עבור לתוכן

Batman: Arkham Asylum - הדיון הראשי

Featured Replies

פורסם

הלייב הוא בשביל צבירת אצ'יבמנטס וLEADERBOARDS לצ'לנגים במשחק.

FOGRID,אני יכול כמעט לחתום לך,שאם יהיה המשך למשחק-סביר מאוד שיהיה לו גם מולטי..למרות שזה נשמע מוזר ו"מה כבר אפשר לעשות שם",למשחקים בלי מולטי כלל קשה מאוד להצליח בשוק היום(AA הוא בהחלט יוצא דופן),ובגלל זה אפילו משחקים שכביכול לא מתאימים כלל למולטי(ביושוק 2,MGS 4 ואפילו GTA4-כולם משחקים מסדרות שמתבססות על חווית סינגל פלייר חדשנית ו"חזקה")-מתאמצים,מעוותים את המשחקיות והרעיון הכללי של המשחק-ומוסיפים מולטי..

• תגובות 299
  • צפיות 35.9k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה

משתתפים בולטים בדיון

פורסם

אני נתקעתי במשחק. איך אני מוריד את הנבשרת על הזכוכית הרצפה כדי לשחרר את השבויים?

פורסם

אני נתקעתי במשחק. איך אני מוריד את הנבשרת על הזכוכית הרצפה כדי לשחרר את השבויים?

Batrang

פורסם
  • מחבר

עולים לקומה הכי גבוהה ומשם תסתדר לבד...

פורסם

ולהוסיף לדבריו של סיימון:

אתה צריך למצוא את הדרך בתעלות אוויר לקומה העליונה ומשם להוריד את הנברשת עם הBATRANG

פורסם

כשאמרתי שבאטמן צריך להיות בסגנון GTA לא התכוונתי שיהיה בידיוק באותו הגודל.

הערים ב-GTA הם בהחלט ענקיים, ומן הסתם לא צריך את כל הגודל שלהם למשחק כמו באטמן. צריך עיר אחת בגודל בינוני-גוטהם, ולא מספר ערים כמו ב-GTA.

פורסם

אני מנסה להשיג את כל האתגרים....

בשביל אחד מהם אני צריך למצוא את מס' 28:

http://guides.ign.com/guides/14273491/page_82.html

איפה הוא נמצא? אני לא מצליח למצוא את האיזור שלו... מישהו יכול להנחות אותי במדויק/להראות לי מפה עם סימון שלו?

פורסם

100 שקל באיביי? אררררררג! כמעט פשטתי רגל בשביל המשחק הזה!

אמנם זה המשחק החדש היחידי שקניתי השנה אבל עדיין...

פורסם

אני מנסה להשיג את כל האתגרים....

בשביל אחד מהם אני צריך למצוא את מס' 28:

http://guides.ign.com/guides/14273491/page_82.html

איפה הוא נמצא? אני לא מצליח למצוא את האיזור שלו... מישהו יכול להנחות אותי במדויק/להראות לי מפה עם סימון שלו?

שאתה מגיע אל המקום, במסדרון בצד ימין למעלה יש נקודה חלשה בקיר.

אתה צריך את ה-Ultra Batclaw כדי להוריד את הקיר הזה, וזהו.

פורסם

משהו יודע מה עושים ב-69% אחרי שאתה מנצח את הג'וקר בסוף שהוא מוטציה ענקית כזאת ואתה הורג אותו? כי זה נראה כאילו סיימתי ת'משחק אבל לא הגעתי ל-100%.

פורסם

כדי להגיע ל100% (כמו שנרשם פה מס' פעמים) אתה צריך להשיג את כל ההקלטות,לפתור את כל החידות,להשיג את כל הגביעים של הרידלר ואת כל לוחות האבן של אמאדאוס ארקהם.

פורסם

משהו יודע מה עושים ב-69% אחרי שאתה מנצח את הג'וקר בסוף שהוא מוטציה ענקית כזאת ואתה הורג אותו? כי זה נראה כאילו סיימתי ת'משחק אבל לא הגעתי ל-100%.

פעם הבאה תתן אזהרת ספויילר ותצבע את הטקסט בצבע בהיר. יש אנשים שלא שיחקו במשחק וגולשים בפורום הזה

פורסם

צודק, גם אני לא רציתי לדעת את זה וקראתי (למרות שזה די צפוי...).

ערכתי לו את ההודעה.

פורסם

שאלה בקשר לפיזיקס במשחק.

התקנתי את העידכון האחרון שמוסיף פיסיקס הפעלתי אותו ואני פשוט לא שם לב להבדל של אם או בלי פיזיקס.

יש לי כרטיס מסך 260GTX.

איזה הבדלים אני אמרו לראות במצב פיסיקס מופעל?

?

פורסם

^^

יש הבדלים קטנים , בתנועה של הגלימה , ובאפקטים האחרים.

זה כמעט לא מורגש , בשביל לראות אותם באופן מלא צריך כרטיס בנפרד שיעשה את החישובים הפיזיקליים (זה רשום כשאתה מסמן את הרמה הגבוהה ביותר של הפיזיקס במשחק).

כמובן שזה מיותר לחלוטין.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים