עבור לתוכן

דיון מקדים - GeForce GTX400 VS Radeon HD5000 , החברות שולפות את הנשקים.

Featured Replies

פורסם

אני הזהרתי ואתם לא הקשבתם!

™Igrosh, יש לך אזהרה שלישית על ספאם והועברת לטיפול אחראי הפורומים.

• תגובות 2k
  • צפיות 184.7k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה

משתתפים בולטים בדיון

פורסם

אנשים פה חולי נפש אמיתיים, אני לא מבין בשביל מה לשדרג כרטיסי מסך כמו GTX275 או 4870 רק בשביל להינות עוד טיפה במשחקים, להוציא כל כך הרבה כסף על משחק שאתה מסיים אחרי כמה ימים ושכומבן לא יטרום לך שום דבר בחיים, אני מצטער שקניתי את המערכת שלי לא מזמן, משחק פה ושם וזהו, אם רק הייתי יכול להחזיר את הזמן אחורה ולא לרוץ לקנות מחשב ל"משחקים" כמו ילד מפגר הייתי עושה את זה בכיף

פורסם

סתם , השידרוג (אם יהיה) יהיה אך ורק בגלל הDX11 ויתרונותיו (כשיגיעו מתישהו) .

ככול שאני חושב על זה לעומק , השידרוג יהיה רק כשתהיה סיבה ממשית לעבור לDX11...

שוב , השדרוג יגיע כשיהיה צורך אמיתי בDX11...

אם התכוונת אלי בתור "בעלי 275" אז כבר רשמתי שאני חולה נפש ( :lol: - אבל בצחוק)

שים לב למה שהדגשתי...

פורסם

שמע, אל תידחף לאנשים לכיס ולהחלטות, אני אישית לא משדרג כי אני לא רואה טעם נכוטן להיום, אבל גם אם כן הייתי מחליט לשדרג כסף שלי, בחירה שלי החלטה שלי די פשוט, לא?

פורסם

אנשים פה חולי נפש אמיתיים, אני לא מבין בשביל מה לשדרג כרטיסי מסך כמו GTX275 או 4870 רק בשביל להינות עוד טיפה במשחקים, להוציא כל כך הרבה כסף על משחק שאתה מסיים אחרי כמה ימים ושכומבן לא יטרום לך שום דבר בחיים

יש אנשים שזה התחביב שלהם להחליף כל שני וחמישי מעבד וכרטיס מסך.

זה הכסף שלהם, הם נהנים מזה אז למה לא.

---

את המחשב שלי רכשתי לפני מעל שנה, כל עוד הוא מריץ הכל על מקסימום אני לא רואה טעם או צורך לשדרג.

ובקשר ל-DX11, כשאני אראה את זה אני אאמין.

כי בינתיים רובנו עדיין על DX9.

פורסם

למי שכבר יודע ולמי שלא, השקת ליבות הפרמי נדחתה פעם נוספת והפעם לתאריך כואב של אפריל 2010.

מידע נוסף אפשר לקרוא במקורות החדשות וגם פה

http://www.legitreviews.com/news/6773/

פורסם

עכשיו קראתי את הכתבה שHWzone פירסמו על הכרטיס החדש, 5970, ואני חייב לשאול - רק אני חושב שהם אידיוטים?

ATI נסחפת עם עצמה, יש לה עכשיו יתרון בשוק עם שני כרטיסים חזקים (5870/5850) שבוא נודה גם הם מיועדים כרגע לשוק הגבוה בעקבות המחיר הגבוה שלהם והביצועים החזקים שלהם שאף אחד מאיתנו לא צריך אפילו, רובנו מסתדרים יפה מאוד עם הכרטיס 4870 שלא מאכזב כלל. למה לרוץ להוציא עוד כרטיס? ועוד כזה כרטיס (שלא יכנס למארזים שלנו), לאן ATI ממהרים?

ניוודה עדיין לא השיקה אפילו לא כרטיס אחד, ATI צריכים בנתיים לתת לשוק להנות מהשלל הנוכחי שהיא מפיצה ואז כשניוואדה ישיקו את הכרטיסים שלהם - אז ATI צריכים להוציא את הכרטיס "השולט" שזה כמובן ה5970.

אבל חבל שהם כאלה אידיוטים.

פורסם

אחינו, הוא רק הוכרז, ביננו, חברה עם מחזור כספי כמו AMD מעסיקה מספיק כלכלנים ואנליסטים (כלכליים וטכנולוגיים) שיעזרו לקברניטים לעשות את ההחלטות הנכונות...

מה שרואים מכאן לא רואים משם... או ליתר דיוק מה שרואים משם לא רואים מכאן.

פורסם

אני דווקא חושב שזה סבבה הזדמנות מצויינת לAMD להרוויח כי אין להם תחרות כרגע אז הם מתמחרים גבוהה

פורסם

HD5850 CFX עדיף על הכרטיס הזה מכל בחינה אפשרית שאני יכול לחשוב עליה

מלבד העובדה שכמובן צריך לוח אם תומך.

פורסם

הם לא באמת במלאי אלא רק זמינים להזמנה מוקדמת, נכון?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים