פורסם 2010 ביוני 3015 שנים האנלוגיה בין כרטיסי מסך למכוניות היא נוחה ועוזרת להמחיש לא מעט נקודות, אם משתמשים בה נכון.למה שנפסול אותה על השוואת פוטנציאל אורך חיים אפקטיבי ? - מכונית גם עולה הרבה יותר כסף מכ.מסך.
פורסם 2010 ביולי 115 שנים התחילו למכור 3DVISION KIT בKSP. מישהו יודע איפה מוכרים מסכים מתאימים או שאין עדיין בארץ ?
פורסם 2010 ביולי 115 שנים אפשר להעזר ברשימה הזאת (מסכים, טלויזיות ומקרנים תומכים)http://www.nvidia.com/object/3d-vision-requirements.html
פורסם 2010 ביולי 115 שנים התחילו למכור 3DVISION KIT בKSP. מישהו יודע איפה מוכרים מסכים מתאימים או שאין עדיין בארץ ?יש את הקיט זה בזיגזג כבר לא מעט זמן...
פורסם 2010 ביולי 115 שנים מחבר בKSP הוא במחיר יחסית זול (890 ש''ח).בכל אופן המסך הקלאסי לגיימר החסכן הוא ה2233RZ של סאמסונג.אפשר למצוא אותו בקצת פחות מ1500 שקלים
פורסם 2010 ביולי 115 שנים המסכים האילו שימושיים גם ללא 3DS... סוף להגבלת ה-60fps ב-LCD כרטיסי מסך חזקים מקבלים משמעות חדשה.
פורסם 2010 ביולי 115 שנים משהוא שמע משהוא לגבי 460GTX ? האם באמת יש מצב שבאוברקלוק פשוט הוא יגיעה ל 470GTX?
פורסם 2010 ביולי 115 שנים רציתי לשאול, יש לי מסך 2343LG, יש מצב שעם הקיט הזה של NVIDIA אפשר להריץ תלת מימד על המחשב או שזה רק למסכים מיוחדים?
פורסם 2010 ביולי 115 שנים 3D VISION של אנווידיה עובד עם מסך שתומך בקצב רענון של 120HZ , אני לא חושב שיש לך טעם בקיט הזה אם המסך לא תומך ב120HZ (והוא לא אאל"ט)
פורסם 2010 ביולי 115 שנים המסכים האילו שימושיים גם ללא 3DS... סוף להגבלת ה-60fps ב-LCD כרטיסי מסך חזקים מקבלים משמעות חדשה. חסרי שימוש, אתה לא מבחין בהבדל
פורסם 2010 ביולי 115 שנים מחבר שוב, בואו לא נכנס לדיונים על העין האנושית. איגור אם אתה אומר שאתה לא מבחין בהבדל אני מאמין לך, אם סינדרום יגיד שכן אני מאמין גם לו.
פורסם 2010 ביולי 115 שנים חדשות בעברית אני קורא (אילו רק רציתה להבין אותי ) אבל באנגלית לא כמו שמישהוא שם הגיב זה נשמע הזוי שכרטיס כל כך מסורס יגיע לרמה של 470 והשני שהגיב אמר משהוא לגבי זה שאומר לי שלא בדיוק לזה היתכוון הכתב! השאלה אם באתרים בח"ול מדברים על הכרטיס לטוב או לרע? אני לא מבין כל כך אנגלית אבל אני בטוח שיש יותר מידע ברשת מאשר כאן עכשיו!
פורסם 2010 ביולי 115 שנים שוב, בואו לא נכנס לדיונים על העין האנושית. איגור אם אתה אומר שאתה לא מבחין בהבדל אני מאמין לך, אם סינדרום יגיד שכן אני מאמין גם לו.אני לא מתווכח על השפעות פסיכולוגיות על הבעלים. מבחינה פיזית עובדתית, אין הבדל.
פורסם 2010 ביולי 115 שנים מחבר מבחינה פיזית עובדתית מי שקובע זה מדענים שכבר הראו שהמח מזהה הבדל עד בסביבות ה100 פריימים לשניה ובכל אופן, השפעה פסיכולוגית או לא, הבנאדם נהנה? יופי על זה הוא משלם כסף
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.