פורסם 2009 באוקטובר 2716 שנים אפילו לא דיגדג אצלי...יש לנו (כמעט) אותה מערכת, קשה לי להאמין שהפעלת פיזיקס מעל LOW.
פורסם 2009 באוקטובר 2716 שנים הפיזיקס חיסל את הI7 שלי במשחק - לא היה ניתן לשחק נורמלי.מה אתה מדבר? אני עם המפרט בצד משחק עם PHYSX+1920X1080+X16AA חלק 60 FPS.
פורסם 2009 באוקטובר 2716 שנים חשבת לרגע על זה שיש לך כרטיס מסך של NVIDIA עריכה: עכשיו אי רואה שגם לXTAZY יש כרטיס מסך של NVIDIA. הנקודה של השואל היתה איך I7 ירנדר לבד את הפיזיקה ללא עזרה של חומרה מתאימה (כרטיסי מסך של NVIDIA מעל 8400)
פורסם 2009 באוקטובר 2716 שנים חשבת לרגע על זה שיש לך כרטיס מסך של NVIDIA עריכה: עכשיו אי רואה שגם לXTAZY יש כרטיס מסך של NVIDIA. הנקודה של השואל היתה איך I7 ירנדר לבד את הפיזיקה ללא עזרה של חומרה מתאימה (כרטיסי מסך של NVIDIA מעל 8400) בגלל זה בעלי כרטיסי ATI לא מפעילים PHYSX
פורסם 2009 באוקטובר 2716 שנים נעשה את זה לאט לאט כדי שתבין - זוהי השאלה ששאל הבחור:סתם מתוך סקרנות אם יש מעבד תותח כמו I7 אז הוא יכול להריץ את כל הפיזיקס בעצמו בדיוק כמו שהיה רץ בנבידיה או שהפיזיקס הוא יעודי לאנבידיה ומחשבים בלי תמיד יפספסו את התוספות שלו?(מינוריות ככל שתהיינה[br]פורסם בתאריך: 27.10.2009 בשעה 19:31:20)?וזו התשובה שעניתי לו:הפיזיקס חיסל את הI7 שלי במשחק - לא היה ניתן לשחק נורמלי.משום מה אתה וXTAZY החלטתם לענות למרות שיש לכם כרטיסי מסך של NVIDIA והוא שאל על חישוב הפיזיקה ע"י המעבד לבעליכרטיסי ATI (שכאמור, עניתי לו שזה לא עובד טוב).
פורסם 2009 באוקטובר 2716 שנים כנראה שלא שמת לב שכן עניתי על זה:הפעלת הפיזיקס במשחק תלויה אך ורק בהימצאות כרטיס תומך , בלי כרטיס כזה האופציה לא זמינה באפשרויות וגם אם כן היא פשוט לא תפעל (לפי מה שאני יודע)הקרטועים שהוא חווה זה בגלל שהמעבד לא מסוגל לעמוד בכמות החישובים האלו.
פורסם 2009 באוקטובר 2716 שנים אה כן ואתם לא שמתם לב ש..נו טוב האמת שאין לי משהו חכם לומר..אתם יכולים להמשיך
פורסם 2009 באוקטובר 2716 שנים אני יפשט את העניין הזה ל 3 עובדות מסכמות:* ה-Retail משתמש בחישובי PhysX בסיסיים שנועדו לרוץ על המעבד (כמו הגלימה, ragdolls וכו')* פאץ' 1.1 מוסיף עוד תוכן PhysX (בדים, ניירות\עלים, ניצוצות, רצפות\קירות שבירים, עשן\ערפל וכו') שיועדו לרוץ על הכרטיס מסך (חלק מהתוכן יופעל ב-MEDIUM, כל התוכן יופעל ב-HIGH. ב-LOW אין שום שינוי מה-retail לפאץ').* אם בוחרים ברמה גבוהה יותר מ-LOW ללא כרטיס אנוידיה מסדרה 8 ומעלה - כל העומס יפול על המעבד ויגרום להאטה רצינית, גם I7 יחנק.
פורסם 2009 באוקטובר 2716 שנים או זאת התשטבה שרציתי. כנראה עומד בפנינו סוג של גאון חולני[br]פורסם בתאריך: 27.10.2009 בשעה 23:39:17 מישהו יודע איך לתרגם "sick mastermind?"
פורסם 2009 באוקטובר 2716 שנים האמת שאין לי משהו חכם לומר..היית צריך לעצור פה.קיבלת תשובה יפה ומפורטת לשאלה שלך. עכשיו תפסיק להספים את הדיון.
פורסם 2009 באוקטובר 3016 שנים מישהו פה יכול להזכיר לי אחרי שמפילים מישהו לריצפה איך הורגים אותו במכה אחד? תודה
פורסם 2009 בנובמבר 416 שנים רק עכשיו התחלתי לשחק.יש אפשרות שAA יהיה חלק יותר? כי הוא על הפנים במחשחק הזה.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.