פורסם 2010 באפריל 1615 שנים זה שזה לא כיף ,אני לא מתווכח.אני רק מציין שזה אפשרי לסיים כל נשק 3rd Person Cage Match.נכנסתי למשחק ,התחלתי DOM וזה לקח אותי ל-RUST.זה פעם ראשונה אני משחק DOM ב-RUST ,אני מתחיל ואז המשחק מתנתק.ניסיתי שוב וזה לקח אותי שוב לאותה מפה,אני משחק ,פתאום אני מקבל בונוס של משחק ומגיע לרמה 70.הייתי לפני זה 50 ומשהו.איך אני מסדר את זה?
פורסם 2010 באפריל 1615 שנים השבוע האחרון מפוצץ בלאגים.כבר אי אפשר לשחק ב domination בגלל הלאגים..צריך לשלוח למניאקים מייל שיסדרו את התקלה כי זה בלתי נסבל !אז אם מישהו יתפוס יוזמה וירשום זה יהיה מצויין בשביל כולם.שבת שלום
פורסם 2010 באפריל 1615 שנים אתה יכול לקחת את היוזמה הזו?[br]פורסם בתאריך: 16.04.2010 בשעה 18:48:19זה לא HS זה מולטי קיל.האמת היא, שזה כן HS.http://callofduty.wikia.com/wiki/Callsigns
פורסם 2010 באפריל 1615 שנים (Note: Headshots with Launchers aren't counted, so Multikills are required instead)למה אתה מביא מקור שסותר את עצמך?
פורסם 2010 באפריל 1615 שנים (Note: Headshots with Launchers aren't counted, so Multikills are required instead)למה אתה מביא מקור שסותר את עצמך?לא ראיתי את ההערה הזאת, ציאניד, אתה צודק
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.