עבור לתוכן

דיון מקדים - GeForce GTX400 VS Radeon HD5000 , החברות שולפות את הנשקים.

Featured Replies

פורסם

אם הוא טוב יותר ב-20% FPS או לא אנחנו נדע בקרוב, אבל מי שמתעלם מהערך המוסף שהכרטיסים האילו יביאו איתם,

אני יכול לומר לו כבר עכשיו - חבל על הכסף שלך, קנה ATI.

• תגובות 2k
  • צפיות 185.5k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה

משתתפים בולטים בדיון

פורסם

אומנם יש ערך מוסף , השאלה היא עד כמה הוא רלוונטי לרוב רובם המוחלט של הצרכנים ואני דווקא לא מדבר על פיזיקס אלא על שאר הדברים...

פורסם

אני סקרן לראות כיצד ה FERMI יתמודד עם היכולת להחליק את הקצוות המשוננים של ההצללות, נושא בו כלל הכרטיסים לא ממש מטפלים נכון להיום.

אתה יכול לאפשר A.A X16, אבל ההצללות עדיין ייראו רע.

אם הוא יספק ביצועים זהים ל 5870 בשילוב יכולות ההחלקה הנ"ל, מבחינתי הוא עשה את שלו.

פורסם

היתרון של nvidia זה - openGL , ל - ATi אין כרגע

אבל העניין הוא שה - openCL, HTML5 ומכוון שאפל וגוגל תומכות בהם

בנוסף לזה שתי החברות תומכות ב - DX11 direct compute כך שהמצב די מעניין, לדעתי האישית ל- nvidia אין יתרון לרוב רובם של המשתמשים

פורסם

תרעננו את זכרוני בבקשה

מתי אמרו שיוציאו את החדשים?

פורסם

ההשקה ב26.3 אאל"ט...

פורסם

מאיפה הזמנת ? יש לי הרגשה שעקצו אותך חזק.

מי מזמין לפני שיש מחירים רשמיים :screwy:

פורסם

מי מזמין אחרי שאנווידיה הודיעה שכל האתרים שמתיימרים למכור את הפרמי לא יודעים בכלל על מה הם מדברים?

פורסם

לא עקצו אף אחד דיברתי איתם בטלפון הם אמרו שהכרטיסים יהיו בתחילת אפריל , נכון לעכשיו המחיר אצלהם 599$

הם אמרו לי ברגע שהם ידעו את המחיר הסופי כמובן של נוידיה הם ישלחו לי חשבונית עדיין חשבוני לא חוייב , sabrepc

פורסם

איזה כיף לך אלי הזמנת מוצר שעולה 2400 שקלים ולא ראה בינתיים אור יום, מוצר שחוץ מPCB וקירור עליו אתה לא יודע מה תקבל, בטח לא באופן ברור כיום, תתחדש.

:screwy:

תשאל את עצמך אם שווה להוציא 2400 שקלים למוצר שאין לך מושג לגביו אלי... רק כי אתה אוהב את החברה ומאמין במוצרים שלה.

פורסם

^ 2300 :P

מילא ה-preorder, אבל מחנות מפוקפקת, עלויות משלוח וכו' \ אחריות בחו"ל, זה עלול לצאת יקר יותר מבארץ.

פורסם

כנראה לא הבנתם (אני באמת לא יודע מה הגילאים של הפורום הזה רק לצורך הגדרה) כמו שאמרתי קודם הזמנתי sli ,חבריה כל השאר הדברים פשוט מיותר , זה תחביב כמו שכל אחד משקיע במשהו לא יפרט יותר עוד משהו קטן כנראה עוד דחייה נוספת קטנה

http://www.shanebaxtor.com/2010/03/16/gtx-400-series-date-pushed-back/

פורסם

מה לגבי המכס שאתה עלול לשלם, ברגע שהמוצר יישלח לארץ ??

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים