עבור לתוכן

Call Of Duty: Modern Warfare 2 - הדיון הראשי

Featured Replies

פורסם

איזה שטות זה שאין בחירה של MODE!

כשבוחרים STIMULUS, זה נותן רק את המפות של החבילה? אם כן אז גם זה מטומטם ביותר..

• תגובות 8.3k
  • צפיות 640.2k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה

משתתפים בולטים בדיון

פורסם

סביר להניח שאי אפשר לבחור סוג משחק במפות החדשות

כי גם ככה אין ליותר מידי אנשים את המפות החדשות

אז אם גם היה אפשר לסנן את סך האנשים הנמוך מלכתחילה

אנשים היו מתלוננים שזה לא היה מוצא להם משחקים.

אולי זה ישתנה אם הזמן...

היה הכי טוב אם המפות היו משולבות במצבים הרגילים.

לא מספיק שזה מעצבן שאי אפשר לבחור סוגי משחק

זה מעצבן שבמצב הזה משחקים רק בחדשות.

פורסם

שיתבעו להם את הצורה וירוששו להם את החיים

חברה תאבת בצע - אין לה מקום בליבנו או בארנקנו או בכלל בעולם :P

פורסם

IW בסה"כ רצים עם המודל המוכח של "כל עוד הצרכן מוכן לשלם, יהיה מחיר והוא אף ימשיך לעלות". הם היו החלוצים בקביעת תג מחיר של 60 דולרים עבור המשחקים שלהם, כעת מתחילות גם חברות אחרות עם אותה המדיניות (לדוגמא - ubisoft עם ספלינטר-סל החדש, משחק שלא שווה אפילו 2/3 מהעלות).

פורסם

חברס על איזו רגישות עכבר אתם משחקים?

(ניתן לבדוק בSteam\SteamApps\common\call of duty modern warfare 2\players\config_mp.cfg תחת SENSITIVITY)

שיחקתי עד עכשיו על 7.2 בערך וקפצתי עכשיו ל9, SEEMS TO WORK VERY WELL FOR ME... ::)

פורסם

נראה כאילו אין לי את התיקייה הזאת.. :nixweiss:

אתה בטוח שזה שם?

פורסם

100%

פורסם

אה כן הייתי צריך למחוק כמה קבצים (סטים שלחו לי אימייל ואמרו), כךשמחקתי את זה כנראה. אצל אח שלי זה 6.0, אצלי כנראה משהו כמו 6.5 .

פורסם

חברס על איזו רגישות עכבר אתם משחקים?

(ניתן לבדוק בSteam\SteamApps\common\call of duty modern warfare 2\players\config_mp.cfg תחת SENSITIVITY)

שיחקתי עד עכשיו על 7.2 בערך וקפצתי עכשיו ל9, SEEMS TO WORK VERY WELL FOR ME... ::)

אני לא נוגע בהגדרות של המשחק, אצלי יש את האופציה בעכבר, יותר נכון 4 אופציות, אני עובד על המוד השני, רגישות מאוד מאוד נמוכה, אני לא אוהב תנועה מהירה, יש אנשים שלא מצליחים לסובב את החייל של COD ב 360 מעלות אצלי מרוב שזה איטי יחסית. הכל עניין של הרגל, אם תשאלו אותי, ברגע שמתרגלים זה הדבר הכי מדויק שיכול להיות

פורסם

ממש ממש נכון

פורסם

יש יתרונות ויש חסרונות. רגישות נמוכה זה באמת יותר מדויק, אבל גם לוקח יותר זמן לכוון. כמובן שאחרי שמתרגלים זה הכל עניין של מיומנות, אז בסופו של דבר זה לא משנה יותר מידי.

אני שיחקתי אצל חבר ואצלו הרגישות הייתה הרבה יותר גבוהה, פשוט לא הצלחתי לשחק - כל תזוזה קטנה שלי סובבה אותי ב-180 מעלות.. זה היה נורא :silly:

פורסם

יש לי בן דוד עם G5 ,הבנאדם פשוט עושה לי בחילות כשאני רואה אותו משחק, הוא שם על הרגישות הכי גבוהה שאפשר, אני לא יודע איך הוא פוגע במשהו בכלל,

אחרי סיבוב של DOM אצלו אני הולך להקיא, :-\

פורסם

הכל עניין של הרגל, אם תשאלו אותי, ברגע שמתרגלים זה הדבר הכי מדויק שיכול להיות

פורסם

אני מניח שמי שרגיל באופן מושלם ל DPI ענק ול DPI מזערי (כמובן בגדר ההגיון, לא 9999999 vs 0.00000001) אז מי שמשחק ב DPI נמוך יהיה מדוייק יותר.

פורסם

אם שניהם רגילים באופן מושלם, שניהם יהיו מדוייקים באותה מידה

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים