עבור לתוכן

הטרדות טלפוניות, איך אפשר להילחם בזה?

Featured Replies

פורסם

א. מי אמר לך שלא?

ב. סביר להניח שהם משקיעים את המשאבים שלהם לפי סיכויי הצלחה. ומבחינתם, כאשר מישהו לא משוייך כרגע לאף ספקית שירות (yes/hot), קיים סיכוי גבוה יותר לצרף אותו אליהם מאשר מישהו שכבר נמצא (וכנראה בהתחייבות) אצל ספקית השירות המתחרה.

את הסיפור המצוץ מהאצבע של "אין לי טלוויזיה תעזבו אותי" הם מין הסתם לא קונים.

אין להם פרמטר כזה במערכת, אתה יכול לספר את זה עד מחר - גם אם הנציג יאמין לך זה לא ישפיע על כלום.

• תגובות 53
  • צפיות 9.1k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

אז איך (לדוגמא...) הוט לא מתקשרים באופן\תדירות כזאת ללקוחות יס??...

בטח שכן, להגיד לך כמה פעמים אני בתור מנוי הוט מקבל שיחות מיס, וכמה פעמים שכן שלי בתור מנוי יס מקבל שיחות מהוט?

זה כבר הפך לנושא בדיחה כל פעם שאנחנו עוברים אחד ליד השני.

פורסם

אולי בגלל שאני קיבוצניק ויש לנו מן "עיסקי" אז לא מדברים איתנו בכלל.... מצויין!...

סליחה על השטויות...

פורסם

אני לא מבין מה הבעיה, פעם הבאה שייתקשרו תגיד להם שאתה מנוי כבר והם ישנו את הסטטוס שלך שם.

• 3 שנים מאוחר יותר...
פורסם

שלום חברים יקרים

מזה שבוע אני מקבל הטרדות טלפוניות הן לבית והן לנייד מעבר לקו אני שומע קולות של פקס

ההטרדות מגיעות בשעות קבועות של היום כפעמים ביום זאת אומרת שזאת איזה תוכנה של מחשב .

למרות שיש קול של פקס ניתבתי את השיחה לפקס אבל אין כלום רק הצליל הוא של פקס בלבד .

פניתי לבזק היות ויש לי את המיספרים ולהם אין מושג הציעו לי ללכת למשטרה או להחליף קו

הטלפנים שמהם אני מקבל את ההטרדות הם

04-6408800

04-6508400

אבקש את עזרתכם תודה .

פורסם

פותח הדיון אתה משלם אגרה ?

עם לא מאוד יכול להיות שאגף הגביה מנסה להוציא מימך הודעה שיש לך טלוויזיה

לפי מה שהבנתי יש להם איזה מיבצע לתת קנסות בזמן האחרון ,ואולי הם מנסים לתחמן בצורה כזאת

להגיד שהם מYES או HOT ,רק לקבל הודעה שיש לך מקלט בבית

פורסם

אוקי, מעכשיו חוק: כל מי שמגיב לדיון, מסתכל על התאריך של כמה הודעות אחרונות בדיוק ובודק שזה לא הקפצה משנת 2009.

פורסם

שאלה עניינית, איך הסיפור המקורי נגמר?

פורסם

TUPBHO00 - אלו מספרים של בתי חולים בצפון. תעשה את החישובים בעצמך.

באמת שלא היה צריך להקפיץ דיון מ2009...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים