פורסם 2009 באוקטובר 3016 שנים לא מצאתי? מצאתי נשקים שגורמים לכל בוס שאני נתקל בו למות תוך שניות.אני פחות עושה משימות ויותר חוקר את האיזור והכפרים, משימות פה ושם, אבל לא מאחת ישר לשניה.הבנתי , אבל אני נמצדתי יותר למשימות העלילה ומצאתי דברים קטלניים כמו שהראתי בעמוד הקודם...בא לך לנסות DUEL ?
פורסם 2009 באוקטובר 3016 שנים נו ברור ליאור אתה רמה 39 ואני רק 24 אם אתם רוצים לשחק יחד תרשמו כאן את הכינויים שלכם ונוסיף אתכם כחברים. שלי זה: simonsixxx או simonsixyz לא זוכר כבר
פורסם 2009 באוקטובר 3016 שנים אחרי שמסיימים את המשחק אי אפשר להתחיל מחדש עם אותה דמות ועולם מאתגר הרבה יותר א-לה דיאבלו2?אם לא(או אם העניין לא שווה הרבה כי הרמה המקס' היא 50) אז זו תהיה אכזבה מטורפת,כי בסופו של דבר בניגוד לדיאבלו 2 שממשיך להיות אקטואלי וממכר גם תשע שנים אחרי,בBORDERLANDS ההנאה וההתמכרות יסתיימו אחרי..אמ..ארבעה PLAYTHROUGHS מקסימום(אחד לכל דמות)..
פורסם 2009 באוקטובר 3016 שנים שלחתי לך הזמנה סימון , אגב הנכון הוא עם XYZ בסוף , תאשר ^^תוסיפו אותי matata888
פורסם 2009 באוקטובר 3016 שנים יהיה לך כוח לעשות עוד פעם את המשחק רק עם דמות אחרת?? אני מתעייף רק מלחשוב על זה...
פורסם 2009 באוקטובר 3016 שנים אני עוד לא באמצע,אני מניח...אז קשה לי להגיד,אבל בכל מקרה הוא שווה לפחות עוד PLAYTHROUGH אחד עם קלאס אחר וסוגי נשקים שונים..ואני אחד שממש,ממש לא נוהג לשחק פעם נוספת במשחקים(חוץ מיחידי סגולה כאלה ואחרים..)בכל מקרה,אני מחכה לתשובה לשאלה שלי ממי שסיים כבר..שוב,כמו שכבר אמרתי-היעדר רמות קושי ו"המשך משחק עם אותה הדמות" ממש,ממש יהרגו את הפוטנציאל של המשחק הזה..
פורסם 2009 באוקטובר 3016 שנים ברגע שאתה מסיים את המשחק אתה יכול להמשיך לשחק לעשות דו קרבים להרוג ויש לו עוד מלא משימות כאלו לא חובה , כמו להיות שליח בAC לדוגמא..המשחק עצמו יותר מדי קל.. לי אישית הוא היה ממש קל .אני לא חושב שאפשר לשחק הרבה אחרי שמסיימים את המשחק.
פורסם 2009 באוקטובר 3016 שנים פתחתי רשת ב-hamachi למי שמעוניין. אבל אני אישית רוצה להתחיל דמות חדשה ב coopBorderlands_ILסיסמא: hwzone
פורסם 2009 באוקטובר 3016 שנים http://www.pcgameshardware.com/aid,698462/Borderlands-technics-test-Graphics-cards-benchmarks-with-Unreal-Engine-3-Geforces-ahead/Practice/נראה שהמשחק הזה מותאם בצורה חזקה מאד לכרטיסים של NV.למי שכבר סיים את המשחק,כמה שעות בערך לקח להגיע לסוף?
פורסם 2009 באוקטובר 3016 שנים הייתי אומר סביב ה5 שעות, ייתכון שמישהו סיים ב4 שעות וייתכן שב6.וכן, המשחק הזה עובד אצלי בSOLID 60FPS כל הזמן.
פורסם 2009 באוקטובר 3116 שנים אבל למה האמאצ'י ? חשבון GAMESPY שעושים ב3 שניות מספיק לא שמתי לב שיש invite friends
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.