עבור לתוכן

NBA 2K10 - הדיון הרשמי

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

אם אתה משחק ב my player צריך שיהיה לך standing dunk יחסית גבוהה.

אם אתה משחק רגיל, אם זה שחקן טוב, הוא אמור להטביע ללא בעיה.

• תגובות 312
  • צפיות 44.1k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה

משתתפים בולטים בדיון

פורסם

ניסיתי בנתיים במצב אימון עם קובי בראיינט שאמור להפליא בהטבעותיו.......

הצלחתי אמנם להטביע , אבל זה די קשה....הצלחתי בסביבות ה-4 פעמים מתוך 10 נסיונות נניח. זה כנראה תלוי בעיתוי של הלחיצה על מקש ה-SPIN , בכל מקרה ממש לא קל.

מה לגבי הטבעה בעמידה? כי לפחות במשחק שעשיתי , הסנטר של היריבה הטביע עליי כמה פעמים מהמקום. זה חייב להיות בתנועה?

פורסם

ניסיתי בנתיים במצב אימון עם קובי בראיינט שאמור להפליא בהטבעותיו.......

הצלחתי אמנם להטביע , אבל זה די קשה....הצלחתי בסביבות ה-4 פעמים מתוך 10 נסיונות נניח. זה כנראה תלוי בעיתוי של הלחיצה על מקש ה-SPIN , בכל מקרה ממש לא קל.

מה לגבי הטבעה בעמידה? כי לפחות במשחק שעשיתי , הסנטר של היריבה הטביע עליי כמה פעמים מהמקום. זה חייב להיות בתנועה?

אתה כנראה לא עושה משהו נכון, זה אמור להיות הרבה יותר קל באימונים.

רצים אל הסל בספרינט ולוחצים על הקליעה, או ע"י הסטיק הימני.

הטבעה מהמקום נעשית ע"י שחקנים גבוהים בד"כ, כאלה יש להם מס' גבוה בפרמטר של הטבעה מהמקום.

בד"כ אין את זה לגארדים.

פורסם

הקונפיגורציה שלי :

חיצים בצד שמאל תזוזה

0 זה טורבו

WXAD זה מקשי קליעה , S זה קליעה במקום. C זה ספסוף , Z זה Crossover

מה זאת אומרת מקשי קליעה? יש יותר ממקש קליעה אחד? מה ההבדל ביניהם ?[br]פורסם בתאריך: 22.11.2009 בשעה 15:08:51

אתה כנראה לא עושה משהו נכון, זה אמור להיות הרבה יותר קל באימונים.

רצים אל הסל בספרינט ולוחצים על הקליעה, או ע"י הסטיק הימני.

הטבעה מהמקום נעשית ע"י שחקנים גבוהים בד"כ, כאלה יש להם מס' גבוה בפרמטר של הטבעה מהמקום.

בד"כ אין את זה לגארדים.

אני משחק עם מקלדת , ומה שמאפשר לבצע דאנק זה ריצה+קליעה+SPIN , אבל זה לא יוצא תמיד.....

מבחינת דאנק בעמידה , ניסיתי עם גאסול שאמור להטביע מהמקום (לא?). בעיקרון עם שחקן גבוה שיודע להטביע צריך רק ללחוץ על הזריקה כשהוא עומד מתחת לסל , או מה?

פורסם

ספרינט+קליעה זה השילוב.

נסה למשל עם הווארד או את סטאודמייר.

פורסם

לא עובד , תאמין לי..... רק עם SPIN , וזה עם בראיינט שתסכים איתי אמור להיות דאנקר לא רע.

אגב , יש אפשרות לסוגי דאנקים שונים ?

פורסם

זה לא אמור לעזור לך, אבל יש לי את אותה הבעיה. שחקתי עם חברים ב2K9. הם הצליחו להטביע, ולי זה פשוט לא הצליח. כמה שהסבירו לי וכו' הייתי מצליח רק פעם ב.. גם באימונים זה היה לי כך. כמו שאתה מתאר.

פורסם

אחרי שהתחלתי לשחק קצת ב-my player , מוד מגניב ביותר וממכר בצורה מסוכנת , נתקלתי בכמה בעיות\סוגיות לא ברורות לי :

1. כל מדיניות החילופים באמצע המשחק נורא מוזרה. כל פעם שאני עושה עבירה אני ישר עף לספסל (לא משנה שלפני זה התחלתי את המשחק עם 4 נק' ו-3 אסיסטים ולא עשיתי שום טעות) , ואחרי שאני על הספסל ומעביר את המשחק ב-simulation , אני בד"כ חוזר למשחק תוך כמה שניות. זה לא מוזר? גם לאנשים אחרים פה זה קורה?

2. אימונים - מה הקטע בדיוק? לקבל נקודות של תכונות ולשחק עם זה איך שבא לי ? אם נניח אני עושה אימון הגנתי , זה לא אמור פשוט לשפר לי את הנתונים ההגנתיים ? למה בעצם שאחרי שאני משפר את הריבאונד באימון , אני אוכל להוסיף לי נקודות למהירות דווקא , או קליעה מבחוץ ? זה עושה את המשחק קצת פחות מציאותי......

3. קשה קצת להשתפר פה , לא? למשל כל תוספת של נקודה בודדת בקליעה מ-3 עולה בין 800 ל-1000 נקודות בערך , איך אפשר להשתפר ככה בנתונים ?

פורסם
  • מחבר

1) הקטע של החילופי הוא באמת מפגר, לפי מה שהבנתי היתה התייחסות לזה בפאץ' שיצא לקונסולות. מקווה שתיהיה התייחסות גם בפאץ' למחשב.

2) אם אתה מקבל ארד או כסף באימון זה מתבטא רק בנקודות. אם אתה מקבל זהב, אתה מקבל גם נקודות וגם נקודם בונוס באחד התחומים הקשורים לאימון שעשית.

3) משחק של A+ בנוסף להשלמת כל המשימות וניצחון של הקבוצה שלך תקבל בערך 1800 נקודות. כמו כן יש בדרך נקודות הישג שונות שמביאות בונוס נוסף כמו 1000 נק' קרירה, 100 בלוקים וכו' וכו'. באופן כללי, לפעמים קשה לקבל A+ בגלל שהרבעים רק 5 דק'. הפאץ' אמור לתקן גם את הנושא הזה. אבל יש נתונים שקשה לשפר חד משמעית, אחרת אם תוך 2 עונות הייתי יוצר ריי אלן חדש, איפה הטעם פה? :)

אצלי השחקן עומד כרגע אחרי בערך 130 משחקים על 85 OVERALL.

פורסם

1. תבין את הסיטואציה - התחלתי משחק אימון כשהקבוצה שלי מובילה 10-0 , ואני אחראי על כל הנקודות (4 נק' ו-3 אס') , בלי אף טעות. ניסיון חטיפה אחד , עבירה אחת ואני עף לספסל...... מרגיז!!! מה שכן , שמתי לב שאם אתה לא מעביר את הזמן שאתה בחוץ בסימולצייה , אתה לא חוזר תוך כמה שניות למשחק , וזה יותר ריאלי (מהצד השני כמובן שלפעמים בא לך לחזור תוך כמה שניות.....אבל זה כמובן הרבה פחות מציאותי.

יש כבר מהשהו לגבי פאץ' למחשב? יצא איזשהו פאץ' כזה? (לא רק לגבי הבאג הזה , גם לדברים אחרים?)

2. מבחינת הניקוד - גם אם עשית משחק מעולה וקיבלת A+ , ו-1800 נקודות , גם זה בקושי עוזר לך , לא? יש שם תכונות שכל נקודה מסכנה שלהם עולה לך יותר מ-1000 נקודות , אז מה זה שווה בעצם....? בקשר ל-130 משחקים , אתה ממשיך לקבל נקודות גם במשחקי NBA (אם אתה מגיע לשם) ? הבעיית חילופים זה גם במשחקים רשמיים או רק במשחקי אימון ?

פורסם
  • מחבר

אני לא שמתי לב לחילופים אחרי טעויות. מוקצבות לך מספר דקות משחק כל פעם ברוטציה והוא מחליף אותך בהתאם. אף פעם לא יצא לי לצאת על עבירה או ניסיון חטיפה גרוע.

בקשר לנקדות, שוב, יש תכונות שקשה לשפר אחרי נקודה מסויימת, אבל זאת כל המטרה כאן, לגרום לך לשחק לפרק זמן ממושך.

וכן ברור, אתה ממשיך לקבל נקודות ולהשתפר בNBA.

לגבי הפאץ' אין חדש. ברגע שיצא אפרסם בעמוד הראשי.

פורסם
  • מחבר

עדכון קטן לגבי הפאץ':

המפתחים הכריזו על פאץ' שני לקונסולות שאמור לכלול תיקונים נוספים. כמו כן הם אמרו כי הפאץ' לPC יכלול את שני הפאצ'ים הקודמים של הקונסולות.

בהערכה גסה הם לא מאמינים שהפאץ' יצא מוקדם יותר מינואר.

ובמילים יותר פשוטות, אין פאץ' בזמן הקרוב.

פורסם

אני משחק בMY PLAYER וזה די קשה לי, כל משחק אני מסיים על D או על F ???

מישהו יכול לתת עצות למתחיל שלא שיחק אף פעם משחקי כדורסל במחשב?

אני צריך בעיקר עזרה בתחום ההגנה..

ומה זה CLUTCH?

פורסם

אחרי שכצפוי הועפתי מהמחנה אימונים של הסלטיקס , הגעתי דווקא ללוס-אנג'לס דיפנדרס ב-NBDL.....

מה הקטע עם האימונים ? אחרי שפעם אחת עשיתי ברצף את כל 10 האימונים (DRILLS) שהוקצבו לי , אני לא יכול שוב להתאמן יותר...... ומן הסתם גם לא לשפר את התכונות שלי. מתישהו יתנו לי שוב להתאמן , או שסיימתי איתם לעונה הנוכחית.....? ומה נותנים לי אימונים הפתוחים עם הקבוצה (5X5) ? משנה משהו או לא לטרוח ?

פורסם
  • מחבר

אני משחק בMY PLAYER וזה די קשה לי, כל משחק אני מסיים על D או על F ???

מישהו יכול לתת עצות למתחיל שלא שיחק אף פעם משחקי כדורסל במחשב?

אני צריך בעיקר עזרה בתחום ההגנה..

ומה זה CLUTCH?

קודם כל, הגנה.

תשמור על השחקן שלך, תשתדל שלא יעשה נקודות, ואם כן אז שלא יהיו קלות. תנסה לחטוף כדורים, ולצבור ריבאונדים.

תזהר משריקה על 3 שניות בצבע. אם השחקן שלך לא בצבע, תן לו קצת מרווח תיהיה ערני לחסימות אפשריות עליך.

נסה לצפות מסירות לשחקן שעליו אתה שומר, ולצבור חטיפות.

בהתקפה קל לצבור כמה נקודות קלות בעזרת חסימות ומסירות לשחקנים פנויים. כמו כן תרווח את המשחק ותיהיה תמיד בתנועה. תנסה ללמוד כמה מהלכים קבוצתיים ולנסות ליישם אותם.

סלים הם לא בהכרח מה שיתן לך הכי הרבה נקודות. ולקיחת זריקות קשות ואיבודי כדורים פוגעים הכי הרבה בציון.

קלאץ' זה רגעים אחרונים, שלפני הבאזר.

אני מציע שתסתכל גם כמה סרטונים ביוטיוב על MY PLAYER ואיך אנשים מסתכלים כדי לראות על מה הם מקבלים ניקוד.

אחרי שכצפוי הועפתי מהמחנה אימונים של הסלטיקס , הגעתי דווקא ללוס-אנג'לס דיפנדרס ב-NBDL.....

מה הקטע עם האימונים ? אחרי שפעם אחת עשיתי ברצף את כל 10 האימונים (DRILLS) שהוקצבו לי , אני לא יכול שוב להתאמן יותר...... ומן הסתם גם לא לשפר את התכונות שלי. מתישהו יתנו לי שוב להתאמן , או שסיימתי איתם לעונה הנוכחית.....? ומה נותנים לי אימונים הפתוחים עם הקבוצה (5X5) ? משנה משהו או לא לטרוח ?

האימונים נותנים לך לצבור נקודות ולהמיר את הנקודות לביצועים של השחקן.

הדרילז זה נטו נקודות בונוס.

במשחקים של הקבוצה שלך אתה צובר גם נקודות.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים