עבור לתוכן

Call Of Duty: Modern Warfare 2 - הדיון הראשי

Featured Replies

פורסם

:facepalm:

אנחנו לא רוצים שג'ימן יתחיל שוב עם ה-אתם שוב עושים את זה-פותחים הודעות עם סתם סמיילים-זה ספאם. בסדר?

• תגובות 8.3k
  • צפיות 632.1k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה

משתתפים בולטים בדיון

פורסם

תנסה לשחק עם המהירות של המאוורר של כרטיס המסך. לאח שלי זה עזר.

מאיפה הבאת את השטות הזאת? לא עוזר ולא בטיח, מה הקשר מאוורר? בטח איזה בעיה בדרייבר, אבל לא אכפת לי כי זה לא ביג דיל. את המאוורר אני סתם שם על 65% שלא יתחמם הכרטיס..

פורסם

אתם לא מבינים מה קרה כרגע! שני משחקים ברצף הבאתי צ'ופר-הראשון הביא לי ניוק כרגיל. וכמו סימפוניה-במכה אחת-כולם מתחילים לקלל את הצ'יטר-אותי. ואני בשלי-צוחק צחוק גדול ויורד על הנובים. אחרי הצ'ופרים. משחק אחרי-המקום השני במשחקים הקודמים שקילל אותי כרגיל התקמפר באופן מחריד-מוקף בקליימורים ופשוט גועל נפש וכל פעם שהוא הורג אותי הוא עושה לי לווזר. ואז הוא מביא הרייר ופייבלוא ומתחיל לומר לי-HAHA I BOUGHT MY PAVE LOW ON YOU AND NOW TASTE IT HAHAHA

ואז אמרתי לו

I bought on you a nuke and twice a chopper

so?

אז הוא עונה-Cause you are a cheater looser

:facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm:

פורסם

מאד קשה לי להבין מה כתבת בפוסט האחרון אבל אני די בטוח שכותבים brought

bought זה קניתי

פורסם

אני כל הזמן מתבלבל בין BOUGHT לBROUGHT. וסתם דיברתי על איזה נוב שמקלל אותי בניוק-כזה אפס. תקרא מההתחלה עד הסוף ותבין

פורסם

אני עדיין מתקשה להבין למה אתם לוקחים את המשחק ברצינות ואשכרה באים לפורום ומדווחים איך ילדון כזה וכזה קרא לכם צ'יטר כזה ונוב כזה, ואתם עוד אשכרה עניתם לו! (ומדווח כמובן מה בדיוק עניתם לו) :facepalm:

אני לא מבין אתכם.

פורסם

מאיפה הבאת את השטות הזאת? לא עוזר ולא בטיח, מה הקשר מאוורר? בטח איזה בעיה בדרייבר, אבל לא אכפת לי כי זה לא ביג דיל. את המאוורר אני סתם שם על 65% שלא יתחמם הכרטיס..

זה קורה לך גם אחי?

ניסיתי הרבה דברים אבל שום דבר לא עוזר

בהתחלה חשבתי שהבעיה בדרייבר או משו אבל גם זה לא :-\

למישו יש מושג מה זה?

פורסם

תקיעות כי המשחק מנסה להתחבר לסטים.

אם הוא נתקע לך ליותר מפעם אחת בזמן העליה למסך הראשי אז תדע שיהיה לך Strict ב-NAT.

ככה זה... חרא.

פורסם

אני עדיין מתקשה להבין למה אתם לוקחים את המשחק ברצינות ואשכרה באים לפורום ומדווחים איך ילדון כזה וכזה קרא לכם צ'יטר כזה ונוב כזה, ואתם עוד אשכרה עניתם לו! (ומדווח כמובן מה בדיוק עניתם לו) :facepalm:

אני לא מבין אתכם.

אתה יודע, אח שלי לא בן 24, הוא גם בערך בגיל של הילדונים האלה ::)

אם הילדונים הערסים ממש מתחילים לעצבן (כמו ump no skill noob :facepalm:) אני עונה להם בקטנה ומתעלם מתגובות נוספות, וממשיך לאנוס אותו 8)

פורסם

וואי איזה דבר מצחיק קרה לי עכשיו.. היה איזה הרייר בשמיים, החלפתי לעבודה של הסטינגר, הרמתי איזה L86 של בנאדם שקורא לי נוב ועשיתי ניוק.. בעבודה של הסטינגר! :lol:

פורסם

תקיעות כי המשחק מנסה להתחבר לסטים.

אם הוא נתקע לך ליותר מפעם אחת בזמן העליה למסך הראשי אז תדע שיהיה לך Strict ב-NAT.

ככה זה... חרא.

הקטע שזה נתקע לי כמה פעמים והNAT שלי במצב OPEN

למישו יש מושג פה מה הבעיה?!?! ???

פורסם

אתה יודע, אח שלי לא בן 24, הוא גם בערך בגיל של הילדונים האלה ::)

אם הילדונים הערסים ממש מתחילים לעצבן (כמו ump no skill noob :facepalm:) אני עונה להם בקטנה ומתעלם מתגובות נוספות, וממשיך לאנוס אותו 8)

אתה באמת חושב שאני מדבר על אחיך? ;)

פורסם

וואי איזה דבר מצחיק קרה לי עכשיו.. היה איזה הרייר בשמיים, החלפתי לעבודה של הסטינגר, הרמתי איזה L86 של בנאדם שקורא לי נוב ועשיתי ניוק.. בעבודה של הסטינגר! :lol:

עבודה? O.o

פורסם

קונפיגרציה.. בסדר? שמח?

פורסם

CLASS

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים