פורסם 2010 בפברואר 1415 שנים הרעיון של המטול בגדול הוא להכניס שחקנים חדשים בצורה חלקה יותר למשחקהבעיה היא ששחקנים לוקחים אותו ועושים ממנו נשק ראשי בצירוף PERK כזה או אחר יש להם מצבור בלתי נגמר של רימוניםזה כבר לשחק סטנגה ולא משחק לוחמה מודרניגם אקימבו G18 שאני לא מבין מה גרם למפתחים לעשות את האקדח הזה כזה חזק,זה נושא שכבר התרעמנו עליו ואין לי בעיה אם שחקן אחד או שניים משתמשים בוהבעיה היא שיש קלאנים שלמים שמשתמשים אך ורק בו (G-18/LIVE/AKIMBO כן, אלו שמות של קלאנים) לא מספיק שזה הורס את חוויית הסאונד במשחק זה גם הופך את המשחק לקצת מטומטם.נראה אותם במציאות עם אקימבו כפול 6 מול M-16 אחד
פורסם 2010 בפברואר 1415 שנים הרעיון של המטול בגדול הוא להכניס שחקנים חדשים בצורה חלקה יותר למשחקהבעיה היא ששחקנים לוקחים אותו ועושים ממנו נשק ראשי בצירוף PERK כזה או אחר יש להם מצבור בלתי נגמר של רימוניםזה כבר לשחק סטנגה ולא משחק לוחמה מודרניגם אקימבו G18 שאני לא מבין מה גרם למפתחים לעשות את האקדח הזה כזה חזק,זה נושא שכבר התרעמנו עליו ואין לי בעיה אם שחקן אחד או שניים משתמשים בוהבעיה היא שיש קלאנים שלמים שמשתמשים אך ורק בו (G-18/LIVE/AKIMBO כן, אלו שמות של קלאנים) לא מספיק שזה הורס את חוויית הסאונד במשחק זה גם הופך את המשחק לקצת מטומטם.נראה אותם במציאות עם אקימבו כפול 6 מול M-16 אחדתיראה, אקימבו G18 לא כזה פשוט לשימוש. אם לא מוסיפים להם משתיקי קול, אחרי חצי שניה של ירי כבר אין לך מושג לאן אתה בעצם יורה ולא תמיד בזמן הזה אתה מספיק להרוג. לכן יש לי קלאסים עם אקימבו G18 + משתיקי קול. חוץ מזה שהנשק הזה טוב רק לטווח קצר ואולי קצת בינוני. ניראה את כל הקלאנים הללו במפות כמו ווסטלנד.
פורסם 2010 בפברואר 1415 שנים לאו דווקא. במפת WESTLAND האקימבו יכולים להיות יעילים כשנכנסים לחדרים במחילות.
פורסם 2010 בפברואר 1415 שנים אנשים יש לי בעיה בדיוק קניתי את המשחק ושאני נכנס למולטי זה אומר לי שאני STRICT ופתחתי בראוטר את זה ועדיין כתוב לי.. אני מריץ ווינדוס 7 מה לעשות?
פורסם 2010 בפברואר 1415 שנים http://www.mapmodnews.com/article.php?story=Modern-Warfare-2-Router-Settings-IW
פורסם 2010 בפברואר 1415 שנים מחבר תשכח מזה שכתוב לך Strict, קודם תנסה לשחק ותראה אם זה עובד לך טוב.אצלי לא הרגשתי שום שינוי בין Strict ל-Open לאחר שפתחתי את הפורטים. אז פשוט תנסה לשחק.
פורסם 2010 בפברואר 1415 שנים תשכח מזה שכתוב לך Strict, קודם תנסה לשחק ותראה אם זה עובד לך טוב.אצלי לא הרגשתי שום שינוי בין Strict ל-Open לאחר שפתחתי את הפורטים. אז פשוט תנסה לשחק.אני דווקא כן, עם סטריקט אני בקושי מצליח להתחבר למשחקים
פורסם 2010 בפברואר 1415 שנים אני חושב שגיא צודק, אצלי לא השתנה כלום, כל מי שלא היה יכול להתחבר אליי לPARTY עד היום לא יכול ;Dלמרות שזה OPEN עכשיו
פורסם 2010 בפברואר 1415 שנים צר לי לאכזב אתכם, אבל פירוש ה OPEN הוא שיש לכם אפשרות לתפקד בתור מארחים (HOST), לא לשפר את הסיכויים שלכם להתחבר למשחקים קיימים (שמארחים שחקנים אחרים).לא לבלבל בין פתיחת PARTY ל HOST. סיימון יכול לצרף אותי ל PARTY שלו, כשאני בפועל ה HOST.ויגאל (B.D.B) מוסר +1.
פורסם 2010 בפברואר 1415 שנים שיחקתי בכמה משחקים אבל סתם לדעת איזה פורטים אני עוד צריך לפתוח בשביל שזה יהיה OPEN ועל איזה אייפי?
פורסם 2010 בפברואר 1415 שנים חברים-נכנסתי ל Search and destroy, ואני חייב לומר שאם אתם רוצים XP-והרבה XP, מומלץ ביותר (כמובן שאתם צריכים להשתתף במשימה כמה שיותר, ולדעת לנופף ברובה קצת 8)). בכמה דקות אפשר להשיג אלפי נקודות (למרות שגם אפשר להשיג פחות מאלף, אם אתם רק מתים והקבוצה רק מפסידה כל הזמן). כל השתלת פצצה/נתרול-1000 XP. כל פעם שאתם נשארים אחרונים ומצליחים לנצח-1000 XP. כל פעם שאתם הורגים מישהו 500 XP, ואם רק עזרתם להרוג 200 XP. כל ניצחון יש בונוס, ויש שלושה סיבובים של כל סיבוב 2:30, ואז עוד שלושה רק שהתפקידים מתהפכים. הבעיה-מי שמת חוזר רק בסיבוב הבא דרך מעולה להשיג XP, והרבה.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.