עבור לתוכן

Call Of Duty: Modern Warfare 2 - הדיון הראשי

Featured Replies

פורסם

חח קאוס עכשיו יש לך לאן לשאוף..בכלל אתמול לא שיחקתי הרבה אבל חייב לומר שהאמרג'נסי הזה זה אחד הקילסטריקס הטובים כשדי בטוח שאתה מקבל בו קופסא אחת איכותית שאולי היתה עולה לך אפילו יותר הריגות +עוד כמה צ'ופרים(אופס,אממ הפתעות לא מסוקים)..קיבלתי 2 כאלה במשחק וזה השאיר אותי עם 30/7 שזה מצויין מאוד יחסית אליי

• תגובות 8.3k
  • צפיות 641.7k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה

משתתפים בולטים בדיון

פורסם

תגידו חוץ מהטיפים המרובים שיש ביוטוב ופשוט לההתאונן עם זה עד שמתרגלים, איך למדתם לעשות QUICKSCOPES בצורה מספקת? ;D

פורסם

Private, Private ו Private :xyxthumbs:

קשה באימונים-קל בקרב: אתמול עשיתי איזה 1200 נקודות ב FFA רק עם QSים של אינטרונשן ;D

פורסם

לא יודע מה כל כך רע בM4 אני פשוט לוקח את ה PERK של טעינה מהירה והכל אחלה...כשנגמר הנשק זו הבעיה :P

פורסם

אגב קאוס אם אתה רואה שאני משחק אתה מוזמן להודיע לי אם אתה רוצה לפתוח ביחד סבוטז'.באופן אישי אני מתעב את המוד הזה-בעיקר בגלל משחקים ארוכים מדי לפעמים,אבל אני צריך לסיים תצ'לנג' שלו ואין ספק שזה יהיה יותר נחמד בשניים.עוד מישהו כמו 15 נצחונות לסיום.

פורסם

המחשב הראשון שנגעתי בו היה 386 שהייתי בן שנתיים (:

פורסם

Private, Private ו Private :xyxthumbs:

קשה באימונים-קל בקרב: אתמול עשיתי איזה 1200 נקודות ב FFA רק עם QSים של אינטרונשן ;D

טירון :P

תעבור לבארט, יותר כיפי - מובטח.

אני הייתי משתמש באינטרוושן תמיד (אפילו בסירטון שלי אפשר לראות את זה)

עד שהשתמשתי בבארט (ולא אני לא מהנובים שמרססים) פשוט הרבה יותר כיף וקל לעשות איתו QS.

פורסם

ניסיתי, אני לא מת עליו הוא לא מרגיש מדוייק כ"כ..

פורסם

הבארט הוא דיי מפלצת הריגות, טוב למפות כמו HIGHRISE. עם ACOG גם עובד כמו קסם.

פורסם

אני ממש לא אוהב ACOG, יכול להיות שזה רק עניין של הרגל, אבל זה ממש ממש לא נוח לי. זה ככה כבר מ-COD 4.

פורסם

אני פשוט שונא ACOG. משתמש בזה רק בשביל להשיג טרמי.

פורסם

acog אתה לא רואה איתו כלום חוץ ממה שמבעד לכוונת..לא נוח בעליל.

פורסם

תגיד יהודה, למה אתה לא קורא לעצמך פשוטquintix? |S6|

פורסם

רכשתי את הDLC!!! עכשיו נישאר רק לחכות למאי. ;D

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים