עבור לתוכן

Call Of Duty: Modern Warfare 2 - הדיון הראשי

Featured Replies

פורסם

באמת יש כ"כ הרבה host migration אצלכם?

אני רואה את זה אולי פעם ביום אם בכלל..

אגב, כל אלה שקנו את המשחק, אתם יכולים לבוא לבקר בAlterIWnet ולהשוות.

• תגובות 8.3k
  • צפיות 632.5k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה

משתתפים בולטים בדיון

פורסם

סוף סוף סדרתי את הבעיה של הכרטיס מסך.עכשיו אני חוזר לכושר עם העוזון והintervention.

עכשיו אני יכול לרוץ ב smoke כמו מתלהב תודות ל"באגט" וסיימון :lol:.

פורסם

אהה ידעתם שאפשר לראות דרך SMOKE דרך זכוכית סדוקה? גיליתי את זה ואז ראיתי את הסירטון ההוא שאני לא זוכר מי הביא אותו מה שאושיש את טענותיי.

ולמישהו יש משחק למכירה? אני מדבר על מישהו כמו פיס-שלא משחק הרבה. בכלל. ולא מישהו כמו Sniper או DJ שמשחקים לא קצת.

פורסם

אהה ידעתם שאפשר לראות דרך SMOKE דרך זכוכית סדוקה? גיליתי את זה ואז ראיתי את הסירטון ההוא שאני לא זוכר מי הביא אותו מה שאושיש את טענותיי.

ולמישהו יש משחק למכירה? אני מדבר על מישהו כמו פיס-שלא משחק הרבה. בכלל. ולא מישהו כמו Sniper או DJ שמשחקים לא קצת.

30$ :cool2:

פורסם

30$ :cool2:

לא מתקבל-לא ממך

מחפש קנייה ממישהו ששמו הוא לא במקרה חלק באיבר מינה של הנקבה :smile1:

פורסם

די להספים !

נו בחיאת!

פורסם

תשאל בפורום של battlefield ותבדוק ב tradezone, לא פה.

פורסם

במיוחד פה... אפילו שרציתי לקנות את המשחק GMAN העביר את ההודעה שלי לפה. אז אל תגיד סתם.

וזה לא להספים סימון. אני מדבר על חבר שלי שרוצה לקנות את המשחק :nixweiss:

פורסם

בונא, שיחקתי קצת FFA עם AK מושתק אחרי הרבה משחקים עם הTAR, נחמד והכול, אבל עכשיו שחזרתי לTAR פשוט אין תחרות ביניהם, וגם לא בין הTAR לשום רוס"ר אחר במשחק... ברגע שלומדים איך להשתמש בTAR מטווח ארוך הרובה הזה פשוט אוכל כל דבר.

באסה שהAK לא קטלני במשחק הזה כמו שהוא בCOD4.. :(

פורסם

ל TAR אכן יש אותו נזק כמו ל AK אבל Fire Rate גבוה יותר. ל AK יש חדירה מטורפת לקירות שאתה עושה double kills כשאתה יורה על אחד (וגם RPD) 8)

ולמה אתה לא שם את התג? שים, שיהיה לנו שם טוב יותר ;D

פורסם

דן ריפלט ביקורות על קול אוף דיוטי בע"מ

אני פשוט מת על האופי הביקורתי הזה שלך! :lol:

פורסם

אני לא אוהב להסתובב עם תאגים של כלמיני קלאנים במולטי במיוחד במשחקי FPS, אני אוהב את הכינוי שלי נקי בלי צבעים ובלי תאגים למיניהם...

לDEEP IMPACT בCOD4 היה שימוש, עם AK היה כיף להוריד אנשים דרך הקירות, אבל בMW2 המפות לא כ'כ בנויות לPENETRATION KILLS ככה שיתרון החדירה של הAK הוא לא משמעותי...

פורסם

אני לא אוהב להסתובב עם תאגים של כלמיני קלאנים במולטי במיוחד במשחקי FPS, אני אוהב את הכינוי שלי נקי בלי צבעים ובלי תאגים למיניהם...

לDEEP IMPACT בCOD4 היה שימוש, עם AK היה כיף להוריד אנשים דרך הקירות, אבל בMW2 המפות לא כ'כ בנויות לPENETRATION KILLS ככה שיתרון החדירה של הAK הוא לא משמעותי...

למה MW2 המפות לא בנויות לPENETRATION?

יש את QUARY INVASION ועוד המון. רק בWASTELAND לא משתמשים בחדירת הקירות בכלל. אולי ממש טיפה

פורסם

היו הרבה-הרבה יותר קירות וחומרים דקים שדרכם יכלת לראות חלקית מישהו רץ ולהוריד אותו דרך הקיר.

בMW2 המפות בנויות באופן הרבה יותר "סגור", לא יודע אם שיחקת COD4 בזמנו (ואם לא אז כדאי לך לנסות) אבל דוגמאות טובות לכך יהיו מפות כמו BACKLOT וAMBUSH.

בקיצור, כרגע כשלמדתי להשתמש בTAR-21 מכל מרחק אין רוס"ר טוב ממנו, וגם לא SMG טוב ממנו בתכלס... ::)

ד"א, זורם לכם פרייבט QUICKSCOPING?

פורסם

ד"א, זורם לכם פרייבט QUICKSCOPING?

מתאים עכשיו, או יותר מאוחר בערב, אפילו אם אני online ולא במשחק תזמינו אני אגיע.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים