פורסם 2010 ביוני 1315 שנים אנחנו לא רוצים שג'ימן יתחיל שוב עם ה-אתם שוב עושים את זה-פותחים הודעות עם סתם סמיילים-זה ספאם. בסדר?
פורסם 2010 ביוני 1315 שנים תנסה לשחק עם המהירות של המאוורר של כרטיס המסך. לאח שלי זה עזר.מאיפה הבאת את השטות הזאת? לא עוזר ולא בטיח, מה הקשר מאוורר? בטח איזה בעיה בדרייבר, אבל לא אכפת לי כי זה לא ביג דיל. את המאוורר אני סתם שם על 65% שלא יתחמם הכרטיס..
פורסם 2010 ביוני 1315 שנים אתם לא מבינים מה קרה כרגע! שני משחקים ברצף הבאתי צ'ופר-הראשון הביא לי ניוק כרגיל. וכמו סימפוניה-במכה אחת-כולם מתחילים לקלל את הצ'יטר-אותי. ואני בשלי-צוחק צחוק גדול ויורד על הנובים. אחרי הצ'ופרים. משחק אחרי-המקום השני במשחקים הקודמים שקילל אותי כרגיל התקמפר באופן מחריד-מוקף בקליימורים ופשוט גועל נפש וכל פעם שהוא הורג אותי הוא עושה לי לווזר. ואז הוא מביא הרייר ופייבלוא ומתחיל לומר לי-HAHA I BOUGHT MY PAVE LOW ON YOU AND NOW TASTE IT HAHAHA ואז אמרתי לו I bought on you a nuke and twice a chopper so? אז הוא עונה-Cause you are a cheater looser :facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm:
פורסם 2010 ביוני 1315 שנים מאד קשה לי להבין מה כתבת בפוסט האחרון אבל אני די בטוח שכותבים broughtbought זה קניתי
פורסם 2010 ביוני 1315 שנים אני כל הזמן מתבלבל בין BOUGHT לBROUGHT. וסתם דיברתי על איזה נוב שמקלל אותי בניוק-כזה אפס. תקרא מההתחלה עד הסוף ותבין
פורסם 2010 ביוני 1315 שנים אני עדיין מתקשה להבין למה אתם לוקחים את המשחק ברצינות ואשכרה באים לפורום ומדווחים איך ילדון כזה וכזה קרא לכם צ'יטר כזה ונוב כזה, ואתם עוד אשכרה עניתם לו! (ומדווח כמובן מה בדיוק עניתם לו) אני לא מבין אתכם.
פורסם 2010 ביוני 1415 שנים מאיפה הבאת את השטות הזאת? לא עוזר ולא בטיח, מה הקשר מאוורר? בטח איזה בעיה בדרייבר, אבל לא אכפת לי כי זה לא ביג דיל. את המאוורר אני סתם שם על 65% שלא יתחמם הכרטיס..זה קורה לך גם אחי?ניסיתי הרבה דברים אבל שום דבר לא עוזרבהתחלה חשבתי שהבעיה בדרייבר או משו אבל גם זה לא :-\למישו יש מושג מה זה?
פורסם 2010 ביוני 1415 שנים תקיעות כי המשחק מנסה להתחבר לסטים.אם הוא נתקע לך ליותר מפעם אחת בזמן העליה למסך הראשי אז תדע שיהיה לך Strict ב-NAT.ככה זה... חרא.
פורסם 2010 ביוני 1415 שנים אני עדיין מתקשה להבין למה אתם לוקחים את המשחק ברצינות ואשכרה באים לפורום ומדווחים איך ילדון כזה וכזה קרא לכם צ'יטר כזה ונוב כזה, ואתם עוד אשכרה עניתם לו! (ומדווח כמובן מה בדיוק עניתם לו) אני לא מבין אתכם. אתה יודע, אח שלי לא בן 24, הוא גם בערך בגיל של הילדונים האלה : אם הילדונים הערסים ממש מתחילים לעצבן (כמו ump no skill noob ) אני עונה להם בקטנה ומתעלם מתגובות נוספות, וממשיך לאנוס אותו 8)
פורסם 2010 ביוני 1415 שנים וואי איזה דבר מצחיק קרה לי עכשיו.. היה איזה הרייר בשמיים, החלפתי לעבודה של הסטינגר, הרמתי איזה L86 של בנאדם שקורא לי נוב ועשיתי ניוק.. בעבודה של הסטינגר!
פורסם 2010 ביוני 1415 שנים תקיעות כי המשחק מנסה להתחבר לסטים.אם הוא נתקע לך ליותר מפעם אחת בזמן העליה למסך הראשי אז תדע שיהיה לך Strict ב-NAT.ככה זה... חרא.הקטע שזה נתקע לי כמה פעמים והNAT שלי במצב OPENלמישו יש מושג פה מה הבעיה?!?! ???
פורסם 2010 ביוני 1415 שנים אתה יודע, אח שלי לא בן 24, הוא גם בערך בגיל של הילדונים האלה : אם הילדונים הערסים ממש מתחילים לעצבן (כמו ump no skill noob ) אני עונה להם בקטנה ומתעלם מתגובות נוספות, וממשיך לאנוס אותו 8) אתה באמת חושב שאני מדבר על אחיך?
פורסם 2010 ביוני 1415 שנים וואי איזה דבר מצחיק קרה לי עכשיו.. היה איזה הרייר בשמיים, החלפתי לעבודה של הסטינגר, הרמתי איזה L86 של בנאדם שקורא לי נוב ועשיתי ניוק.. בעבודה של הסטינגר! עבודה?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.