פורסם 2010 ביוני 915 שנים שלום לכם חברים,אני מעריץ נלהב של סדרת CALL OF DUTY על שלל פרקיה.אני מודה שזהו המשחק הראשון שאני משלם עליו, הזמנתי את המשחק השבוע מחו"ל, האמת אחלה שירות הגיע תוך ארבעה ימים דרך משלוח אווירי.אני ניוב בCOD MW2 אבל יש לי ביצועים די טובים, אם מארגנים כאן משחקים של משתמשי הפורום אני אשמח להצטרף ולשחק איתכם.ועוד שאלה קטנה, איך אפשר לסרוק שרתים של המשחק דרך XFIRE?כי כשנכנסים דרך המשחק עצמו זה ישר בוחר שרת אוטומטית בלי אפשרות לעיין בשרתים שאני רוצה להתחבר אליהם.
פורסם 2010 ביוני 915 שנים STEAM ID זה הכינוי שאתה רואה כאן:אגב, אתה מוזמן להצטרף לקבוצה הרשמית של HWZONE בסטים:http://steamcommunity.com/groups/HWzoneLOL! עמוד 666![attachment deleted by admin]
פורסם 2010 ביוני 915 שנים LOL! עמוד 666! ואם אני לא טועה כדי להוסיף מישהו לרשימת החברים צריך את השם בו הוא משתמש כדי להתחבר לסטים לא?
פורסם 2010 ביוני 915 שנים ואם אני לא טועה כדי להוסיף מישהו לרשימת החברים צריך את השם בו הוא משתמש כדי להתחבר לסטים לא? לא, צריך את השם שלו. למשל שלי זה |^4S6^7|^8Jonny^2Boy אז ככה מוסיפים אותי |[S6|JonnyBoy[/color
פורסם 2010 ביוני 915 שנים בתור משתמש סטים ותיק, אפשר להוסיף גם שם משתמש(התחברות) וגם כינוי של הCOMMUNITY. נקודה!
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.