פורסם 2010 בפברואר 1415 שנים היה לי ניוק קשה קשה במפה SCRPYARD הצו'פר הורד ונשארתי עם 16:0 להוריד אחר כך 9 אויבים בלי למות היה מאוד קשה אבל... [attachment deleted by admin]
פורסם 2010 בפברואר 1515 שנים סיימון אני מציע לך להיזהר.לא סתם אומרים על DADGEGUN שלא אכפת לו מDANGER CLOSE... ;D... ;Dאגב למרות כל הקטילות על הסינגל לאחר משחק חוזר בשלבים של הפבלה ומשימות הסיום של המשחק בשבוע שעבר אני יכול בוודאות סופית לומר שהסינגל נכנס לרשימת החביבים עליי.גם אם העלילה שלו לא הגיונית יותר מזו של הסרט רובוטריקים 2...
פורסם 2010 בפברואר 1515 שנים מי שרוצה לשחק איתי אני Hzn4Ever בסטים התחלתי אתמול ומשום מה עכשיו כתוב לי OPEN בלי שום קשר לחיים אז יפה שזה הסתדר לבד חח
פורסם 2010 בפברואר 1515 שנים עם מצבור התקלות הטכניות הנוכחי בBF:BC2, הייתי ממליץ, בדומה לכל משחק BF קודם, לחכות כמה חודשים טובים - חצי שנה לפני שקונים אותו, לתת לDICE להתאפס על עצמם ולהוציא כמה עשרות עידכונים שיסדרו את כל בעיות חוסר היציבות שלו.
פורסם 2010 בפברואר 1515 שנים עם מצבור התקלות הטכניות הנוכחי בBF:BC2, הייתי ממליץ, בדומה לכל משחק BF קודם, לחכות כמה חודשים טובים - חצי שנה לפני שקונים אותו, לתת לDICE להתאפס על עצמם ולהוציא כמה עשרות עידכונים שיסדרו את כל בעיות חוסר היציבות שלו. שטויות , דבר ראשון , הבטא לPC היא לא מדד לאיך יהיה המשחק המלא , הבטא של הPC היא עוד גירסא יותר ישנה מהבטא לPS3 . עם הבטא לPC יצאה רשימה ארוכה של תיקונים שכבר הוכנסו למשחק המלא. חוץ מזה , IWNET SUCKS!
פורסם 2010 בפברואר 1615 שנים לחובבי העיצוב- סקין מדליק של MW2 לסטים שלכם: להורדה: http://www.fpsbanana.com/guis/21767 [attachment deleted by admin]
פורסם 2010 בפברואר 1615 שנים כדאי לציין שלהבדיל מהסקין הרגיל של סטים בסקין הנ"ל המעבר ל STEAM לא מחשיך את המשחק לגמרי אלא רואים אותו ברקעכנ"ל לגבי הלובי.[attachment deleted by admin]
פורסם 2010 בפברואר 1615 שנים הכתב בצ'אט לא נראה ברור..לא נראה לי שהחלפת את הפונט, תקרא את כל ההוראות.אגבעשיתי שינוי קטןאיך??http://www.siz.co.il/my.php?i=demiwu3zzwyj.jpg
פורסם 2010 בפברואר 1715 שנים אחלה שינוי, מאיפה האייקונים האחרים ? בברירת מחדל הוא מגיע רק עם 2 איקונים...***עריכה***אפשר לינק לרקע של שולחן העבודה ?
פורסם 2010 בפברואר 1815 שנים נחמד ביותר ;D אני כבר מת להשיג את הניוק הראשון שלי, בינתיים התוצאה הטובה ביותר שלי היא איזה 12 הריגות ברצף, ובסוף המפה יצאתי עם 24 הריגות ו 2 מיתות. כמו כן, נהייתי ממש טוב עם המגן
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.