עבור לתוכן

עזרתכם בבחירת קונסולה...

Featured Replies

פורסם

דגם SLIM אבל הוא יוצא רק בספטמבר

מצלמה עדיין לו לדעתי עדיף לחכות לזיהוי תנוע של סוני שישתמש במצלמה

• תגובות 50
  • צפיות 4.2k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם
  • מחבר

דגם SLIM אבל הוא יוצא רק בספטמבר

מצלמה עדיין לו לדעתי עדיף לחכות לזיהוי תנוע של סוני שישתמש במצלמה

ה SLIM רק יוצא, כמו שאני יודע (וגם אתם מן הסתם) שמוצרים חדשים עדיף לא לקנות אלא לתת להם להתבשל, להציף תקלות ובעיות, לא מתאים לי להיות טסטר של הקונסולה הזו.

אני אבדוק איתה איך היא יכולה להביא לי אותה, מה לגבי מכס וכדומה (היא די ישרה, אין מצב שהיא תעביר אותה בתיק צד או משהו).

10X

פורסם

המחירים בחו"ל בהרבה יותר זולים המחירים ירדו בלי קשר. בנוגע ל PS3

בכל מקרה XBOX360 הוא בהרבה יותר זול ונוח לכיס ויש לו משחקים טובים שלא יצאו למחשב אין סיבה לקחת PS3 שXBOX360 בזירה אני אישית היתי לוקח אותו אם לא היתי משקיע במחשב 8000 אלף שקל ;)

השאלה אם אתה מתכוון להשקיע במשחקים או לא איכפת לך להוריד לילדים ולצרוב להם אם כן לך על XBOX360 כי PS3 אין אפשרות להריץ עליו צרובים .

פורסם

כרגע המחיר של ה360 והPS3 הוא אותו מחיר

ואם כבר לPS3 יש יותר בידול מהמחשב יחסית ל360

רק גרסת הארקיד של ה360 זולה יותר אבל אין לה ארד דיסק

ותזכור שבPS3 יש גם כונן בלו רי וגם כרטיס רשת אלחוטי מה שאין ב360

פורסם
  • מחבר

המחירים בחו"ל בהרבה יותר זולים המחירים ירדו בלי קשר. בנוגע ל PS3

בכל מקרה XBOX360 הוא בהרבה יותר זול ונוח לכיס ויש לו משחקים טובים שלא יצאו למחשב אין סיבה לקחת PS3 שXBOX360 בזירה אני אישית היתי לוקח אותו אם לא היתי משקיע במחשב 8000 אלף שקל ;)

השאלה אם אתה מתכוון להשקיע במשחקים או לא איכפת לך להוריד לילדים ולצרוב להם אם כן לך על XBOX360 כי PS3 אין אפשרות להריץ עליו צרובים .

אם ניקח את PS3 אני לא מתכוון לממן להם כל שבוע משחק חדש זה ברור, לפני שאעשה צעד אני אתייעץ איתם ואסביר להם מהם האופציות שעומדות לפנינו

ונחליט יחדיו מה עדיף.

ושוב, לגבי XBOX מה עדיף, ארקייד, פרימיום או עלית? ג'אספר או לא (אין לי מושג מה זה אומר :-))

אני לא רוצה שבמידה ויוחלט על הקונסולה הזו נתקע עם הטבעת.

אשמח לכל מידע,

תודה :-)[br]פורסם בתאריך: 21.08.2009 בשעה 17:12:24

כרגע המחיר של ה360 והPS3 הוא אותו מחיר

ואם כבר לPS3 יש יותר בידול מהמחשב יחסית ל360

רק גרסת הארקיד של ה360 זולה יותר אבל אין לה ארד דיסק

ותזכור שבPS3 יש גם כונן בלו רי וגם כרטיס רשת אלחוטי מה שאין ב360

כונן בלו ריי לא ממש רלוונטי, אני לא מתכוון שהם יצפו בסרטים ו/או יאזינו למוסיקה דרך הקונסולה, יש לנו מחשב סלוני בשביל זה.

האמת... לא נראה לי שממש מעניין אותם מה יש או מה אין, הם ילדים ומה ילדים אוהבים?.... לשחק. וזה מה שהם רוצים, מכשיר שיאפשר להם לשחק ולא מול מסך 19 :-).

יש לי את כל הנתונים וחסר לי נתונים לגבי XBOX, גירסאות, מה מומלץ לקנות וממה מומלץ להימנע ואז לשבת אם הגברברים שלי ולהחליט מי ומה עדיף.

אגב, הטלויזיה בסלון (מי שעתידה לארח את הקונסולה) היא לא full HD היא HD ready (מה שזה לא אומר).

תודה על העזרה והסבלנות :-)

פורסם

HD RDY זה בסדר גמור http://www.gamestation.co.il/product.asp?productid=102 אחלה דיל תאמין לי תוכל לצרוב להם משחקים והם יעשו חיים

לחנות יש שירות מעולה טבעת המוות במידה וקרה אתה מקבל קונסולה חדשה ואני מדבר איתך מנסיון.

פורסם
כונן בלו ריי לא ממש רלוונטי, אני לא מתכוון שהם יצפו בסרטים ו/או יאזינו למוסיקה דרך הקונסולה, יש לנו מחשב סלוני בשביל זה

זה רלוונטי בגלל שהתחילו להגיע כבר משחקים ל360 על כמה דיסקים של DVD-DL

וזה לא כמו במחשב שיש ארד דיסק ענקי אז אתה מתקין הכל פעם אחת וזהו

בכל מקרה כדי לך כי הXBOX360 עלית מקבל בקרוב ירידה משמעותית במחיר ומחליף את הפרימיום

וגם לוקח זמן עד שהירידה במחיר של הPS3 תגיע לארץ אני ממליץ לך לחכות איזה חודשים ואז לקנות במחיר הרבה יותר משתלם

פורסם
  • מחבר

HD RDY זה בסדר גמור http://www.gamestation.co.il/product.asp?productid=102 אחלה דיל תאמין לי תוכל לצרוב להם משחקים והם יעשו חיים

לחנות יש שירות מעולה טבעת המוות במידה וקרה אתה מקבל קונסולה חדשה ואני מדבר איתך מנסיון.

ראיתי את אותו הדבר (למעט הסטנד) בפחות כסף ואחריות של 12 חודשים ולא 6

http://www.playgame.co.il/Product.aspx?pid=281

מהם ההבדלים בין פאלקון לג'אספר?

פורסם

האחריות ב gamestation היא לשנה, איך הגעת ל 6 חודשים? בנוסף ב gamestation יש גיימפאד נוסף שיהיה אפשר לשחק 2 אנשים ביחד.

הדרך הכי פשוטה לזהות ג'אספר:

150W על ספק הכוח זה ג'אספר

175W זה פאלקון

203W זה זייפר (הדגם הראשון)

פורסם

את האמת אני לא חיפשתי לך מחיר הכי זול לא משנה באזה חנות

אם אי נתתי לך חנות כי אני יודע קצת הרבה עליה ואין לי סיבה להמליץ לך רק כי אני מקיש בגוגל "XBOX 360" כי חשוב שתהיה אמינה שלא יכניסו לך מכשיר מחודש עם "אחריות" במרכאות שיקרה משהו חפש אותם.

פורסם
  • מחבר

האחריות ב gamestation היא לשנה, איך הגעת ל 6 חודשים? בנוסף ב gamestation יש גיימפאד נוסף שיהיה אפשר לשחק 2 אנשים ביחד.

הדרך הכי פשוטה לזהות ג'אספר:

150W על ספק הכוח זה ג'אספר

175W זה פאלקון

203W זה זייפר (הדגם הראשון)

זה מה שהיה כתוב ידידי "המחיר כולל אחריות על המכשיר לחצי שנה במעבדתנו גיים סטיישן ברח' אבן גבירול 1 ת"א

הזהרו מחיקויים !!!"

לגבי הגיימפד, הוא מוסף בהפרש (400 ש"ח) זאת לא מתנה. [br]פורסם בתאריך: 21.08.2009 בשעה 18:15:20

את האמת אני לא חיפשתי לך מחיר הכי זול לא משנה באזה חנות

אם אי נתתי לך חנות כי אני יודע קצת הרבה עליה ואין לי סיבה להמליץ לך רק כי אני מקיש בגוגל "XBOX 360" כי חשוב שתהיה אמינה שלא יכניסו לך מכשיר מחודש עם "אחריות" במרכאות שיקרה משהו חפש אותם.

יקירי, המחיר לא מפריע לי, מה שהפריע לי הוא טווח האחריות, ראיתי חצי שנה וכשנותנים לך חצי שנה אחריות על מוצר חדש משהו לא מריח טוב

זה לא אומר שאני פוסל את החנות.

שוב, אשמח אם תוכלו להסביר לי מהו ההבדל בין פלקון לג'אספר.

פורסם

בקשר לאחריות אתה צודק במיליון אחוז זה מוזר אין לי מושג למה הם קיצרו את האחריות צריך להתקשר ולברר תמיד זה היה שנה.

בקשר לשאלה שלך

אז עם יציאת ה XBOX 360 הוא עבר כמה שינוים בגירסאות שלו [שבאמצע יש את גירסת פלקון] והאחרון זה גירסת ג'אספר

בקשד לגירסת ג'אספר מה היא אז הא הגירסה הסופית של ה XBOX360 נכון להיות היא גירסה קרירה יותר זה אומר שיש סיכוי מופחת בהרבה מגירסאות קודמות של המכשיר שיקרה "טבעת המוות"בעצם לא רק המעבד מיוצר בתהליך יצור של 65NM גם המעבד הגרפי[GPU]

להרחבה בנושא

http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=377895.0

ואני איתך אין סיבה בעולם לרכוש את ה XBOX עם אחרות לחצי שנה .

פורסם
  • מחבר

בקשר לאחריות אתה צודק במיליון אחוז זה מוזר אין לי מושג למה הם קיצרו את האחריות צריך להתקשר ולברר תמיד זה היה שנה.

בקשר לשאלה שלך

אז עם יציאת ה XBOX 360 הוא עבר כמה שינוים בגירסאות שלו [שבאמצע יש את גירסת פלקון] והאחרון זה גירסת ג'אספר

בקשד לגירסת ג'אספר מה היא אז הא הגירסה הסופית של ה XBOX360 נכון להיות היא גירסה קרירה יותר זה אומר שיש סיכוי מופחת בהרבה מגירסאות קודמות של המכשיר שיקרה "טבעת המוות"בעצם לא רק המעבד מיוצר בתהליך יצור של 65NM גם המעבד הגרפי[GPU]

להרחבה בנושא

http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=377895.0

ואני איתך אין סיבה בעולם לרכוש את ה XBOX עם אחרות לחצי שנה .

:xyxthumbs: תודה :-)

אני אשב עם הילדים (על כוס שוקו :P) ונראה מה יהיה גזר הדין , WII , PS3 או 360.

תודה על הכל ושבת שלום

פורסם

כש-PS3 מוצע במחיר של 300$ אני לא מבין בכלל כל סיבה להתלבטות.

פורסם

כש-PS3 מוצע במחיר של 300$ אני לא מבין בכלל כל סיבה להתלבטות.

:) למה אתה מדבר בדולרים הוא קונה אותו בארץ לא נראה לי שבארץ הוא נמכר ב1200 שקל .

דבר שני לא כל אחד יש לו אפשרות לרכוש משחקים בעלות של 300-350 שקל .

אז נכון שאפשר להזמין מחו"ל או לבקש מחבר שיביא או מאינספור דרכים אבל יש אנשים שלא אוהבים לרכוש מעבר לים בגלל אלף ואחת סיבות ופה כרגע המחיר של PS3 לפי הכי נמוך שראיתי זה 2000 שקל [אולי כמה שקלים פחות] ונראה לי זה למחיר של גירסה בסיסית עם נפח איכסון נמוך לא ה 80GB .

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים