עבור לתוכן

XBOX 360 JASPER - הדיון הראשי.

Featured Replies

פורסם

הקדמה:

בעת ההשקה ללוח אם של ה 360 קראו XENON , הCPU (מעבד) והGPU (מעבד גראפי) שלו היו מיוצרים ב 90NM , הספק כוח סיפק 203W. בהמשך הגיע גם גרסה עם יציאת HDMI אבל זאת עדיין הייתה אותה הגרסה של הלוח.

לאחר מכן הגיע ה FALCON , ה CPU שלו היה מיוצר ב 65NM והיה לו קירור משופר , HDMI כמובן ובספק סיפק 175W.

ועכשיו הזמן האחרון היו שמועות שהJASPER מגיע.

JASPER:

יש מישהו שקנה ארקייד וקיבל JASPER.

להלן הדברים החדשים:

GPU שמיוצר ב 65NM.

שבב זיכרון פנימי של 256 מגה (במקום 16) .

ספק של 150W- יש לו גם חיבור טיפה שונה.

מסתבר שהוא קר יותר מכול השאר.

דרכי זיהוי:

150W על הספק.

12.1A על הספק ועל הקונסולה

LOT של 0843X ומעלה

תאריך יצור של 10-23-08 ומעלה.

יאללה חברה אם למישהו יש שאלות אני אשמח לנסות לענות לפי המקורות שיש.

פורסם

שכחתה 8 אחרי ב12 בזיכרון.

פורסם
  • מחבר

כנראה שזה בכלל 16.

ציטוט מ XBOX-SCENE

the onboard flash chip has grown from 16MB to 256MB.
פורסם

כנראה שזה בכלל 16.

ציטוט מ XBOX-SCENE

אין לזה משמעות, יותר מידי זה רק בשביל שARCADE יתמוך בNXE בצורה מלאה.

פורסם

זה יצא רק ב-arcade?

פורסם

לפי מה שהבנתי הNXE לוקח יחסית הרבה נפח ככה שבטח הכניסו יותר זיכרון לארקיד ואולי גם לדגמים אחרים שכל הNXE

יהיה מותקן בתוך המכשיר עצמו

רעיון טוב שחושבים על נוחות משתמש ובמיוחד שהNXE קורץ ל"כל המשפחה"

פורסם

זה יצא רק ב-arcade?

כרגע כן, הARCADE בעייתי עם NXE בגלל שהוא דורש 100MB~ בשביל כל הפיטשרים(רוב הנפח על הולך לבאפר של netflix), לכן MS בהתחלה יצאה עם האפשרות לקבל דיסק קשיח במחיר מצחיק או כרטיס 512MB בחינם לבעלי ARCADE. לכן מבחינה כלכלית עדיף למכור JASPER בגרסאות הARCADE(מה שלא יידרוש מMS לבצע את המבצע שהיא נתנה לARCADEים הישנים) מאשר את שאר הדגמים.

פורסם
  • מחבר

זה יצא רק ב-arcade?

בינתיים יש דיווחים על רק 3 ארקייד כאלה.

אין לזה משמעות, יותר מידי זה רק בשביל שARCADE יתמוך בNXE בצורה מלאה.

בטח שכן.

אתה יכול לשמור את כול השמירות שלך על הזיכרון הזה , אולי אפילו כמה DLC קטנים (אם יש כאלה שנכנסים במקום הזה) ועל הדיסק הקשיח להתקין משחקים בלבד (ולהוריד דמואים , DLC , וכו וכו)

לפי מה שהבנתי הNXE לוקח יחסית הרבה נפח

אני לא ממש יודע כמה.

אני יודע שבאקסבוקס רשום שהנפח של הזיכרון הוא 216 , אז זה לוקח לפחות 40 מגה. אבל גם היו לו רק 81 מגה פנויים אז יש מצב שזה לוקח יותר

פורסם

כרגע כן, הARCADE בעייתי עם NXE בגלל שהוא דורש 100MB~ בשביל כל הפיטשרים(רוב הנפח על הולך לבאפר של netflix), לכן MS בהתחלה יצאה עם האפשרות לקבל דיסק קשיח במחיר מצחיק או כרטיס 512MB בחינם לבעלי ARCADE. לכן מבחינה כלכלית עדיף למכור JASPER בגרסאות הARCADE(מה שלא יידרוש מMS לבצע את המבצע שהיא נתנה לARCADEים הישנים) מאשר את שאר הדגמים.

דובי אבל אתה שוכח שMS רוצה להחדיר את הNXE לכולם

ואם זה כבר כלול בתוך המכשיר במקרה שיש לך בעיה בארד דיסק או שאתה רוצה לשדרג ארד דיסק

אם זב בתוך המכשיר הממשק עצמו נשאר בכל מצב

חוץ מזה זיכרונות של 256 מגה בטח עולים היום גרושים לMS וספר אם יש הבדל בין זה לבין 16 מגה במחיר

אם בכלל מיצרים עדיין 16 מגה

גם בארד דיסק היה סיפור דומה

מאוד יכול להיות שפשוט רצו להפסיק ליצר את הדגמים הקטנים ואז היה שדרוג גם לPS3 וגם ל360

ואני לא יהיה מופתע אם הארדיסקים הגדולים יותר עולים להם אפילו פחות במחיר

בקשר לזיכרונות תראה את נינטנדו בDSI היא הכניסה זיכרון פנימי לשמירות

כנראה שהמחיר היום מאוד זול שזה יוצא משתלם

פורסם

דובי אבל אתה שוכח שMS רוצה להחדיר את הNXE לכולם

ואם זה כבר כלול בתוך המכשיר במקרה שיש לך בעיה בארד דיסק או שאתה רוצה לשדרג ארד דיסק

אם זב בתוך המכשיר הממשק עצמו נשאר בכל מצב

חוץ מזה זיכרונות של 256 מגה בטח עולים היום גרושים לMS וספר אם יש הבדל בין זה לבין 16 מגה במחיר

אם בכלל מיצרים עדיין 16 מגה

גם בארד דיסק היה סיפור דומה

מאוד יכול להיות שפשוט רצו להפסיק ליצר את הדגמים הקטנים ואז היה שדרוג גם לPS3 וגם ל360

ואני לא יהיה מופתע אם הארדיסקים הגדולים יותר עולים להם אפילו פחות במחיר

בקשר לזיכרונות תראה את נינטנדו בDSI היא הכניסה זיכרון פנימי לשמירות

כנראה שהמחיר היום מאוד זול שזה יוצא משתלם

במקומך הייתי תובע את המחנכת שלך מכיתה ג'.

בינתיים יש דיווחים על רק 3 ארקייד כאלה.

בטח שכן.

אתה יכול לשמור את כול השמירות שלך על הזיכרון הזה , אולי אפילו כמה DLC קטנים (אם יש כאלה שנכנסים במקום הזה) ועל הדיסק הקשיח להתקין משחקים בלבד (ולהוריד דמואים , DLC , וכו וכו)

אני לא ממש יודע כמה.

אני יודע שבאקסבוקס רשום שהנפח של הזיכרון הוא 216 , אז זה לוקח לפחות 40 מגה. אבל גם היו לו רק 81 מגה פנויים אז יש מצב שזה לוקח יותר

אתה לא, שמירה ישירה זה רק לזכרון נייד, הזכרון הפנימי הוא לעדכוני מדיה ומערכת הפעלה.

פורסם
  • מחבר

אתה לא, שמירה ישירה זה רק לזכרון נייד, הזכרון הפנימי הוא לעדכוני מדיה ומערכת הפעלה.

בטוח?

כי אני הבנתי שכנראה שאתה יכול.

הרי אתה לא מקבל כרטיס זיכרון אז הפרופיל שלך נשמר בפנים.

• 2 שבועות מאוחר יותר...
פורסם

http://www.anandtech.com/gadgets/showdoc.aspx?i=3472

עכשיו נשאר לחכות 3-4 חודשים על מנת לראות אם אין תגובות שליליות ברשת (סופו של ה RROD?) ואם כן בקרוב אהיה בעליה של קונסולה שנייה 8)

פורסם
  • מחבר

יופי שלא עשיתי על זה תרד ראשי לפני כמה ימים.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים