פורסם 2010 במאי 215 שנים מצטרף לשאלה. אם אני משחק מהר, אז יורים בי מהר. אם אני משחק לאט אני אפילו לא מספיק להרוג לפני שמישהו הורג אותי.אני כבר וויתרתי על חלומות ה-nuke שלי... :'(
פורסם 2010 במאי 215 שנים וואוו NUKE, שכחתי מזה ;Dאחד הדברים היותר פשוטים להשיג חבר'ה,יש לך פינג נמוך בקשר עין - יד ;D
פורסם 2010 במאי 215 שנים בזמן האחרון קשה יותר לעשות ניוק מרוב קאמפרים/טיוברים/ראנרים ושאר ירקותאני מוצא הנאה מרצפים של 5/9/11 או 5/7/9 כשאני חלוד ביותרככל שמשחקים פחות נהיים גרועים יותר אין מה לעשות נגד זה
פורסם 2010 במאי 215 שנים אולי תלמדו קצת שניכם במקום לשחק COD כל היום?... יש לי כמעט בהכל 100-90 (THE FUCK עם היסטוריה :-X). עוד מעט אני קונה מיקודית ואז תראו אותי קצת פחות :-\ לא יזיק לנו מעט שלווה ורוגע אתמול ביצעתי בעצמי תרגילי מדיטציה רבים ומגוונים 8) ולעניין: מישהו בבקשה יכול לעזור לי עם הבעיה שציינתי בעמוד הקודם (שסטים כל הזמן עושה update ואני לא יכול להכנס)?
פורסם 2010 במאי 215 שנים מאתמול יש לי בעיה במולטי.אני נכנס לFIND GAMES ובכל המודים יש 0\0 שחקנים שמשחקים בהם.רשום שהNAT פתוח.מישהו??
פורסם 2010 במאי 215 שנים ולעניין: מישהו בבקשה יכול לעזור לי עם הבעיה שציינתי בעמוד הקודם (שסטים כל הזמן עושה update ואני לא יכול להכנס)?
פורסם 2010 במאי 215 שנים מישהו??1) נסה להכנס ל private match וסתם לשחק לבד 3 דקות. לי זה עבד כמעט בכל פעם.2) נסה לאפס את הראוטר.3) תתפלל :-X
פורסם 2010 במאי 215 שנים הסתדרתי, עשיתי VERIFY לקבצים של המשחק. לא יודע למה זה הוריד לי איזה 3 מגה פתאום.תודה בכל אופן
פורסם 2010 במאי 215 שנים עשיתי ניוק ראשון! יווואוהוו!!! ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D :jump1: :jump1: :jump1: :jump1: :jump1:יששש!! אבל שכחתי לצלם! לא משנה, מה אכפת לי??!?! יוואוו!!בWASTELANDDOMINATIONUMP silencedNINJA PROSTOPPING POWER PROscavangerspas-12 FMJ
פורסם 2010 במאי 215 שנים מזל טוב! אני רואה שאתה מתתחשב בבקשות שלי.. לכל מי שלא מצליח לשחק..אתם יכולים לנגן את המנגינה של BETRAYAL תוך כדי שאתם מנסים להפעיל..
פורסם 2010 במאי 215 שנים מתחשב בבקשות שלך בשמחה זה היה כל כך כיף! צ'ופר בWASTELAND! צ'ופר שני בWASTELAND
פורסם 2010 במאי 215 שנים מתחשב בבקשות שלך בשמחה זה היה כל כך כיף! צ'ופר בWASTELAND! צ'ופר שני בWASTELAND :-* ממש מותק אתה... ברצינות... אני זוכר איך היו רועדות לי הידיים בתוך הצ'ופר בהתחלה, היום? לעזאזל, אני לא נהנה כבר : מאוד חבל, רק FFA נורמלי
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.