פורסם 2010 ביוני 215 שנים זה לא ספאם. זה קשור בקשר ישיר למשחק, מה יש לך.נתן המלצה לכלי ששיפר לו את יכולות העקיבה אחרי מטרות במשחק. לא חושב שזה קשור?
פורסם 2010 ביוני 215 שנים http://www.youtube.com/watch?v=AEmEhjkgq2o&playnext_from=TL&videos=eUZX6nmWwko&feature=subהחמישימדליק (אני יודע, אני זקן).
פורסם 2010 ביוני 215 שנים משומה אני לא אוהב לשחק שום משחק קבוצתי כשאני לא בPARTY עם הקולגות שלי ;Dמלבד S&D שרוב החבר'ה פה לא ממש יודעים לשחק.מבלי להעליב חלילה, זה פשוט משחק אחר, יותר טקטי ,פחות RUSH וחיסולים.אמנם המון התקמפרויות אבל עדיין ,צריך שיתוף פעולה, לדעתי צריך לשנות קצת פאזה ולשחק S&D בפאבליק, קצת אימונים בPARTY שכל אחד יבין את מקומו ואז אפשר לצאת לדרך, אחלה MODE!!במוד הזה עדיין צריך לחכות לסוף הסיבוב אם אתה נהרג?זה כל כך מעצבן!! אני רוצה לשחק ולא לבהות באחרים משחקים......
פורסם 2010 ביוני 215 שנים זה כל כך מעצבן!! אני רוצה לשחק ולא לבהות באחרים משחקים...... זה בדיוק ההבדל הדק בין שחקן SND טוב ללא >
פורסם 2010 ביוני 215 שנים יצאת קצת מרושע, לא נורא ב SND זה דיי כיף כי כולם מתחבאים כי הם מפחדים למות, אני מסתער עם marathon ו lightweight (לפעמים sight of hand) ומגיע לאיפה שהם התחילו במהירות אדירה שהם לא יודעים מאיפה זה בא להם (בד"כ על ההתחלה אני הורג איזה 3-4).
פורסם 2010 ביוני 315 שנים אין לי שמץ של מושג... כנראה באג? אפשר לנצל אותו איך זה שלפני רגע הדיון היה נעול... ואני כמו אידיוט הוספתי את המשפט הזה לחתימה
פורסם 2010 ביוני 315 שנים מוזר, גם אני נכנסתי ,זה מחפש FFA רק לפי המפות החדשות.... האם יש שינוי חיובי? ;Dאולי IW שחררו ?
פורסם 2010 ביוני 315 שנים מוזר, גם אני נכנסתירק החלק הזה במשפט יהיה מספיק@ אני דווקא מקווה שזה לא באג, אלא שIW שחררו רק כדי לפצות אותנו על כל החארה שאחלנו מהם... כלומר קנינו משחק בפאקינג 60$ וקיבלנו יחס יותר עלוב מי של Far Cry 1 שעולה 7$, הם לא רוצים להרוס לBlack Ops לפני שהוא יוצא, נכון? (למרות שCryt הם המתכנתים שלו, יש אנשים שלא אכפת להם)
פורסם 2010 ביוני 315 שנים אם הם עכשיו שיחררו את זה בחינם אז זה בכלל ביזיוני , אלה ששילמו 15$ בשביל זה נדפקים??חוץ מזה , אתם בטוחים שזה איזה באג? אין במקרה איזה סופ"ש חינם בMW2 ואז הגיוני שהכל יהיה פתוח?
פורסם 2010 ביוני 315 שנים חברים , הצטרפתי עכשיו למשחק ומסתבר שזה היה HACK.זה הפך אותי מיד לרמה מקסימלית , סימן לי את Challenges כגמורים וכו'!פתאום אני Level 70 Prestige מלא וכו'!יש דרך להחזיר את זה??? מה עושים????
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.