פורסם 2002 בפברואר 2723 שנים נאפי - את פצצה! (אני מקווה שחבר שלך לא יכעס - אם הוא קורא את זה אז שיתנחם בזה שאני לא ממש מכיר אותך) מאשר + שנינו ביחד גומרים על החבר? יש את איגור יוסי דודי בני ועוד כמה פוטנציות שיעזרו לחבר איגור, כבר אמרתי לך שאני מאוד אוהת אותך? (בטח שכן, המון פעמים....אז הנה עוד פעם)...
פורסם 2002 בפברואר 2723 שנים מכיוון שרוב המשתתפים כאן הם תלמידים בחטיבה או תיכון אז המפגשים נערכים כשיש חופש (כנראה שצריך בשביל זה חופש שהוא לא בשבת כי אנשים מגיעים למפגש בתחבורה ציבורית).תהיה בהאזנה לאתר אם מעניין אותך להשתתף. כרגע יש דיבורים על פסח (הגיוני, יש חופש ארוך..).
פורסם 2002 בפברואר 2823 שנים קיסריה? אתה מדמיין?מעולם לא היה מפגש של קהילת החומרה בארץ בקיסריה.. היה לפגש של לקוחות חנות מסויימת, זה משהו אחר..המפגש הראשון היה בת"א (אחרי שבהתחלה חשבנו על לעשות אותו בנתניה..)המפגש השני היה בחיפההמפגש השלישי היה שוב בת"א...
פורסם 2002 בפברואר 2823 שנים כן הראשון היה של פי סי פרו בעזריאלי השני היה של חנות מסויימת השלישי בחיפה והרביעי מה שהיה עכשיו בעזריאלי
פורסם 2002 בפברואר 2823 שנים גרר... רק עכשיו סיימתי לקרוא את ה13 עמודים של הת'רד הזה... לפי מה שהבנתי הפסדתי הרבה
פורסם 2002 בפברואר 2823 שנים גרר... רק עכשיו סיימתי לקרוא את ה13 עמודים של הת'רד הזה... לפי מה שהבנתי הפסדתי הרבה היה מאד נחמד, אבל יש בפסח מסיבת רשת וזה לא עוד הרבה זמן.
פורסם 2002 בפברואר 2823 שנים גרר... רק עכשיו סיימתי לקרוא את ה13 עמודים של הת'רד הזה... לפי מה שהבנתי הפסדתי הרבה היה מאד נחמד, אבל יש בפסח מסיבת רשת וזה לא עוד הרבה זמן. ואז אני נאף וג'וזף נראה לכם מה זה!!!! נאפי - את פצצה! (אני מקווה שחבר שלך לא יכעס - אם הוא קורא את זה אז שיתנחם בזה שאני לא ממש מכיר אותך) מאשר + שנינו ביחד גומרים על החבר? יש את איגור יוסי דודי בני ועוד כמה פוטנציות שיעזרו לחבר איגור, כבר אמרתי לך שאני מאוד אוהת אותך? (בטח שכן, המון פעמים....אז הנה עוד פעם)... חולה עליך ובגללך והנה חיבוק גדול גדול כמו שהבטחתי
פורסם 2002 בפברואר 2823 שנים ואז אני נאף וג'וזף נראה לכם מה זה!!!!את זה אנחנו עוד נראה. :AR15:אתה מדבר פה עם שחקן מגיל שלוש.
פורסם 2002 בפברואר 2823 שנים ואז אני נאף וג'וזף נראה לכם מה זה!!!!את זה אנחנו עוד נראה. :AR15:אתה מדבר פה עם שחקן מגיל שלוש.סכתין כבר 117 שנה אתה משחק מה?סמוך עלינו!אני ויוסי צוות לא מנוצח ונאף......יש לה אוחישלינג מזל שיחקנו כדור רגל היא במזל הביאה גול וחסמה אחד אחר....
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.