עבור לתוכן

Call Of Duty: Modern Warfare 2 - הדיון הראשי

Featured Replies

פורסם

אני לא הולך לעזוב את MW2 עד שקרייסיס 2 יוצא. וסימון, אתה מארגן את המחירה, דיר באלק שלא. ;)

• תגובות 8.3k
  • צפיות 641.7k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה

משתתפים בולטים בדיון

פורסם

מה הקשר MW2 וקרייסיס 2? שני משחקים שונים לגמרי. לוחמה מודרנית vs לוחמה עתידית (בהנחה שזה באמת יהיה ככה :P).

פורסם

לא אמרתי שיש קשר :-\

אמרתי שמתי שקרייסיס יוצא אז אני עוזב את MW2 נכון, לוחמה מודרנית ולוחמה עתידית, הכל לוחמה, FPS

פורסם

מה הקשר MW2 וקרייסיס 2? שני משחקים שונים לגמרי.

הכל FPS... בוא לא נשחק בכלום, רק בDOOM2

פורסם

הכל FPS... בוא לא נשחק בכלום, רק בDOOM2

:lol:

אני מעדיף להתרחק מהדיסק של המשחק, שלא יקפוץ לי איזה "משהו" מהדיסק :smile1:

פורסם

אתם טוענים שלשחק שני משחקי FPS במקביל זה דבר שגוי? מה הבעיה פה? :nixweiss:

לגבי אחת מהתגובות מאחורה שלא זוכר מי אמר-יש הצהרה רשמית שלא יהיה MW3, או רק ניחושים באוויר?

פורסם

אני מעדיף להתרחק מהדיסק של המשחק, שלא יקפוץ לי איזה "משהו" מהדיסק :smile1:

דיסק :lol: אהבתי :lol:

חמוד, בתקופה ההיא היינו משחקים עם פלופי 5 אינצ' על מחשבי 086.

וCHAOS כבר היום מדברים על COD7

פורסם

מתי זה היה? ומה זה מחשבי 086?

פורסם

שנות ה90 המוקדמות, מבחר משחקי הPC היה אדיר דווקא.

מזה מחשב 086? פחות או יותר ההתחלה של מה שאתה מכיר כיום כCore של אינטל.

כש386 הגיע כמעת השתנו במכנסים משמחה.

טוב בוא נשאיר את הדיון הזה למקום אחר :)

נ.ב, כן כמו שמתחתי מציינים זה דגם המעבד, לרוב מוצאים אותו בתדר של 8MHZ

פורסם

מתי זה היה? ומה זה מחשבי 086?

מעבד 8086

פורסם

קיבלתי פאטצ'ים עם מפות חדשות בחינם בCOD4 שבזמנו שילמתי עליו 60$, למה שאשלם עכשיו 15$ על מפות חדשות לMW2? תכלס לי זה לא כזה משנה כי קניתי את המשחק רק לפני כמה ימים (200ש"ח) והכול חדש ומהנה.. ::)

איך עובד כל עקרון המודים לCOD4 והמפות החדשות? זה תופס בשרתים מקוריים גם כן, או רק בפרוצים?

פורסם

קיבלתי פאטצ'ים עם מפות חדשות בחינם בCOD4 שבזמנו שילמתי עליו 60$, למה שאשלם עכשיו 15$ על מפות חדשות לMW2? תכלס לי זה לא כזה משנה כי קניתי את המשחק רק לפני כמה ימים (200ש"ח) והכול חדש ומהנה.. ::)

איך עובד כל עקרון המודים לCOD4 והמפות החדשות? זה תופס בשרתים מקוריים גם כן, או רק בפרוצים?

עדיין בבדיקה

פורסם

אותו דבר כמוך לפני שבוע קניתי את המשחק..אבל זה עדיין חוצפה לבקש 15 דולר על המפות האלו.

פורסם

איזה דבר מצחיק חלמתי בלילה-שאני עושה 680 הריגות ו 10 מיתות. איזה חלומות של משועמם :lol:

בכל מקרה-אם אתם רוצים להעלות את ה K/D בצורה משמעותית-קרו predator missle, harriers ו emergency airdrop.

ובנוגע לנושא אחר-אני באמת לא מבין למה רוב החברה' פה שונאים את M4-זה רובה פשוט מעולה. יש לו פחות recoil מל ACR (ז"א שהוא יותר מדוייק), ו fire rate יותר גבוה. החסרון היחיד שלו ביחס ל ACR זה שה ACR מפיק נזק מקסימום למרחק רב יותר. הוא אמנם לא עושה הרבה נזק, אבל בזכות ה fire rate אני מוצא שהוא משכיב בנאדם יותר מהר מאשר SCAR. זה מה שטוב בפרסטיג'-מנסים דברים חדשים ;D

פורסם

איזה דבר מצחיק חלמתי בלילה-שאני עושה 680 הריגות ו 10 מיתות. איזה חלומות של מכור:lol:

D

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים