עבור לתוכן

דיון מקדים - GeForce GTX400 VS Radeon HD5000 , החברות שולפות את הנשקים.

Featured Replies

פורסם

אין בכלל ביקורת באתר של Hexus...זה זיוף...

• תגובות 2k
  • צפיות 185.5k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה

משתתפים בולטים בדיון

פורסם

מישהו מבטיח לכם שהדבר הזה בכלל אמין? אני לא מבין למה אתם ממשיכים לדוג סקירות ממקומות תמוהים....

^

יש בזה משהו (מקווה לפחות)

צריך לחכות לביקורות אמינות במאה אחוז כגון XbitLabs , Hardware canucks , AnandTech , guru3d , pc games hardware

פורסם

פששש צורך המון אבל המון חשמל!!

אגב באותו אתר תראו מבחן של המשחק DIRT2 ו-BF אפילו 5870 יותר חזק מ-480 ברזולוציה אולטרה גבוהה+AA זה פשוט מדהים[br]פורסם בתאריך: 26.03.2010 בשעה 22:09:16

הינה בבקשה בהשקה של פרמי עכשיו גם חברת ATI תומכת במצב 3DVISION

http://www.xbitlabs.com/news/video/display/20100324235120_ATI_Radeon_Finally_Supports_Stereoscopic_3D_Output.html

בעיה קטנה אחת את התמיכה נותנת חברת צד שלישי שתומכת בזה דרך תכנה שעולה עוד כסף...

פורסם

So 10% in average lead over 5870. That's pathetic for a chip with 50% more transistors, consuming approx 30% more energy and which will arrive 7~8 months latter.

nVidia failed as much as ATi did with R600. MR. WhoopAss-can-opener has a lot of homeworks to do

פורסם

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

basew.jpg

פורסם

ROTFLMAO :lol: :lol: :lol:

פורסם

מילא זה צורך 50 אחוז יותר חשמל,מילא זה הגיע 7-8 חודש אחרי 5870,

אבל הכרטיס פאקינג מגיע ל100 מעלות צלזיוס בעומס כבד!!!!! מי המשוגע שיעשה לו OC<?

זאת פצצת זמן שהולכת להשרף באישזהו שלב לא ידוע מתי אבל זה בוודאות ישרף

פורסם

אלי, הזמנת תחנת כוח עם שני ה 480 פשע-רשע ש'ך?

פורסם

נחנקתי מהתמונה. :lol: :lol: :lol:

פורסם

פשע או לא פשע אני לא קונה ati יותר ,אני שמח שהזמנתי , מי שקונה כרטיסים כאלו לי אישית לא איכפת מצריכת חשמל לגבי פליטת חום אפשר יהיה לדאוג לקירור אחר או אפילו קירור מים , לא סתם קניתי ספק של 1kw לגבי כל השאר זה כבר שטויות

פורסם

פשע או לא פשע אני לא קונה ati יותר ,אני שמח שהזמנתי , מי שקונה כרטיסים כאלו לי אישית לא איכפת מצריכת חשמל לגבי פליטת חום אפשר יהיה לדאוג לקירור אחר או אפילו קירור מים , לא סתם קניתי ספק של 1kw לגבי כל השאר זה כבר שטויות

תהנה מארוחת הבוקר החמה שתוכל להכין על המארז שלך.

פורסם

כבר אניתי לך למה יש לי שגיאות כתיב , לא מבין מה אתה מקנאה קנית את שלך , תתקדם

Nvidia GTX 480 - DirectX 11 Water Tesselation HD

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים