעלי, לפי הבנתי זה הוטפיקס רק בשביל קרוספייר ולי זה לא קשור לקרוס פייר
פורסם 2009 בדצמבר 715 שנים אתה אמור להגיע למסך של הOPTIONS אחרי כל הסרטונים המקדימים של המשחק , תנסה לדלג עליהם.לגבי הHOT FIX , תנסה , אני לא מאמין זה יזיק...
פורסם 2009 בדצמבר 715 שנים תוריד את 9.11 (או BETA/HOT FIX אם יש כאלה). אם תחזור לתחילת הנושא תיראה שגם לי היה את זה עד שעדכנתי דרייבר.
פורסם 2009 בדצמבר 815 שנים יש למישהו איזה סרטון טוב של השוואה בין DX 9/10 לDX 11 לתת?מעניין אותי לראות...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.