עבור לתוכן

Call Of Duty: Modern Warfare 2 - הדיון הראשי

Featured Replies

פורסם

הרעיון של המטול בגדול הוא להכניס שחקנים חדשים בצורה חלקה יותר למשחק

הבעיה היא ששחקנים לוקחים אותו ועושים ממנו נשק ראשי בצירוף PERK כזה או אחר יש להם מצבור בלתי נגמר של רימונים

זה כבר לשחק סטנגה ולא משחק לוחמה מודרני

גם אקימבו G18 שאני לא מבין מה גרם למפתחים לעשות את האקדח הזה כזה חזק,

זה נושא שכבר התרעמנו עליו ואין לי בעיה אם שחקן אחד או שניים משתמשים בו

הבעיה היא שיש קלאנים שלמים שמשתמשים אך ורק בו (G-18/LIVE/AKIMBO כן, אלו שמות של קלאנים) לא מספיק שזה הורס

את חוויית הסאונד במשחק זה גם הופך את המשחק לקצת מטומטם.

נראה אותם במציאות עם אקימבו כפול 6 מול M-16 אחד

• תגובות 8.3k
  • צפיות 643.5k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה

משתתפים בולטים בדיון

פורסם

הרעיון של המטול בגדול הוא להכניס שחקנים חדשים בצורה חלקה יותר למשחק

הבעיה היא ששחקנים לוקחים אותו ועושים ממנו נשק ראשי בצירוף PERK כזה או אחר יש להם מצבור בלתי נגמר של רימונים

זה כבר לשחק סטנגה ולא משחק לוחמה מודרני

גם אקימבו G18 שאני לא מבין מה גרם למפתחים לעשות את האקדח הזה כזה חזק,

זה נושא שכבר התרעמנו עליו ואין לי בעיה אם שחקן אחד או שניים משתמשים בו

הבעיה היא שיש קלאנים שלמים שמשתמשים אך ורק בו (G-18/LIVE/AKIMBO כן, אלו שמות של קלאנים) לא מספיק שזה הורס

את חוויית הסאונד במשחק זה גם הופך את המשחק לקצת מטומטם.

נראה אותם במציאות עם אקימבו כפול 6 מול M-16 אחד

תיראה, אקימבו G18 לא כזה פשוט לשימוש. אם לא מוסיפים להם משתיקי קול, אחרי חצי שניה של ירי כבר אין לך מושג לאן אתה בעצם יורה ולא תמיד בזמן הזה אתה מספיק להרוג. לכן יש לי קלאסים עם אקימבו G18 + משתיקי קול. חוץ מזה שהנשק הזה טוב רק לטווח קצר ואולי קצת בינוני. ניראה את כל הקלאנים הללו במפות כמו ווסטלנד.

פורסם

לאו דווקא. במפת WESTLAND האקימבו יכולים להיות יעילים כשנכנסים לחדרים במחילות.

פורסם

אנשים יש לי בעיה בדיוק קניתי את המשחק ושאני נכנס למולטי זה אומר לי שאני STRICT ופתחתי בראוטר את זה ועדיין כתוב לי.. אני מריץ ווינדוס 7 מה לעשות?

פורסם

לא הבנתי כ"כ מה לעשות בראוטר חוץ מלהפעיל את הUPnP

פורסם

זה בגדול מה שאתה צריך לעשות.

פורסם

אקימבו :S

פורסם
  • מחבר

תשכח מזה שכתוב לך Strict, קודם תנסה לשחק ותראה אם זה עובד לך טוב.

אצלי לא הרגשתי שום שינוי בין Strict ל-Open לאחר שפתחתי את הפורטים. אז פשוט תנסה לשחק.

פורסם

לאגים לעיתים די נדירות. אורך חיים מאוד ארוך. כדאי!

פורסם

תשכח מזה שכתוב לך Strict, קודם תנסה לשחק ותראה אם זה עובד לך טוב.

אצלי לא הרגשתי שום שינוי בין Strict ל-Open לאחר שפתחתי את הפורטים. אז פשוט תנסה לשחק.

אני דווקא כן, עם סטריקט אני בקושי מצליח להתחבר למשחקים

פורסם

אני חושב שגיא צודק, אצלי לא השתנה כלום, כל מי שלא היה יכול להתחבר אליי לPARTY עד היום לא יכול ;D

למרות שזה OPEN עכשיו

פורסם

צר לי לאכזב אתכם, אבל פירוש ה OPEN הוא שיש לכם אפשרות לתפקד בתור מארחים (HOST), לא לשפר את הסיכויים שלכם להתחבר למשחקים קיימים (שמארחים שחקנים אחרים).

לא לבלבל בין פתיחת PARTY ל HOST. סיימון יכול לצרף אותי ל PARTY שלו, כשאני בפועל ה HOST.

ויגאל (B.D.B) מוסר +1.

פורסם

שיחקתי בכמה משחקים אבל סתם לדעת איזה פורטים אני עוד צריך לפתוח בשביל שזה יהיה OPEN ועל איזה אייפי?

פורסם

חברים-נכנסתי ל Search and destroy, ואני חייב לומר שאם אתם רוצים XP-והרבה XP, מומלץ ביותר (כמובן שאתם צריכים להשתתף במשימה כמה שיותר, ולדעת לנופף ברובה קצת 8)).

בכמה דקות אפשר להשיג אלפי נקודות (למרות שגם אפשר להשיג פחות מאלף, אם אתם רק מתים והקבוצה רק מפסידה כל הזמן).

כל השתלת פצצה/נתרול-1000 XP.

כל פעם שאתם נשארים אחרונים ומצליחים לנצח-1000 XP.

כל פעם שאתם הורגים מישהו 500 XP, ואם רק עזרתם להרוג 200 XP.

כל ניצחון יש בונוס, ויש שלושה סיבובים של כל סיבוב 2:30, ואז עוד שלושה רק שהתפקידים מתהפכים.

הבעיה-מי שמת חוזר רק בסיבוב הבא ;)

דרך מעולה להשיג XP, והרבה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים