עבור לתוכן

Crysis 2 - כל הפרטים כאן.

Featured Replies

פורסם

בכל המשחקים זה ככה. ככל שאתה רמה גבוהה יותר יש לך סיכוי טוב יותר מבחינת PERKS, ציוד וכו'.

• תגובות 1k
  • צפיות 171.4k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה

משתתפים בולטים בדיון

פורסם

איך מפעלים את (הזה שרואים את חום הגוף

NANO VISION

? ;D

פורסם

אני חושב שזה היה N..? לא זוכר. תבדוק בהגדרות המקלדת כי אני שיניתי שיהיה לי קרוב יותר ל-WASD.

אתה תראה שחקנים בלי CLOAK ממש חזק ושחקנים עם CLOAK תיראה בכחול חלש. בהחלט ניתן להבחין בעזרת זה. כמובן שזה מבזבז אנרגיה אז לא להשתולל עם זה.

פורסם

זה לוקח זמן אבל אני מודה שכשלומדים לשלוט בנאנו 2 זה ניהיה כיף.

אבל עדיין לי אישית קשה לשחק עם התזוזה המזעזעת (אני לא יודע למה, אבל ה30FPS שאני משחק איתם נראים בתזוזת עכבר כמו 15FPS, וממש קשה לכוון ככה). גם הדילאי שיש עם העכבר לא עוזר בכלל.

פורסם
  • מחבר

AI demo running on the background

נראה שה AI עשוי טוב.

פורסם

AI טוב בקרייסיס זה ההבדל שבין שיתוק מוחי לבין אוטיזם

פורסם

טוב התחלתם לעצבן, כל מי שאין לו משהו טוב להגיד על קרייסיס 2, שילך. בשביל מה הדיון הזה? לקטול? לא מעניין אותי לשמוע אנשים שלא מעניין אותם משחק אבל הם משקיעים זמן ואנרגיה בלדבר עליו.

עכשיו, איך לעזאזל משדרגים את הציוד? כתוב לי שהכל על מקסימום -3-3-3 , ועשיתי שידרוג קצת של נשק והולוגרמות(שרק עכשיו הבנתי שיש דבר כזה).

פורסם

טוב התחלתם לעצבן, כל מי שאין לו משהו טוב להגיד על קרייסיס 2, שילך. בשביל מה הדיון הזה? לקטול? לא מעניין אותי לשמוע אנשים שלא מעניין אותם משחק אבל הם משקיעים זמן ואנרגיה בלדבר עליו.

אז למה נותנים ציונים למשחק אונליין? אולי כדאי לתת להכל ציון 10, כמובן מי שחושב שזה 10. מי שלא, שלא יסקר

איך הרעיון הזה נשמע לך? הריי אנשים לא רוצים לשמוע על משהו חסרונות, הם חייבים להרגיש שמה שהם הולכים לקנות מושלם לגמרי

מה, לא? אז מה לעשות. לא הכל מושלם. COD לא מושלם קריסיס לא ומצטער מאוד מאוד לאכזב אותך כנראה שגם BF3 לא יהיה מושלם.

אפשר להמשיך באופוריה ולחשוב שהכל טוב ויפה, רוצה? נו שוין. תן איזה ציטוט מראיון סופר בלעדי ותזרוק 2-3 תמונות מטושטשות מאאאגניבות עם יריות בנוהל הקבוע שהדיון הזה מתנהל בו וכך נוכל להמשיך ולחייך.

פורסם

זה דיון. בדיוק כמו שלך יש משהו להגיד משהו טוב, יש לי משהו רע להגיד עליו.. באותה מידה שזו זכותך להביע את דעתך, זכותי להביא את דעתי. לא כל משחק הוא מצוין כפי שאמרו, זה בהחלט לא אחד כזה.

פורסם

כמה היית מתעצבן על עוד 60$ שבזבזת על זין של משחק אם כולם באמת היו חוסכים מדיונים כאלו ואחרים את הביקורות השליליות שלהם... ::)

פורסם

אל תשחקו אותה כאילו אכפת לכם מאיתנו, הרי כל מה שאתם אומרים כאן זה פונקציה של הזמן הפנוי שלכם ואם יש לכם הזדמנות להיות טרול אז אתם קופצים עליה.

גם זכותי להביע דעתי-והיא שנמאסתם.

פורסם

אחלה :xyxthumbs:

פורסם

שלום חברים!

אני מקווה שאני לא מפר חוקים של הפורום, אם כן, אז תסלחו לי. פשות מצאתי CRYSIS 2 במחיר שנראה לי מאוד זול והרגשתי חייב לשתף אתכם. הם מוכרים את המשחק ב $30.

קניתי בחנות הזאת 5 משחקים ל STEAM ו ל EADM וכולם עובדים מצוין. אם למשהו יש שאלות אתם יכולים לצור קשר איתי ולכתוב PM

זה הלינק לחנות:

http://keys4.me/index.php?affiliate_id=3&banner_id=direct

פורסם

עלית עליי, כל מהותי בזמני הפנוי היא להיות טרול. :yelclap:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים