עבור לתוכן

דיון ראשי: ATi Radeon HD5000 VS nVIDIA GeForce GTX400

Featured Replies

פורסם

האנלוגיה בין כרטיסי מסך למכוניות היא נוחה ועוזרת להמחיש לא מעט נקודות, אם משתמשים בה נכון.

למה שנפסול אותה על השוואת פוטנציאל אורך חיים אפקטיבי ? - מכונית גם עולה הרבה יותר כסף מכ.מסך.

• תגובות 1.2k
  • צפיות 164.2k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה

משתתפים בולטים בדיון

פורסם

התחילו למכור 3DVISION KIT בKSP. מישהו יודע איפה מוכרים מסכים מתאימים או שאין עדיין בארץ ?

פורסם

התחילו למכור 3DVISION KIT בKSP. מישהו יודע איפה מוכרים מסכים מתאימים או שאין עדיין בארץ ?

יש את הקיט זה בזיגזג כבר לא מעט זמן...

פורסם
  • מחבר

בKSP הוא במחיר יחסית זול (890 ש''ח).

בכל אופן המסך הקלאסי לגיימר החסכן הוא ה2233RZ של סאמסונג.

אפשר למצוא אותו בקצת פחות מ1500 שקלים

פורסם

המסכים האילו שימושיים גם ללא 3DS... סוף להגבלת ה-60fps ב-LCD ;) כרטיסי מסך חזקים מקבלים משמעות חדשה.

פורסם

משהוא שמע משהוא לגבי 460GTX ? האם באמת יש מצב שבאוברקלוק פשוט הוא יגיעה ל 470GTX?

פורסם

רציתי לשאול, יש לי מסך 2343LG, יש מצב שעם הקיט הזה של NVIDIA אפשר להריץ תלת מימד על המחשב או שזה רק למסכים מיוחדים?

פורסם

3D VISION של אנווידיה עובד עם מסך שתומך בקצב רענון של 120HZ , אני לא חושב שיש לך טעם בקיט הזה אם המסך לא תומך ב120HZ (והוא לא אאל"ט)

פורסם

המסכים האילו שימושיים גם ללא 3DS... סוף להגבלת ה-60fps ב-LCD ;) כרטיסי מסך חזקים מקבלים משמעות חדשה.

חסרי שימוש, אתה לא מבחין בהבדל

פורסם
  • מחבר

שוב, בואו לא נכנס לדיונים על העין האנושית. איגור אם אתה אומר שאתה לא מבחין בהבדל אני מאמין לך, אם סינדרום יגיד שכן אני מאמין גם לו.

פורסם

חדשות בעברית אני קורא (אילו רק רציתה להבין אותי :facepalm:) אבל באנגלית לא כמו שמישהוא שם הגיב זה נשמע הזוי שכרטיס כל כך מסורס יגיע לרמה של 470 והשני שהגיב אמר משהוא לגבי זה שאומר לי שלא בדיוק לזה היתכוון הכתב! השאלה אם באתרים בח"ול מדברים על הכרטיס לטוב או לרע?

אני לא מבין כל כך אנגלית אבל אני בטוח שיש יותר מידע ברשת מאשר כאן עכשיו!

פורסם

שוב, בואו לא נכנס לדיונים על העין האנושית. איגור אם אתה אומר שאתה לא מבחין בהבדל אני מאמין לך, אם סינדרום יגיד שכן אני מאמין גם לו.

אני לא מתווכח על השפעות פסיכולוגיות על הבעלים. מבחינה פיזית עובדתית, אין הבדל.

פורסם
  • מחבר

מבחינה פיזית עובדתית מי שקובע זה מדענים שכבר הראו שהמח מזהה הבדל עד בסביבות ה100 פריימים לשניה :)

ובכל אופן, השפעה פסיכולוגית או לא, הבנאדם נהנה? יופי על זה הוא משלם כסף

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים