פורסם 2010 ביוני 2815 שנים היי לכולם אני חדש קוראים לי אור LaZyAss במשחק היי אחונה אני זה BlackHawk ברוך הבא! בזמן האחרון נתקלתי בטונות של האקרים. בסיבוב אחד היו שניים נגדי, בסיבוב אחרי זה היו שניים נגדי ואחד איתי. גם WH, Aimbots וכו'. אחרי הסיבובים האלה נמאס לי ויצאתי. ד"א הרבה יותר כיף לשחק חצי שעה ביום מאשר 6 שעות-אני מספיק המון דברים כ"כ איתך אחי!!
פורסם 2010 ביוני 2915 שנים בתכלס אי אפשר לדעת אם מישהו משתמש בWH או לא, יש המון פקטורים שמאפשרים לבצע הריגות שנראות כאילו "הוא ראה אותי דרך הקיר" בKILLCAM...תחזרו לCOD4, אין שם את העניין הזה. ;D
פורסם 2010 ביוני 2915 שנים אני אף פעם לא טועה בזיהוי האקרים. הייתי Admin גבוה בשרת של ET איזה שנתיים-שלוש ושם למדתי לזהות. אם אתה רואה מישהו עם ה ADS מכוון על קיר, על ה "you", לא כ"כ קשה לשפוט . אם מישהו מכוון בדיוק לא הגיוני וממש ננעל על ראשים ו/או מחליף מטרות במהירות-הוא aimbotter. אם מישהו מסתובב יותר ממה שהמסך מאפשר לראות ויורה-או שהוא aimbotter, או שהוא ראה UAV, או שיש לו חמישה מסכים :. בקיצור-לא כ"כ קשה לראות מי צ'יטר ומי סתם שחקן ממש טוב.
פורסם 2010 ביוני 2915 שנים כולי מתלהב, יש מפת בונוס ??? בונוס זה חינם לא ??? אז זהו שלא.... אין מה להתלהב. חרא של חבילה. חבל על הזמן. בתכלס אי אפשר לדעת אם מישהו משתמש בWH או לא, יש המון פקטורים שמאפשרים לבצע הריגות שנראות כאילו "הוא ראה אותי דרך הקיר" בKILLCAM... תחזרו לCOD4, אין שם את העניין הזה. ;D קודם כל ברור שאפשר לדעת מי כן ומי לא. יש כאלה יותר מתוחכמים שמנסים להראות כאילו הם לא. ולגבי קוד4. יש המוןןןןןן האקרים. יותר מידי. ברור שלא בכל הברברים אבל עדיין יש המון.
פורסם 2010 ביוני 2915 שנים זה נכון ביומיים האחרונים יש הצפה של צ'יטרים, בעיקר בלילה.לא מפריע לי כלום במשחק הזה ואני מצליח להנות עם קמפרים מטוליסטים הכל אבל עד לצי'טרים זה מוציא את החשק בשניה.ואין שום בעיה לזהות אותם, לפעמים אבל קורה שאמישהו שחקן טוב ואתה חושב שהוא צ'יטר קרה לי וזה לא נעים כי אתה סתם מקלל אותו.אני חייב להבין מה המניע הפסיכולוגי לרמות במשחק הזה...... (מה לפתוח תגים וכאלה זה עד כדי כך מעניין?)
פורסם 2010 ביוני 2915 שנים בתכלס אי אפשר לדעת אם מישהו משתמש בWH או לא, יש המון פקטורים שמאפשרים לבצע הריגות שנראות כאילו "הוא ראה אותי דרך הקיר" בKILLCAM... תחזרו לCOD4, אין שם את העניין הזה. ;D בטח שיש אחי,איפה אתה חי? אין מה להתלהב. חרא של חבילה. חבל על הזמן. קודם כל ברור שאפשר לדעת מי כן ומי לא. יש כאלה יותר מתוחכמים שמנסים להראות כאילו הם לא. ולגבי קוד4. יש המוןןןןןן האקרים. יותר מידי. ברור שלא בכל הברברים אבל עדיין יש המון. לא כולם יסכימו שזה חרא של חבילה אחי אני גם ראיתי ב bug אתמול את המשחק עם כל החבילות ב150 ש"ח נשמע שווה בהחלט וד"א התכוונת לסרברים נכון? חחח ברברים
פורסם 2010 ביוני 2915 שנים יש לכם מפגשים קבועים? אתם משחקים בסקייפ או משהו?איך להצטרף לקבוצה שלכם, יעני GROUP..
פורסם 2010 ביוני 2915 שנים הכי קרוב לקבוע שיש זה שקובעים לאותו ערב פה בפורום, וגם זה נדיר.לקבוצה אתה מצטרף דרך סטים. אאל"ט יש בעמוד הראשון קישור לקבוצה של הפורום בסטים.
פורסם 2010 ביוני 2915 שנים ויש לנו שרת TeamSpeak 89.31.96.240:9987 זיגדון כתב כאן בפורום איזה מדריך לזה, תן לי לחפש דקה עוד מעט אני יערוך את ההודעה עריכה: הינה המדריך שהוא כתב מדריך ל Team Speak : כנסו ללינק הבא : http://www.teamspeak.com/?page=downloads ותרידו את גירסת הקליינט (בהתאם למערכת ההפעה שלכם 64 או 32 ביט) אחרי ההורדה תתקינו את התוכנה (אין משהו מיוחד) ברגע שתיכנסו לתוכנה יפתח לכם אשף ההגדרות שלה (אם לא נפתח אוטומטית Setting>Setup Wizard), זה יראה כך: תלחצו next : פה תרשמו את הכינוי שאתם רוצים שיהי לכם בTeam Speak : פה תבחרו ב Push To Talk ואח"כ תגדירו את המקש שאתם רוצים ללחוץ עליו כשאתם מדברים: עכשיו next עד הסוף וfinish. עכשיו מה שנשאר לכם זה להתחבר לשרת. לוחצים כל Connections>Connect ומכניסים את הפרטים של השרת: אחרי שהתחברתם לשרת אתם מחפשים את הערוץ של Hwzone (מספר 10), ושם נכנסים ל Modern Warfare 2. *אם אתם מתבקשים להכניס סיסמה אז הסיסמה היא guy/gay לפי מה ששמעתי אם אתם רוצים שהעוצמה תיהיה יותר חזקה כי לא שומעים אותכם תיכנסו ל: Setting > Options תבחרו בלשונית Playback ושם תשנו את ה Voice Volume Adjustment
פורסם 2010 ביוני 2915 שנים בזמן האחרון נתקלתי בטונות של האקרים. בסיבוב אחד היו שניים נגדי, בסיבוב אחרי זה היו שניים נגדי ואחד איתי. גם WH, Aimbots וכו'. אחרי הסיבובים האלה נמאס לי ויצאתי. ד"א הרבה יותר כיף לשחק חצי שעה ביום מאשר 6 שעות-אני מספיק המון דברים חבל שאי אפשר לדווח את הSteamID של ההאקר ושיחסמו לו את החשבון.. (או שזה רק אצלכם? P: ) בתכלס אי אפשר לדעת אם מישהו משתמש בWH או לא, יש המון פקטורים שמאפשרים לבצע הריגות שנראות כאילו "הוא ראה אותי דרך הקיר" בKILLCAM... תחזרו לCOD4, אין שם את העניין הזה. ;D תסתכל עליו, ותגיד את זה שוב: http://www.youtube.com/watch?v=qgTyy4an_tk התחלתי לצוד צ'יטרים, רושם את הפרטים שלהם, מצלם סרט ומעביר לפורום כדי שיעיפו אותם לכל הרוחות D:
פורסם 2010 ביוני 2915 שנים טוב עכשיו הגיע התור שלי. פרצו לי את חשבון הסטים. לא להגיב להודעות שלי ולא להכנס ללינקים עד הודעה חדשה.בהצלחה לי
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.