עבור לתוכן

Call Of Duty: Modern Warfare 2 - הדיון הראשי

Featured Replies

פורסם

הטכנולוגיה הזו קיימת כבר מס' שנים.

• תגובות 8.3k
  • צפיות 632k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה

משתתפים בולטים בדיון

פורסם

הטכנולוגיה הזו קיימת כבר מס' שנים.

כן, לא פרקטי בשיט .

פורסם

הגרפיקה אולי לא אבל הייתי לפני כמה ימים אצל חבר שיש לו גם PS3 וגם PC, אין מה להשוות. אין האקרים, אין בוטים ומשחק בסך הכל זורם... מה שכן, שליטה עם גיימפאד זה מסריח.

פורסם

נשבר לי הזין. אני רוצה קונסולה.

אחת הקונסולות תומכת בגיימינג עם מקלדת ועכבר?

יש כל מיני מתאמים כמו זה למשל:

http://tech.walla.co.il/?w=/4/1228147/

(שימו לב זה מ-2008 כך שהיום יש בטח כבר דגמים יותר מתקדמים)

פורסם

בתור אחד שיש לו כבר PS3 כל משחקי ה-FPS לא נוחים בשיט !! מה שאתה עושה בעכבר , בשלט זה איטי פי 40 ! - אולי זה נראה לך כיפי אבל על המחשב זה נראה כאילו אתה משחק בתור בוט ! חחח

אף פעם לא היסתדרתי עם החרטא הזה .

אפילו הבטא של BFBC2 נוראית שם ! ( מה שהורדתי אז מ-PSN ) .

פורסם

שוב, מה שמפריע לי סקונסולות זה השליטה, אם אני מצליח למצוא דרך נורמאלית לשלוט בקונסולה כמו במחשב, קניתי במיידי.

פורסם

אתמול שיחקתי כמה משחקי S&D פרטיים עם כמה חברה שקוראים להם Snippy, Rape, Pickachu וכו', אנשים ממש מקצועים, שיחקנו רק QS ו NS, בונאה האנשים עושים QS ממרחק מטורף שרק הראש מציץ, תענוג של gameplay.. גם S&D זה יותר טוב מ FFA כי ככה אפשר לראות winning killcams ולצפות בשחקנים אחרים, וללמוד. גם יותר זהירים כדי לא למות.

פורסם

שוב, מה שמפריע לי סקונסולות זה השליטה, אם אני מצליח למצוא דרך נורמאלית לשלוט בקונסולה כמו במחשב, קניתי במיידי.

עדיין לא יצא אבל בהחלט נראה מבטיח

פורסם

הפינגווין נראה יותר טוב

פורסם

לכל החכמים הגדולים שכל הזמן מדברים על כמה שהשליטה בקונסולה חרא:

אין לכם מושג על מה אתם מדברים וגם אם כביכול ניסיתם וזה היה חרא סימן שזה לא מתאים לכם, או שלא ניסיתם מספיק זמן.

אני מכיר לא מעט אנשים מהקונסולה ורואה לא מעט גיימפליי מהקונסולה והביצועים במקרים רבים עולים בהרבה על הרמה שיש בCOD בPC, במיוחד כשזה מגיע לQS.

תעשו טובה, שיחקתי MW2 אצל חבר במשך שעתיים (פעם ראשונה ששיחקתי יותר מ10 דק' בפאד של XBOX360) והתרגלתי לא רע בכלל.

FFA של 30-9 זה לא רע לשעתיים ראשונות של משחק בקונסולה. הפאדים של הקונסולות נורא נוחים, זה בסה"כ קטע של הרגל.

פורסם

בקונסולה פשוט פחות כיף.

ואם עשית 30-9 לאחר שעתיים כנראה שהיד שלך מדוייקת כמו של מנתח מוח, כי אני שיחקתי שבועיים ולא הגעתי לתוצאה כזאת.

פורסם

לדעתי פשוט יש הבדל גדול בין ה 360 ל PS3 ::)

פורסם

לכל החכמים הגדולים שכל הזמן מדברים על כמה שהשליטה בקונסולה חרא:

אין לכם מושג על מה אתם מדברים וגם אם כביכול ניסיתם וזה היה חרא סימן שזה לא מתאים לכם, או שלא ניסיתם מספיק זמן.

אני מכיר לא מעט אנשים מהקונסולה ורואה לא מעט גיימפליי מהקונסולה והביצועים במקרים רבים עולים בהרבה על הרמה שיש בCOD בPC, במיוחד כשזה מגיע לQS.

תעשו טובה, שיחקתי MW2 אצל חבר במשך שעתיים (פעם ראשונה ששיחקתי יותר מ10 דק' בפאד של XBOX360) והתרגלתי לא רע בכלל.

FFA של 30-9 זה לא רע לשעתיים ראשונות של משחק בקונסולה. הפאדים של הקונסולות נורא נוחים, זה בסה"כ קטע של הרגל.

אתה צודק ולא צודק ..

יצא לי לשחק בלא מעט משחקי FPS בקונסולה הזאת ובישנה PS2 וגם ב-360 ( למרות ששם יותר נוח כמו שאומרים ) ..

אבל עדיין אין מה להשוות .. וזה מייאש

נ.ב ****** כל הצטרים האלה , אינסוף להם ..

כל פעם שרת אחר , כל פעם מצב אחר .

הכל הולך ומתדרדר פה ..

וגם ה-FPS בדרך למטה ..

רע מאוד ! :-X

פורסם

אולי במקום לבכות על צ'יטרים תבואו לAlterIWnet?

אצלנו אין צ'יטרים כי אנחנו מעיפים אותם.

פורסם

מעוניין במקלע חזק שמדויק גם לטווחים ארוכים. צפוי להשתמש במשתיק קול (מוריד את העוצמה) ו-GRIP אבל ללא כוונת מיוחדת.

איזה מקלע הכי מתאים? דעותיכם?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים