עבור לתוכן

NBA 2K10 - הדיון הרשמי

Featured Replies

פורסם

היי חבר'ה , בעייה דחופה וקריטית!!!

נראה לי שזה הבאג החמור ביותר שהיה לכם פה..... משום מה , כל פעם שאני מתחיל quick game , הקבוצה שלי עולה למגרש , אבל הקבוצה השנייה לא.....

מה שקורה, זה שהמשחק נתקע כאשר השופט נמצא , והשחקנים שלי מוכנים לטיפ-אוף , אבל כלום לא קורה..... :s07:

יש למישהו מושג ???

• תגובות 312
  • צפיות 44.1k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה

משתתפים בולטים בדיון

פורסם
  • מחבר

תמחוק את כל הקבצים של ה-SAVEים שלך ותנסה להפעיל מחדש.

פורסם

איפה הם נמצאים בדיוק? לא ראיתי איזו תיקייה או משהו....

פורסם
  • מחבר

C:\Users\mike\AppData\Roaming\2K Sports\NBA 2K10\Saves

ב-7

פורסם

אין לי תיקייה כזאת..... לא הספקתי כנראה לשמור משחקים או משהו אחר , כנראה שלא זו הבעייה.

פורסם
  • מחבר

יש לך וינדוס 7 או XP?..

חייבת להיות תיקייה בלי קשר אם שמרת או לא

פורסם

יש לי XP . והאמת שאין לי אף תיקייה , כל הקבצים נמצאים בתיקייה NBA 2K10 בלי תיקיות נוספות.....

פורסם

טוב , התקנת המשחק מחדש פתרה את הבעייה..... נקווה שלתמיד.

עוד קצת שאלות לחבר'ה הותיקים :

1. איך לעזעזל עושים דאנק במשחק הזה? אפילו כשיש לי שחקן לבד מתחת לסל , עם אני לוחץ על המקש של הזריקה (אני משחק עם מקלדת...) , הוא עולה לזריקה רגילה ולא לליי-אפ או לדאנק.....

2. איך מעבירים מהר את פסקי הזמן? כשיש פסק זמן ארוך , אני מנסה ללחוץ על כל הכפתורים , ואף אחד לא מעביר אותי בחזרה למשחק , אני חייב לשבת ולחכות שפסק הזמן ייגמר....

3. איך אפשר להגביר את קצב שרקיות העבירות? איך יכול להיות שבמשחק שלם של 5 דקות לרבע לא שרקו לאף עבירה של המחשב עליי , ואולי פעמיים שרקו לעבירה שלי. יש אפשרות להגדיר תדירות יותר נורמלית ?

4. פיק-אנד-רול : לא ראיתי ב-playbook שום תרגיל של פיק-אנד-רול. מישהו יודע איך אני עושה את זה?

תודה מראש...

פורסם
  • מחבר

בקשר ל1 ו-4 תעבור על האימונים.

בקשר ל2 - אני משחק עם גיימפאד וזה מעביר לי אותם. חייב להיות איזשהו כפתור במקלדת.. או שיכול להיות שזה באג נוסף.

בקשר ל3, באפשרויות המשחק יש לך סליידרים איתם אתה יכול לכוון כל אספקט במשחק.

פורסם

תודה על התשובות.

ניסיתי קצת עם האימונים , לא ראיתי שיש משהו בקשר לדאנק.... זה לא אמור להיות איזה מקש או משהו ?

יש פה עוד מישהו שמשחק עם מקלדת ויכול לעזור ?

פורסם

בשביל דאנק אתה צריך לרוץ לסל ואז ללחוץ על כפתור הקליעה.

ריצה + קליעה = לייאפ\דאנק.

פורסם

כן , זו הייתה השערת הייסוד שלי....... לא עובד , גם עם בראיינט במצב practice . הוא עולה למין ג'אמפ כזה מתחת לסל...

פורסם

אתה צריך ללחוץ על ריצה +קליעה +הכפתור איתו אתה עושה סיבוב (SPIN)

פורסם

מישהו יודע אם אפשר בכלל לבצע דאנק כשחקן עומד מתחת לסל?

כי למשל במציאות זה לא בעיה לשאקיל למשל לתת דאנק כשהוא לא בתנופה

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים