שרשור הפלאפל,החומוסיות והסטקיות הגדול (כמובן עם עדיפות יתרה לפלאפל) - עמוד 5 - כללי - HWzone פורומים
עבור לתוכן
  • צור חשבון

שרשור הפלאפל,החומוסיות והסטקיות הגדול (כמובן עם עדיפות יתרה לפלאפל)


Cereal  Killer

Recommended Posts

  • תגובות 120
  • נוצר
  • תגובה אחרונה

משתתפים בולטים בדיון

משתתפים בולטים בדיון

יש המלצות גם לפלאפל טוב בנתניה? :smile1:

יש את פלאפל העיראקי ליד התחנת מוניות אבל לא זכור לי עוד פלאפל טוב בנתניה.

בנתניה, קרוב לכיכר העצמאות יש שווארמיה מוצלחת הנקראית "אצל קלוד" בהחלט משובח. (יש מצב שיש שם גם פלאפל אבל אני לא בטוח)

ברעננה יש את "כיפה אדומה" .

בלי קשר תתרחקו משווארמיות בקניונים סתם יקר ללא שום סיבה.

מישהו טעם את הבשרים של "בית השיח"? אני רק אכלתי מהסמבוסק המצויין שלהם.

קישור לתוכן
שתף באתרים אחרים

הפלאפל היחיד האיכותי באמת בירושלים לדעתי זה שלמה פלאפל בגבעת שאול.

המקום היחיד שאתה לא נחנק מיובש של הסנדביץ'.

שמים שם בשכבות את הכל ככה שהסלט לא תקוע רק בשני ביסים הראשונים והפלאפל למטה לא יבש. כיאה למקום רציני אין שם צ'יפס ואין חומוס.

קישור לתוכן
שתף באתרים אחרים

בבני ברק ליד מכון מור יש את פלאפל המושבה אחד הטעימים וברמת גן פלאפל טוב יש גם בחומוס הלליוה שהוא על ז'בוטינסקי באזור הבורסה בצד האי זוגי ושווארמה הכי טוב בשווארמה שמש בז'בוטינסקי טיפה אחרי פינת התקווה. המקומות כשרים כולם

קישור לתוכן
שתף באתרים אחרים

שמש טעימה, רק מה, הם מתמחים בפיתות מיניאטוריות עם דוגמיות בשר. בשביל לשבוע שם צריך למשכן את הבית. אפילו באמיל הטעים (והחסכן) בואדי בחיפה שמים יותר בשר בפיתות.

קישור לתוכן
שתף באתרים אחרים

מוגרבי בסדר. שנים כשעוד גרתי בחיפה אכלתי ביפו אצל כולם. האמת שבהתחלה היה ממש טעים שם. חזאן היה משובח, נימר כל עוד האבא חי היה עוד יותר טוב (כשהאבא מת התחילו להביא בשר זול ואח"כ סגרו), במבינו בתקופה שרמי, אמיר והאח השמן שלהם (יונס אני חושב) עוד עבדו ביחד היה טעים (במיוחד המשופרת שלהם). כולם ירדו ברמה לטעמי. אמיל בואדי ועוד אחד שם לא רחוק ממנו (לא זוכר את שמו) טעימים יותר. יש אחד בחלוץ שמוכר רק שווארמה (וואלה גם אותו לא זוכר) שטעים אבל גם חסכן. האמת שבגליל השווארמות טובות ונדיבות יותר ואם אני מגיע לחיפה אז חוזרים להתחלה בעיקר פלאפל :)

דרך אגב, אם המסלול שלך עובר בצומת גולני ואתה אוהב שווארמה בבגט, אז יש בתחנת דלק של טורען (בכביש לכוון חיפה, ימינה לטורען ואז כמה מטר מצד שמאל) סניף של מסעדת נימר שמתמחה בשווארמה בבגטים טריים שנאפים במקום שלא רעה בכלל.

קישור לתוכן
שתף באתרים אחרים

אחד השרשורים היעילים!

חומוס-

סעיד במקום הראשון. שמעתי כמה אנשים שלא מכירים אחד את השני מכנים את המשאוושה שלו "מאכל האלים",

וזה כולל גם אותי. זה אחד הדברים היותר טעימים שקיימים. (ידוע גם בתור "מסבחה" בניב של מרכז הארץ וירושלים)

חבר שהיה לו כרטיס חופשי-חודשי באבו-חסן ביפו הגיע איתי לסעיד ואכל 4 צלחות תוך כדי שהוא ממלמל "אין מה להשוות". :)

מקום שני-עימאד בנצרת.

שווארמה-

חאזן המקורי בצ'ק פוסט (לא חזאן פורד שנמצא כמה מטרים אחריו).

(integral-לטיפולך :))

מוגרבי בסדר אבל נותן לך תחושה שהוא עושה לך טובה שאתה שם.

אמיל איכותי.

פלאפל -

אוריון בחיפה, עם גזוז בצד.

מישל והזקנים מוזמנים להמשיך לריב אחד עם השני .

קישור לתוכן
שתף באתרים אחרים

לי יש בעיה עם חומוס, אני אוהב רק תעשייתי. :-[

תנסה מסבחה במקום נורמאלי כמו חליל, אבו חסן או סעיד (את שני האחרונים לא ניסיתי אבל שמעתי עליהם רק טוב) . גם אבו טאלב בבורסה ברמת גן יודע לעשות מסבחה טעימה.

אני ניסיתי לעשות מסבחה מהירה בבית (30דקות עד שעה עבודה) וכל פעם יצא לי טעם אחר. החלק הכי קשה זה לעשות את הטחינה כמ שצריך. יש משהו שאני מפספס אני יודע שצריך להשתמש בחומץ . יש לחומוסיות האילו איזה סוד שהם לא מגלים. :s07:

אגב באבו גוש לא אהבתי את אבו שוקרי הצפוני . המסבחה שם היתה די סתמית. במסעדה אחרי הלבנונית בעליה (לא זוכר את השם בדיוק אבו גוש אני חושב) הם יודעים לעשות אותה כמו שצריך.

אגב לסעיד יש סניף בתל אביב אם אני לא טועה אבל אני לא בטוח עד כמה זה דומה למקורי. לפי מה שהבנתי חליל,אבו חסן וסעיד הם מקומות עליה לרגל ותצפה לתור ארוך.

אני חושב שהחומוסיה הכשרה היחידה היא חומוס אשכרה . אין לי מושג עד כמה הם טובים אבל שמעתי שהם בסדר וכשרים.

קישור לתוכן
שתף באתרים אחרים

שווארמה-

חאזן המקורי בצ'ק פוסט (לא חזאן פורד שנמצא כמה מטרים אחריו).

(integral-לטיפולך :))

פלאפל -

אוריון בחיפה, עם גזוז בצד.

מישל והזקנים מוזמנים להמשיך לריב אחד עם השני .

מכיר את חאזן צ'ק פוסט.

תנסה ארמון :)

חומוס - פה קשה לי מאוד להכתיר. יש הרבה טובים וכ"א עם פורמולציה קצת שונה. תלוי במצב רוח. אחד הטובים והפחות מוכרים בקרב יהודי התפוצות זה אימפרית אבו-סאבר בעראבה (ימינה למעלה במזלג שאחרי שווארמה אל-הלאל, סע עד לביה"ס שמולו) למרות שהוא מאכיל את כל סכנין , עראבה ודיר חנה (שתבין שיש מלא חומוסניקים באזור שלא מוכרים בחודש מה שהוא מריץ בשעה). חומוס המלכים בדיר אל אסאד גם מעניין. הכרמיאלים מכירים אותו אבל רוב יהודי התפוצות לא.

קישור לתוכן
שתף באתרים אחרים

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.


×
  • צור חדש...