פורסם 2009 בספטמבר 516 שנים שלום רב יש להורים שלי מחשב P4 עם הלוח שציינתי למעלה כבר זמן רב שהמחשב עושה בעיות בעצם קורס בכמה אפשרויות קופא וצריך לכבות אותו המסך נהפך לשחור ולא רואים כלום ואני חייב לכבות אותו גם אח"כ לאחר שהמחשב עולה לא רואים כלום אבל שומעים שווינדוס עלה מספר פעמים עד שמועיל בטובו לעלות רגיל החלפתי למערכת הפעלה לינוקס וגם שם אותם בעיות לכן שללתי תוכנה החנות בדקה את המחשב והחליפו זיכרון וכרטיס מסך (על אף התנגדותי להשקיע כל עוד לא בטוחים מה הבעיה) ומשום מה בחנות טענו שאין בעיה והריצו בדיקות רבות לאחר זמן קצר שוב המחשב חזר לסורו וחנות אחרת שבדקה (ללא עלות) טענה שהריצו את המחשב שבוע ולא הייתה שום בעיה והפלא ופלא שוב אתמול קרס המחשב בדיוק באותו אופן אני חושב שזה לוח אם המסך הינו עדיין CRT MAG הרצתי בדיקת טמפ בד"כ המעבד והלוח היו באיזור ה 35-45 די סביר האם באמת לוח האם פגום או אולי משהו אחר ? לשימושים שלהם הוא הספיק בהחלט אבל ככה אי אפשר להמשיך
פורסם 2009 בספטמבר 516 שנים האם יש לך אפשרות להחליף ספק כוח לצורך בדיקה?האם כרגע מותקן במחשב ספק הכוח איתו הוא הגיע? אם כן, האם אתה יודע מה דגם הספק?כשהמחשב קורס, עולה הודעת שגיאה מסוימת? ואיך מתבטאת הקריסה? ריסטרט או שפשוט מסך כחול?מלבד הקפיאות שמקורן יכול להיות בזיכרון או התנגשות חומרה אחרת, שאר הסממנים מזכירים לי בעיות שאופינות לספק כוח שאינו מספיק/תקול.
פורסם 2009 בספטמבר 516 שנים מחבר אין שום הודעה לצערי ממש כלום - הקריסה היא המוניטור מתנתק כאילו המסך לא מקבל תמונה מהמחשב או שקופא עד שאני מכבה אותו הספק הגיע מקורי עם המחשב אבדוק את המספר לצרכי בדיקה ואולי אחליף על אף שבבדיקות תוכנה המתח היה יציב במערכת לאחר הקריסה אין באפשרותי לדעת אח"כ כאשר המחשב עולה (עד שהוא עולה לאחר מספר נסיונות) כאילו כלום לא היה מקווה שעזרתי דגם אבדוק אח"כ ???יש אפשרות לראות לוג של הבעיות ? בלינוקס או וינדוס ?
פורסם 2009 בספטמבר 516 שנים אם מדובר בספק גנרי מומלץ מאוד להחליפו גם בלי קשר לתקלה.משילובשל המידע הקודם עם המידע הנוסף שתארת בפוסט האחרון סביר מאוד להניח שהבעיה היא המסך עצמו ולא רכיב כלשהו במחשב, כמו שהציע Ivan. המסך הוא זה שכבה וקופא ולא המחשב (אני הבנתי בהתחלה שמדובר בקריסה או קפיאה של מערכת ההפעלה), מערכת ההפעלה עולה אך אתה לא מקבל תמונה, ובכל החנויות הכל עבד כמו שצריך. כרגע הכל מצביע על מסך תקול ולא מחשב. לפני החלפת ספק ושאר בדיקות, הייתי פשוט מנסה לבדוק עם מסך אחר.ב-Windows אפשר להשתמש ב-Event viewer כדי לצפות באירועים (כולל קריסות וכו'), אבל לא חושב שתמצא שם משהו בגלל שלמיטב הבנתי לא מערכת ההפעלה היא זאת שקורסת או מציגה הודעות שגיאה, אלא פשוט המסך הוא זה שכבה בעוד שהמערכת עצמה ממשיכה לעבוד בצורה תקינה.
פורסם 2009 בספטמבר 516 שנים מחבר תודה שלב א' יהיה מחר החלפת מסך (יש אחד ישן במחסן) ונראה האם הבעיות ממשיכות שלב ב' האם ישנה דרך לבדוק פעילות ספק לעקוב אחר ביצועיו ? :s05:
פורסם 2009 בספטמבר 516 שנים אין דרך לעקוב אחר הספק. אם מדובר ספק גנרי (כמו אלה שמגיעים עם המארז הפשוט של המחשב כשקונים מחשב) אז בכל מקרה כדאי להחליפו. למה? בגלל שהספקים האלה הם לא איכותיים בלשון המעטה. לא מספקים מתח יציב, הנתונים שעליהם בדרך כלל לא מדוייקים ואיכות ה בנייה שלהם ירודה (ולכן הם גם מאוד מאוד זולים). ספק גנרי עלול גם להישרף יום אחד ולקחת איתו את לוח האם ועוד רכיבים. ספק איכותי יותר (שלא בהכרח הרבה יותר יקר עלול גם הוא להישרף אבל הסיכוי שיפגע בחלקים אחרים הוא הרבה יותר נמוך).אגב, האם במקרה המסך מחובר לספק המחשב (לחיבור בספק שנמצא מעל או מתחת לחיבור כבל החשמל של המחשב) או שהוא מחובר ישירות לשקע החשמל בקיר?
פורסם 2009 בספטמבר 516 שנים מחבר המסך מחובר לחשמל בקיר לא למחשב ! הפחד שלי הוא לרכוש ספק ולגלות לאחר כמה ימים עד שבועות שהבעיה הייתה במקום אחר
פורסם 2009 בספטמבר 516 שנים קודם כל ספק זה לא משהו יקר. ושנית, אל תחליף ספק, קודם תבדוק עם מסך אחר.ההמלצה להחלפת ספק שנתתי היא לא כדי לפתור את הבעיה הספציפית הזאת (שאנחנו עוד לא יודעים בוודאות מה מקורה) אלא המלצה כללית לשמירה על חייהם של רכיבי המחשב.
פורסם 2009 בספטמבר 616 שנים מחבר שלום שוב החלפתי מסך והתקלה המשיכה ככה שאני שולל את בעיית המסך אבל להפתעתי הטובה כאשר עלה בפעם האחרונה המחשב הוא הציג לי את התקלה או תוצאות התקלה שהייתה אני מקווה שהעתקתי נכון error bccode:100000ea bcp1:86446bd8 bcp2:86415008 bcp3:f7c65cbc bcp4:00000001 OFVer:5_1_2600 fp:3_0 product:256_1 מה זה אומר ? לאיזה כיוון להתכוונן הפעם? כמו כן האם מודם יכול לעשות בעיות גם ?
פורסם 2009 בספטמבר 616 שנים מחבר איך לעבוד מול הBIOS לא יודע ?ככה כתוב פיזית על הספק GIRO מודל 500APX INPUT 12V 28A MAX+5V 38AMP MAX+3.3V 30AMP MAX-5V 0.5A MAX -12V 1.0A MAX+5V SB -2.0A MAX60KHZ+3.3V 30A maxעזרתי ?נכנסתי ל Power managementמה עכשיו?
פורסם 2009 בספטמבר 616 שנים מחבר האם יהיה כתוב אצלי גם PC HEALTH ? או משהו אחר ? אולי אני דביל אבל לא רואה
פורסם 2009 בספטמבר 616 שנים מחבר מה להעלות את העמוד הראשי של ה ביוס ?את POWER MANAGEMENT ? או אחרים ?
פורסם 2009 בספטמבר 616 שנים שגיאה שקיבלתה - בעיה בדרייבר שנתקע.THREAD_STUCK_IN_DEVICE_DRIVERכדאי לעשות ניתוח של דאמפ למצוא איזה דרייבראבל זה שגיאה + מסך שחור אולי = כ מסף/דרייבר שלו. לנסות לעדכן דרייבר של כרטיס מסך.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.